Merhaba Arkadaşlar Gene eFtikten Sozlerimizle Devam Ediyoruz . Bir Kac Tane Kufurlu Soz Var Ondan Dolayı Verdigim Rahatsızlıktan Ozur Diliyorum.Beğneceginizi Umuyorum Dip Not: Yorum Atmadan 'C' alma ! Sigarayı bırakmak icin bitkisel cay aldım. Oysa ben hep cayın yanında sigara yakardım İhtiyacım olan biraz mutluluk, biraz huzur, biraz rahatlık, biraz... Kardeş sen bana 10 TL'lik cigara versene. ,) Eskiden Olsa Ugruna Dağları Delerdim # -Simdi Irzına Gecseler ! -Sigaramı Yakar Sıraya Gecerim ♥ SEN Bana ESRAR Gibi KAFA Yapki , BENDE Sana CARŞAF MisaLi SARILAYIM . . Her yatak tuzludur biraz. Ya terin tadını tatmıştır ya da gozyaşının. Eger Yaşadıgın Hayat ZuLumse . Boswer Takma Kafana . Cekk Dumanıı GuLumsee KadeRimizi DeğiL Kafamızı YaşıyoRuz O na ßuna DeğiL~ DaLgamıza ßakıoRuz.. ,) Pic Ruhunla Sevişmeyi Oğretme Bana , Kalbini Al Gelde , En Buyuk Zevki Yaşatayım Sana ! Ey Sevgili Fatmagul Kadar Suc'un yok Ama , Bihter Kadar Or*spulugun var .. (: Biber qazı sıkmana qerek yok 'komserim' biz zaten duyqusal cocuklarız ' Opuşmekten morarmış dudaklarınla, Seni seviyorum deme bana .. En İyi Olma GibiBir Derdimiz Yok Zaten Oyleyiz Hayatın somekLerinden icmeyi biLirsen , daLLa yaprakLa işin oLmaz Sigaramın dumanı gibisin . Hoşsun ama Boşsun Hayattan tat aLmasını biLirsen , Sessiz geceLerin parLak renkLerini gorebiLirsin (; Eğer usLu bi cocuk oLsaydım , Şu anda dumanın verdiği hazzı aLamayacaktım .) SeninLe Ayrı KuLvarLarda Koşturuyoruz GuzeLim , Sen En Yeni KıyafetLer Nerdeymiş , Bense En Zehir Sigara Kimdeymiş AyıktırabiLdimmi ,) ' Yok ki İcimde Bir Acı , Ben Buldum Ayrılığa İyi Gelen İlacı . Helal Olsun Zehirmiş Sigaran Torbacı Hayati tehLikede bi kaza atLatıp haLa torbacıya gidiyorsan , keş değiL , DuzenLi İcicisin kardeşim Bazılarının Resmine Bir Bakıyosun 'best model of the world' Realde Bir Goruyorsun ' zort of dı Tırt ' Hayat Ne Kadar Fıss ya... AcıLarla doLu.. ,) ' Gidene Tınnn Gelene Vınnn Taktım Ki Bağlantı Kopmasın ' Profesyonel Kaşar oLabiLirsin ama Unutma Bende Usta Bir PiCim Hayatı yaşamak istediğin gibi yaşa , sonuc oLarak bi daha geLmiyoruz dunyaya ,) Her gun birbirinden farksız , Ama yaşadığım kafaLar birbiriyLe aLakasız Herkezi aynı gorecek kadar saLak oLsaydım , Şu anda bu kişiLiğe sahip oLmazdım .) Hayatı anLayamazsın , ama kontroL edebiLirsin .) SaLLa butun karamsar ruh haLLerini , Unutma ; Hayat yaşabiLdiğin kadar guzeLdir .) Yaşanacak oLanLarı onceden gorme gibi bi yeteneğim oLsaydı , TriLyoner OLurdum (; HaLa noLduğunu ayıkamadım . Bi baktım anne oLmuş ,) Kafam darphane gibi , miLyonLarLa oynuyorum . İnsanLar ikiye ayrıLır ; SıradanLar ve İstesede Sıradan OLamayanLar ,) Daha Ne Yazalım Şimdilik Bu Kdr Bir Teşekkuru Cok Gorenlere Hakkımı Helal Etmem İyi ForumLar __________________