Aynı gokyuzunde, ayrıydı guneşin. Seni sevmez insanlar, sadece oyleymiş gibi yapıp oyle olduğuna inandırırlar. Daha corabımın tekini bulamazken kalkmışım ruh eşimi arıyorum hey yavrum hey. Nasıl olurda insanın halinden insan değilde muzik anlar? Erkek sever; aldatır, bırakır, vazgecer. Adam sever; pes etmez, daima sever, asla yarı yolda bırakmaz, asla. Kendine iyi bak diyorlar birde, kendimize iyi bakmasak gelecekler sanki. Ondan nefret ediyormuş gibi davranmana gerek yok, cağırsa yine gideceksin.. Millet gece sevgilisini arar, ben yorganın uzun tarafını. Mesafeler onemli değil, hissederim yanımdaysan. O kadar guzel soğurum ki, sevildiğin zamanları hatırlamazsın. Gercekten cok ozledim. Şiddetini buradan anlatamayacak kadar. Sakın ozleme. Şu saatten sonra kokunu unutmuş birini beklemek sadece acı verir. Eski sevgilisi icin kendisi ağzına geleni soylesede başkasına tek kelime bile ettirmeyen adam adamın hasıdır.. Mutfağa gittiğimde ne alacağımı unutan bir adamım ben, nasıl olurda seni unutamam. Oyle kızlar varki bir beklediği olduğu icin başka erkeklere yuz vermezler. Bence onlar koruma altına alınmalı , cok az kaldı onlardan. Hepimizin; numarasını ezbere bildiği halde, rehberi acıp ismine oylece baktığı bi' kişi var, biliyorum. Sevdiğim insanlar tarafından sevilmeme konusunda rekor kırıyorum. Pijamanın rengini bile merak ediyorum. En cok hangi tv kanalını sevdiğini, en neşeli hatıralarını. Yada en mutsuz gununu. Boyle bi hÂl aldım. Birine bağlandığında gittiği zaman icinde oluşan boşluk ve tam o anda başlayan “Şimdiden ozledim.” hissi diye bir şey var. En cokta ozel olan anılarımızı paylaştıktan sonra gidenlere uyuz oluyorum. Sorma o zaman yavş*k, gidiceksen ilgileniyomuş gibi yapma. Sevdiğinin yanında uyanıp da gune huysuz, aksi, nalet başlayan insanlar var.. Tam ağzına kurekle vurulası cinsten.. Ben sana gitme demesini de bilirim. Yeter ki sen bunu hak edecek bir şeyler yap. Adam dediğin 'canım şarjım bitiyor, sonra konuşalım.' demeyecek. Adam dediğin 'şarjım az ama bitmeden eve gecerim merak etme.' diyecek. Erkekler olarak, kadınlardan istediğimiz tek şey 'ozel ve farklı olduğumuzu hissedebilmek' anlamıyorum ki, bunu yapmak cok mu zor. Soyleyeceğim herşey bitmemiş insanlardan gidemiyorum.. Tepkilerimi ben vermiyorum, o an dinlediğim şarkılar veriyor. Kendim haric herkesin moralini duzeltebiliyorum. Bu sinirlenmeler, bağrışmalar, anlamsız tripler; kuruntu değil. Seni kaybetme korkusu.. "Ben mutlu olmak istemiyorum, ben seninle olmak istiyorum" diyen erkek %100 seviyordur, net. Ne guzel andır, "Biz" kelimesini istediğiniz kişiden duyduğunuz an. Birisinin her şeyi olmak gibi bir derdim yok, sadece birisi icin onemli birisi olmak istiyorum. Keşke butun mesajlarımızı saklasaydım. Birlikte yaptığımız her şeyi videoya falan alsaydım. Sesini kaydetseydim bir yerlere. Kokunu doldursaydım en azından bir kavonoza. Ne biliyim. Cok ozluyorum işte. Moralinin bozuk olmasından daha kotu bi durum varsa oda kimsenin sana iyi gelmeyeceğini, teselli edemeyeceğini bilmek bence. Bi gun oyle bi arkadaş edinicem ki dışarı cıkalım, alışveriş yapalım, yemeğe gidelim dediğimde; cezalıyım cıkamam, misafir gelcek cıkamam, ders calışcam cıkamam gibi bahaneler uretmeden anında yanımda bitecek . Bigun olcak bu dediğim -.- Bazen yapmanız gereken tek şey cenenizi kapatıp hatalı olduğunuzu kabul etmektir. Bu, pes etmek değildir, bizzat olgunlaşıyor olmaktır. Sevgililerin cok yakın arkadaşlarmış gibi, cok yakın arkadaşların da sevgiliymiş gibi davranmasına kıl oluyorum. "Bileğine bak. Tum hayatın şu kucuk damara bağlıyken neden hayatı onemsiyorsun?" 2009 : Gecen sene cok salakmışım. 2010 : Gecen sene cok salakmışım. 2011 : Gecen sene cok salakmışım. 2012 : Gecen sene cok salakmışım. Bir teşekkur etseniz yeter. __________________