Msn Icin Hic Bir Yerde Bulamayacaginiz En Guzel Sozler..
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn Icin Hic Bir Yerde Bulamayacaginiz En Guzel Sozler..
-
26-09-2019, 19:53:06Oyle Sozler Vardir ki Her seyi Anlatan, Oyle Anlar Vardir ki Her zaman Animsanan, Aldigim Nefes Degil Seni Bana Hatirlatan, Yuregimde Sen Her zaman Yasayan, Yasanan, Yasanilan... Her sey yalan dolan bir SEN haric SENI dusununce tum benligim yok oluyor iste o zaman askimin ugruna kurdugum cumleler bile devrik oluyor. Sunu bil ki sevgilim bir gun benim gozlerimdeki atese yuregimdeki aska tutulursan cehennemdeki atesten bile maruz kalirsin ve sunu da bil ki bir gun gozlerimin atesine kapilacaksin.. Sozlerdir aski anlatan, Gozlerdir kalbi kandiran, Kalptir aski yasayan, Dudaklar; romantizmi yasatan... Dudaklar sozleri soyler, Sozler ayrilik ister, Kalp bu sozlere yikilir, Gozler gozyasi akitir... Hakikatin varligindan, gunesin parlakligindan suphe edebilirsin ama benim sevgimden asla. SENI COK SEVIYORUM ASKIM... Olmeyi ALLAHA, Yasamayi SANA, Aglamayi KADERE, Gulmeyi SANA, Sevmeyi KALBIME, Sevilmeyi SANA BORCLUYUM.... Yastigimla uykumu basbasa birakti, sirf seninle yalniz kalabilmek icin! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara biraktim simdi burda yalniz sen varsin. BITANEM... Ask ayni gul gibidir. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarini acarsan duygulari akar,tutmasini bilirsen o sana tapar... Senin icin agladim,senin icin atese atildim ,acilari paylastim;sunu bil ki dunya duruna canim cikana dek buna devam edecegim.SENI SEVIYORUM. yanagina dusen kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde ve o bir yudum serinligi biriyle paylasmak istediginde arkana don ben arkandaki ruzgarlarda olacagim...bitanesi gokmenime SENI SEVIYORUM ASKIM Kiriyorsa sozlerim susarim bir daha konusmam.rahatsiz ediyorsa varligim olurum karsina cikmam.rahatsiz eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM... Hayatta hic bir seyim az olmadi senin kadar ve hic bir seyi ozlemedim seni ozledigim kadar..... KORKMA SEVGIDEN CEKME ELLERINI BIRAK YASASIN YUREGIN DIZGIN YAKISMAZ DORTNALA BOZKIRLARDA KISRAGIN , HATIRLA! GULUN DIKENI OLMASA HIC BU KADAR SEVILIRMIYDI. YARDIM ETMEK MI ISTIYORSUN ? O ZAMAN DINLE; YASAMA SEVINCI GETIR BANA COKCA OLSUN CABUK TUKENMEYENLERINDEN IHTIYACIM VAR BU ARA UNUTMAK UZEREYIM MUTLULUGU, UNUTTUM SICAK BIR CAYIN TADINI, ESEN RUZGARIN SERINLIGINI, HADI DURMA OYLE HATIRALARIMI CANLANDIR, IYI OLANLARI. Keske yalnizligim kadar yanimda olsaydin, keske yalnizligimi benimle paylassaydin, keske senin adin yalnizlik olsaydi da ben hep YALNIZ kalsaydim. Yine zalim kis sabahi gozlerimde ve yine sadece sen varsin hayallerimin en ucra koselerinde bileve bir gece ve bir gece daha ve sonsuza dek yanimda olsan.sarilsam sana simsiki doyasiya ozlesem seni gizlice... Birilerine ismini Soylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Bogazimda Dugumsun Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam OLURUM... Oyle zor ki dusuncelerimi soyleyememek,oyle zor ki gecelerce uyumadan hep seni dusunmek ve oyle zor ki gozlerinin icine bakipta seni seviyorum diyememek....gulusu yaralim.... Sevmek sesini duymakti,sevmek gozune bakmakti,sevmek elini tutmakti,sevmek seni yasamakti,Asla unutmamacasina... Bana oyle bir mektup yazki sevgilim, Acar acmaz duyayim kokunu sevda essin basak saclarinda, Sesin yuzumu ruzgarla bulsun, Bana oyle bir mektup yazki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve oyle bir mektup yazki varsin olumum olsun. Yillar vardir nasil gectigini bilmezdim, Bir gun vardir yasamin anlamini degistirdi, Bana dair; hissetmedigimi, bilmedigimi yasatti, Iste o ani senle yasadim senle sevdim. Ask Gulmekten cok aglamak, yasamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve ask oyle haindir ki nerede imkansiz varsa orayi sever... Yasamak ozlemsiz ozlem Sevgisiz Sevgi Sensiz Olmaz Unutma Ki Sevmek Herzaman Beraber Olmak Deyil Sensizken Bile Seninle Olabilmektir Sen Seviliyorsun Bir gun olecegimi biliyorum beni gomenlere soyle ki, ellerimi acmasinlar. Cunku elerimin icinde ellerinin sicakligini