CooLOrc l Ağır Roman l Sigara parası varmış gibi; tutup birde seni sevdim.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLOrc l Ağır Roman l Sigara parası varmış gibi; tutup birde seni sevdim.
-
26-09-2019, 19:57:46Biz '' bacım '' deriz zorlarına gider, başkaları '' canım'' der hoşlarına gider.. Cok guzeldin; hani cebinde 5 lira paran vardır da canın daha luks birşeyler icmek ister de icemezsin de biraya tahammul edersin ya; işte o durumdaki kalan 75 kuruş kadar gereksizdi benim sana olan sevgim. Bir dal sigara yakıp, bir yeni rakı icmek vardı şimdi gozlerine baka baka. Ama olmadı be; ne rakı alacak paramız vardı, ne de gozlerine bakacak hayalimiz. Ozenle hazırlanmış masada, eksik olan tek şeydi hayalin. Ve biranın yanına iyi gitmiyordu, sensizlik. Duşlerine kapılıp, ne zaman bir sigara yakmaya kalksam elim boş donuyordum tekelden. Ve lakin, seni sevmek bir biranın arkasına sigara yakmaktan daha lukstu. Ben kıskanırım kızım. Oyle akrabanmış, kuzeninmiş, kardeşinmiş umrumda bile olmaz. Hatta, cok cabuk tartışırız seninle. O niye baktı, bu niye oyle guldu cok duyarsın benden. Cok cabuk sinirlenirim ben en ufak bişeye. Giyimine oyle bir karışırım ki. Babanda goremezsin bu kadar sahiplenmeyi. Zor gelir yani, bu kadar sevilmek. Bencede senin icin, en iyisi arkana bile bakmadan gitmek.. Gidicekmiş.. Ben +7 verdiğim macta, hic gol olmadığı gunleri biliyorum. Sen de kimsin? Biz zaten bir gun zengin olacağımızı hayal edip gece gunduz calışarak hayatını gecindiren namuslu insanların cocuklarıyız. Sen bana gec kaldın. Cunku; ilk başkası icin ağladım ben. İlk başkası vurdu sırtımdan. İlk başkası yalan attı bana. İlk başkası gitti benden. İlk başkası hayallerimle oynadı. İlk başkası oldurdu beni. İlk başkası sevdiğini soyledi. Sonrada sevmediğini. Hatta daha sonra neden sevemediğini. Cok gec kaldın bana. İlk acım değilsin yani. Cok fazla bir şey istemiyorum arkadaşlar. Sozler Tarafımca Bir Arkadaşımın sayfasından alıntı yapılmaktadır. Okuyup yorum yapan arkadaşlara teşekkurler iyi forumlar. Devamı gelicektir... __________________