Tadım Tenine İmzam Olsun Bu Nicklerde Bizden Olsun ;)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Tadım Tenine İmzam Olsun Bu Nicklerde Bizden Olsun ;)
-
26-09-2019, 19:58:13Merhaba Arkadaşlar Uzun Aradan Sonra Bu Bolume Gireyim Dedim Ve Baktım Guzel Nick Yok Ufak Tefek Birşeyler Paylaşmak İstedim Umarım Begenirsiniz. ' Ben bir kez gulerim, Ama sana kac kez koyar bilemiyorum.. ;] Bazılarına Verdiğim değerin fazlalığı, Piyasayı bilmediğimden değil, Comertliğimdendir. USTU KALSIN...! ' Bu araLar Dinamit gißiyim hergun patLıyorum.. İnanamazsın ama boş kafayı bir turLu yakaLayamıyorum. ' Hayata Dair TahminLer Yapmıyoruz.. BankoLarımız Var, kRaLına GidiYoRuZz. ' Senaryonun başını oynamadan sonunu oynayamazsın. Hayatı kafana gore degil kuralına gore yaşarsın ' Yolda Yuruken Ustume Ustume Gelen Kızlar, kenarı cekildigimde guluyorlar.. Sanıyorlarki centilmenlik yapıyorum, Bilmiyorlar ki Yol Veriyorum TAKDİR EdiLmeyi bekLemiyorum..! TAKLİT ediLmem yetiyor bana..! Cekici olabilirsin ama ben daha yolda kalmadım. Mağazada peşimden ayrılmayan mağaza elemanını iş cıkışında evine kadar takipettim Umarım nasıl bir gerilim oldugunu anlamıştır )) Bir insanın yılda ortalama 8 sevgilisi oluyormuş. Bu duruma gore ben insan değilim. ) "- Erkek kıskandıqında kızLarın hoşuna qider , KızLar kıskandıqında ise 3. Dunya Savaşına hOşqeLdinz ! .) Ne Kadar Deger VerirSen Ver... Karşındaki İnsan KAPASİTESİ Kadar HisSeder ~ CiciLi bir hayat gibi gorunsede benimkisi , maLesef dışardan gorunduğu gibi toz pembe değiL . Ne acık ne koyu , Kimsenin hayaL edemediği bir yoL bu .) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir Teşekkur Herşeye Bedel. İyi Forumlar __________________