Bak İbret Al Yere Duşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa... Kan gormek istiyor gozLerim..Ya akmaLı bedenden ya akıtmaLıyım bi yerden..oLum istiyor bedenim..ya oLmeLiyim ya oLdurmeLiyim.. alemi alem yapan 3-5 cakalsa bize krallık yapmak yakışmaz ßir elimde silah birinde Kuran, Geldi diyorlar bak $ehitlik sıran !! ßabam bile olsa karşımda duran, Once V A T A N sonra V A T A N Suyunu boşa harcama ! Rakı'yı sek ic Yılda 160 Ton suyu Boşa harcama Nokta Cumlenin Sonunda Anlam Taşır Nokta Koymakta Cakallara Değil Kurtlara Yakışır Ozentimiz Olmayın Efendi Olun yada Efendiniz OLaLim?? dalımızı kesenin agacını kokunden keseriz... Dizlerimin Uzerinde Yaşamaktansa İki Ayağımın Uzerinde Olmeyi Tercih Ederim Aşk Kız Arkadaşının Dudağından Opmek Kadar Ucuzsa Bende O Aşkı Satacak Kadar ********im Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi katLanmayi biLmeyen a$kı cekemez.. a$ka mahkum oLmu$ garip guLemez!.. SahîpSîz KaLıp tµtµŞµn¢a etekLer, Sahîßîne Doner Tûm KopekLer. İmza atamadık diyé! kucumséméyin! ßiz géréktiği yérdé Parmak ßASARIZ!!! Bizim kişisel neyimiz oldu ki iletimiz olsun Kişisel iletinizin olamabilmesi icin once kişiligininizin olması gerekir ben mevlana değilim insan ol oyle gel aşk kırıntısıyla doymaktansa evdeki bira şişelerini verde 2 ekmek al gel kahvaltı edek.. Burda umitler kelebekler kadar yaşar.. Eğer duşmanımsan olumden korkma, oleceğin zamanı 2 saniye onceden soylerim... Benim aşkım belki kolay geldi sana belkide sıradan, ama şunu bilki sevipte 3 gun sonra bırakmam ! Aynen benim gibi ol korkusuz ve duşunceli... Korktuğunda belli etme duşunemediğinde sus... Eğer ben duşunuyorsam, sen Kork ! Hayattan gocuş seferini yapsamda, olmayan aşkı son kibritle yaksamda.... Yanan her şey 1 gun soner.... Boşuna yorulma... Herkez bilir, sen buyuk laflar soylersin, ama nedense noktasını her zaman ben koyarım...! Bilirmisin intihar edenler hemen olmez 30dk daha yaşarlar... Sen gittikden sonra 19dk gecti, daha 11dk var... Benim sevgilime laf edecek kişi 3 şey duşunsun... Edersem nolur, Eddikten sonra nolur, Ya ben duyarsam nolur...! Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kotusu OLmaz!! YaLnız OLenLere Yas TutuLmazki FeryaDım YaŞarken OLenLer İcin... sna canımdan can werdim daha n yapacaktım! bizi yaratan dururken sna mı tapacaktımm?? Oyle birini sev ki, sen olunce o hic yasamasin Love: aşk, Lavuk: aşık birini sevdim kanser oldu, birini sevdim verem oldu, birini sevdim kamyon carptı , kafamı bozma seni de severim haaaa karar vermiştim sana dunyanın en guzel en şirin en nadide en goz alıcı hediyesini gonderecektim ama postacı amca CIK O PAKATİN İCİNDEN dedi cevreyi seviyorsan ağac dik, vatanı seviyorsan pkk s*k BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gucun YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Op Béni Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA ! SaKın uzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqun diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda soner.. SaKın donup bakma ardına KraL’Lar onde qider.. DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm yan cehennem yan, beş kamyon komurlede ben geliyorum... mangaldaki koftelerin cız etmez şu kalbim kadar... umutsuz aşığıııııınım beeeeen! durumum, cop şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.. o kız beni aşar, cunku o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar! hayat uc bucukla dort arasındadır. ya uc bucuk atarsın ya da dort dortluk yaşarsın... ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!! bugun 23 nisan, oha falan oluyor insan kıyamet gelse de kopsak. senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım! vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı gorenlere bencokayrılıklaryaşadımoyuzdenherşeyibitişikyazdım tum kaşarlar eriyecekse kuresel ısınmaya evet! sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın acıp kış'ın solmasın kurdanla anakart tamir eden adam guzel asmadan cıkar guzel yaprak, marifet o yapraktan guzel dolma yapmak. hayat boktan ama grafikleri guzel halk kahramanı nuri alco bu kişiye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir sana gelince... ne ben sezarım ne de sen brutus.ne ben sana kızarım ne de zatın bana zahmet edip kussun.artık duşman bile değiliz. anasının eteğinin altına sığınan erkekten adam olmaz milyonlarca spermin arasında birinci ol, şu yaşadığın hayata bak Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var! Azdan az, coktan cok gider. Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur. bela, kişinin sevdiklerinden gelir. ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti...!! Her Şey Ustune Geliyorsa,Belki De Sen Ters Yonde Gidiyorsundur..! Hic Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_? "ßen seni seviyorum ama..."Larına karsıLık, "...ama ßen seni seviyorum"Larım vardı..Gittikce devrikLesti..SiLdim hepsini.. Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR! Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi soyle itirazin varmi seni seviyorum Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!! Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yureğin acıyorsa. Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI! Sen beni oyle bir hale getirdin ki dostlarım bile guldu ama ben seni oyle bir hale getireceğim ki duşmanların bile ağlayacak! Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, omurlerin sonu hep karanlıksa, al dunya bu aşkı. . .Sende kalsın! Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! SeVmeq ELßette GuzeL... Seni Sevmem yanlış olandı... Civi cıksa bile cıktığı yerde mutlaka iz bırakır... DOĞUŞTAN CARESİ OLMAYAN BİR HASTALIĞIM VAR HER GORDUĞUMU İNSAN ZANNEDİYORUM Hayatın En Huzunlu Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hic Degmedigini Gordugun Andır Benİm Gİbİ Delİyİ Google'da Arasan Bulamazsin Aşık olup ızdırap cekecegime, Grip olup burnumu cekerim BIR CIN ATASOZU DERKI; KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI; ANLAMI:NEKADAR DONERSEN DON G.T YINE ARKADADIR EGER KISI;HEM AKILLI HEMDE CALISKAN ISE TAKDIR ET, AKILLI DEGIL, CALISKAN ISE DIKKAT ET, AKILLI OLUP TEMBEL ISE IKAZ ET, HEM AKILSIZ HEM DE TEMBEL ISE IMHA ET! BULUTLARI PEMBEYE BOYASAK YAĞMUR PEMBE YAĞARMI?? Kul olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gozler seni sevdi başkasına bakar mı? Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir Hayatta hic bir şey tesaduf değildir. Buyuk guc, buyuk sorumluluk ister Keşke hep cocuk kalsakta kalplerimiz yerine dizlerimiz kanasa.. Ne kral'ına giderim ne alayına. Bi durum varsa kral'ıda gelir ayağıma alayıda!.. Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir. Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim Nasıl kacılır bu şehirden butun yoLLar sana cıkarken ? 1 İpte iki cambaz oynamaz . ya sen duşersin .. ya ben iterim . Aşk bana bir beden buyuk mu geldin? :S ßo$ Konu$ana SoLeyeCek Sozum; ßo$ inSana haRcayaCak Zamanım yhK ßenim .! CoCuK BaKıCıSı DeĞiLiM [ +18 ] Bu Saatten Sonra Guvendiğim 2 Kişi .. Aynaya Baktığımda Gorduğum , Var Olduğunu Bildiğim Ama Goremediğim Kendinizi PahaLı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli GunLerini BiLiyorm ... Beni kimin neresine taktığı onemli değil, asıl benim kimi nereme taktığım! Her karesi siyahla doldurulmuş bir bulmacayım. Cozmeye calıştıkca icimde kaybolursun... Basit bir insan zamanı nasıl oldureceğini, değerli bir insada nasıl kazanacağını duşunur... Midem bulanıyor, Galiba DUNYA tuttu..! Hakkımda Bilgin yoksa, Fikrinde olmasın! Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te oLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Gec Fark ettim... Farkımı farkettin ya; artık farketmesende farketmez...! Butun Kızlar Cicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! Aralarında ALINTI olanlarda var Tarafımdan oluşturduklarımda var. Bilgi Paylaştıkca Buyur. __________________