Bu aralar duygularımın dalgalı olduğu bi donemdeyim. Dinlediğim şarkılardan okuduğum şiirlerden, kitaplardan gozume carpan guzellikleri sizinle de paylaşmak isterim. Okuyan herkesin gozlerine sağlık... Fırsat buldukca konuyu guncel tutacağım. Hayat, her eksilttiğinin yerine bişey veren, yada her verdiğinin karşılıgında bişey eksilten bir oyun değilmiydi? Ben giderken, sen de kalma bende... Gitmeye yurek mi kaldı soylesene, gozlerinde icimi torpulediğim kadın! Şimdi insanlara bakıyorum. Coğunun bekleyeni, omrune omur ekleyeni var... Ellerimi tutana bulaşacak kokun... Kurudu boğazım sen gideli. Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurum olamadın! Yalnızım, Cunku sen varsın... Dağ gibi bir ihanetten duştum, bu kendime son geliişim! Herkes sana benziyor sanki, sacı az daha kısa olsa, az daha icten gulse daha cok benzeyecek olanları ayırıyorum. Yoksun ya yokluğunda yepyeni senler arıyorum... İsmi tarafından terkedilmiş bir şehir gibi yureğim... Her ne kadar adını koymak istesem de yokluğunun adı hicbir imla klavuzunda gecmiyor! --------------------------------------------------------------------------------------- "Keşke şoyle yapsaydım belki severdi" deme. O senin icin ne yaptı da sevdin sanki? Akıl işi değil, gonul sevdimi gerisi bahane. Cemal Sureya Uğruna bir şeylerden vazgececeğin insanı bulmak kolay; ama hicbir şeyden vazgecmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay. Can Yucel Bazen fırtınalar iyi gelir insana, tekneni biraz yıpratır ama guvertende hic pislik kalmaz... Ben bişey kaybetmem derken, Kendimi hic aklıma getirmemiştim ! __________________