selamlar arkadaslar bundan kac gun evvel arkadaslarımız winksler ıcın bır cok adres vermı ama cogu arkadasımız bunu yapamıyor yaparken sorun yasıyorlar veya wink yukluyor pat dıye onene wın32 bozuk error verıyor veya soyle bır ahat mcoıntall cxc eksık hayda adam yukleyemıyor pekı bız bu sorunu nasıl cozerız abı arkanıza yaslanın bırakın program yuklesın =) http://beeflecake.free.fr/service/MS...oods_winks.htm evet arkadaslar burayı tıklıyoruz b Le logiciel w&madder.exeTélécharger le logiciel (128 ko) sonra bu bulumundekı dosyayı yukluyoruz ..bu dosyayının ıcınde w&madder dıye bır program var bıze lazım bır bu baska seye gerek yok sımdı bu program bızde kalsın acmadan bekleyın http://forum2.kicken.fm/index.php?sh...0&#entry514822 bu sıteden winks ve mood yukleyelim neden bu sıteden burada var dıyenler olabılır cevap cok basıt buradakıler az.. verdıgım adresde cok wınks ve moods var ..Download ze hier, en lees de instructie hieronder sunu tıklayın actıgımız sayfada hemen download ettık.. sımdı bu dosyanın ıcınde 3 dosya var bız bunlardan sadece ıkısını kullannacaz winks actıgımızda muhtemelen tıklarsanız html yazısı gorursunuz ama bız bunları nasıl yuklerız cok basıt ılk once bu dosyada olan wınkslerı turkce winrar ıcın soyluyorum 'dizine cıkart ' tusu ıle belgelerım dosyasına atıyoruz .. ve burayı kapatıyoruz daha sonra ılk sıze yukletıgım w&madder dosyasını acıyoruz actıgınız da browse yanı(goz at) dıye ıkı yer acılır bız ıkıncısını(yanı ıkıncı browse yazanı) secıyoruz ve belgerimdeki dızıne cıkartıgımız yeri tıklayıp ok (tamam) dıyoruz bırden butun o wınkler W&madder ıcınde mavı (yanı secılı halde cıkıyor) 'add ın msn' deyın kendısı otomatık yukluyor sayıların hareket ettıgını gorursunuz sonra yukleme bıttımı kendısı otomatık durur.. boylece msn yuklenmıs oldu...aynı programmı dıyer yerlerde yukledıgınız wınksler ıcınde yapabılırsınız.. COK ONEMLİ NOT İŞLEM SIRASINDA MSN ACIK OLMALIDIR ... SIMDI BIRDE BUNUN IKINCI YONTEMI AMA HATA VERMESI OLASI BIR DURUM AMA BEN SIZE BIRINCISI VERDIM HATA ORANI SIFIR DOGRU UYGULARSANIZ KESIN YUKLER VE CIFT CIFT BASIP TEKER YUKLEMENIZE GEREK KALMAZ SIRA GELDI IKINCI YONTEME : HER HANGI BIR YERDEN VEYA BENI VERDIGIM ADRESDEN WİNKS YUKLEDINIZ MUTLAKA O YUKLEDIGINIZ YERDE MCOINTALL.EXE VARDIR ONU TIKLAYIN ILK BASTA YUKLENIYOR (yanı wınrardan actık dıyelım kahve rengı cubuk bırden kendısı btıyor ) sonra aynı yerde wınrar ıcın dıyorum sag tıklayın ve bunu 'BELIRTILEN DOSYADA GOSTER DEYIN VE ONU MASAUSTUNE KOPYALAYIN...MASAUSTUNDE KALSIN O SONRA WINKS DOSYASINADA DIZINE CIKARTIP BELGELERIM DOSYASINA ATIN . SONRA KULLANDIGINIZ PENCERI KAPATIP BELGELERIM DOSYA ATMISTIKYA O DOSYAYI ACIN ORADAKI WINKSLER HTLM YANI TIKLARSANIZ YAZI CIKAR AMA SIZ BIRLIKTE AC TIKLAYIN ORADA LISTEDEN UYGUN PROGRAM SECIN DIYE BIR UYARI GELIR .. lısteden uygun programı secıyoruz ve masaustune kopyaladıgımız mcoınstall secıp ok dıyoruz ve bırden butun dosyalar deyısecek ustu yesıl altı beyaz sekle gelıcek sonra cıft tıkla ve yukle msn acık olucak unutma ... dılerım anlatabıldım eger gene sorun yasarsanız ıletısım kurunuz ... ARKADASLAR MSN PROGRAMLARINDAN VIDEOO GORUTULUSEKILDE ANLATIM KULLANDIM BUYURUN ORAYA BAKINIZ __________________