Elimden Geldigince Bilmediginiz Ve Guzel Olan İletileri Yazmaya Calıştım. Umarım Begenirsinz. ' Takmıyoruz Hic Birşeyi Kafamıza... Umursamazlık : Hatsafada ,) ' Kafamız Rahat Duşmuyoruz Tongaya , KeyifLer Kıyak Bakıyoruz DaLgamıza ,) ' Ateşe dayanabilecegin kadar gunah işle ' MiLyonda Bir GoruLen Bir HastaLık HaLine GeLince MutLuLuk...!! UcurtmaLar UcakLardan Daha PahaLıya SatıLacak Cocuk.. ' Milyonluk hayallerle , trilyonluk adamlar oluyoruz . Sonra her adımda dibe vuruyoruz.. ' Kader Diyoruz Yaşıyoruz... Hayatın En Zor AnLarını ,) Gercek DeğiL Ya Bu YaşanınLarın Hepsi , Bi Nevi HaLisunasyondayız Yani .) Boş insanLara bişey anLatmaya caLışmaktansa ; DoLu İnsanLarLa MutLuLuğun Sırrını YakaLa Ben zaten hep mecnundum , hayatımdaki tek LeyLa ' Kafamdı ' hepsi bu * Yaşam ; fırtınanın gecmesini bekLemek değiLdir . Yaşam ; yağmurda dans etmeyi oğrenmektir ,) Kafası guzeLse duşLerin , ALayına gider benim guluşlerim * Kendini muziğin ritmine bırak , o zaman anLarsın ne demek istediğimi bak Hayat , Kocaman Bir Kahkahadan İbaret Dışardan eğLenceLi bir hayat yaşıyor gibi gorunsemde , ELbet benimde var ; Cıkmaz sokakLarımın kavuşmaz yoLLarı . Hayatı anLayamazsın , ama kontroL edebiLirsin .) Hayat Boş DeğiL , HeLeki Yaşadığımız BunaLtıcı KafaLar Hic Hoş DeğiL Birilerinin goz yaşları uzerine kurulan her mutluluk; Gunu geldiginde, en dayanılmaz acılarla intikamını alır. Şikayet ettiğiniz yaşam, belki de başkasının hayalidir. Sana karşı oLan duyguLarım , Techno şarkıLarın hızLı ritimLerinde sakLı . Bi o kadar kaLbimi hızLandırıyor gozLerinin sıcakLığı Cok gulen insanlara iyi davranın Cunku onlar her zaman yalnız ağlarlar Birini cok sevdiğinizde Dunya’daki herkes ona yavşıyormuş gibi hissedersiniz. Bize bu dunya'da yaşanmaz dediler, bizde kendmize kafamzdan bir dunya kuRduk. Iyi mi boyLe Olumun olduğu bu dunyada, hicbir şey cok da ciddi değildir aslında . D.NOT= Bir Teşekkur Herşeye Bedel. __________________