goturecegim.. Simdi uzak bir kenttesin ya yagmur yagiyorsa.!! dusuyor mu yuregine tane tane...? sen istiyorsan gelirim serilirim kiyilarina. Kapatiyorum gozlerimi karanliga dogru bakiyorum, seni goruyorum karanlikta, aciyorum gozlerimi birden kayboluyorsun, iste o zaman ben gidiyorum karanliga dogru, sessiz ve sensiz.. Sakin uzmesin seni karsiliksiz sewgiler. yuregine sus dersin, belki sozunu dinler.giden gitsin aldirma ,yanginlarda soner. sakin bakma arkana, krallar onde gider. Sevdan ne yalniz bir yukselis demektir nede yildizlar gibi parlayip sonmektir.olmezligi dusunmek bence bosuna emektir.sevdan seni sevip bir daha geri donmemektir... cokmudur insan sevgiliye bir omur verse yasarken basinda bulunman mukaderse sevgilim bekliyorum mezarimda gozlerinden bir damla yas duserse..... guzelligini sevmedim kalbini sevdim sen anlamasan da Sen istedigin kadar sakla, Gunduze sar biriktirdigin geceleri Ben beni sevmedigini Gunesten ogrendim! Ve sen Benim seni sevdigimi Biri seni sevince anlayacaksin! Ne Gunesi Istiyorum Karanligima Ne De Yildizlari Istiyorum Gece Yarilarinda... Cok Degil BirTek Seni Istiyorum Yalnizligima!!! Butun resimler sana benziyor hayret butun aynalarda sen varsin simdi sigaramsin dudaklarimda biraz sonra bir kagit ve aksam ictigim icki olacaksin.. SEVGIM SINIRSIZ AMA ANLAYABILENE, DOSTLUGUM SONSUZ AMA PAYLASABILENE, SEN HARIKASIN AMA BENIM OLDUGUN SURECE... Askimizi Ben mi Yazdim Senin Gonul Defterine Simdi Soruyorsun Bunlar Dogrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra Bir gun siyrilacagiz olup bitenlerin arasindan.Anilar kalacak. Anilar eritecek icimizi.Belki de kavusacagiz IMKANSIZIM sonsuza kadar Ofkeni yapraklara yaz sonbaharda dokulsun, derdini ruzgara yaz estikce uzaklara gotursun,sevgimi kalbine yaz oldugunde seninle gomulsun. Bir romandin okuyupta bitiremedigim, bir hayaldin yalvaripta hukmedemedigim bir sendin merhaba deyip elveda diyemedigim tek bildigim var oda SENI OZLEDIGIM Buyuk asklar engeller karsisinda yok olup gitmeyen, bir o kadar buyuyerek bir cig halini asan asklardir. Benim askimda bunlardan biri, yuregim ve sen bir butunsun bunu unutma..... Gecenin sessizligini dinle icinde beni bulacaksin.. Karanliga bak yuzumu goreceksin.. Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSIN.. Ne haz var senden ayri, Ne bir tat senden ote. Bir yuzunu gormek bile, deger binbir zahmete. Verecegin her aci gonulden kabulumdur.! Sendeki cehennemi degismem bin cennete... Bi bakisin manasi hic bir sozde yok..! Bi bakis bazen zehir bazen sifa verir. Bi bakis bi bakisi aslindan emin eder. Unutma bitanem sevenler daima gozleriyle yemin eder. Iki kiyi gibiyiz.. Bizi ayiran deniz aslinda tek bagimiz.. Senin ustunden gecen bulut, benim yagmurum. Iki kiyiyiz hep, biraz uzak ama sonsuza dek birarada.. Dunyada hic kimse icin aglamaya degmez, degende aglatmaz zaten, eger bir gun aglarsan basini dik tut ki goz yaslarin agladigin insan kadar alcalmasin.. Ya sozlerin aklimda, yada aklim adinda. Ya hayalin karsimda, yada sesin kulagimda. Ya ben cildiriyorum, yada cok ozluyorum. Ya ozlemek cok guzel, yada ozlenen cok ozel.... Oyle zor ki dusuncelerimi soyleyememek, oyle zor ki gece uyumadan hep seni dusunmek, oyle zor ki gozlerine bakipta seni seviyorum diyememek... Gam yemezdim sevgilim askin ile olursem, yine seni severdim su dunyaya gelirsem, eger gozlerinde baska bir hayal gorursem, ben o zaman sevgilim ben o zaman OLURUM Seni sacaklarda titreyen bir sercenin kanat cirpasi kadar masum ve bir annenin duasi kadar icten seviyorum BITANEM. Seni cok ama cok SEVIYORUM... Gunes alev alev yanip parlasa bile unutmayacagim seni kul olana kadar. Beni kirip incitsen bile dost bilecegim seni sonuna kadar GuLmek Icin Mutlu Olmayi Bekleme, Belki Mutluluk GuLuSuNde Saklidir,sakin Aglayim Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GuLuSuN Icin Yasiyan Vardir.... Sana Yukledigim Anlamlari Senmissin Gibi Dusunme.. ALDANIRSIN... Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsin.. BEN SEVIYORSAN SEN BAHANESIN ! ! ! Birine Verilecek Deger,ugruna Feda Edilebileceklerle OlcuLebiliyorsa Ac Gozlerini Etrafina Bak.gorduGuN HersEyi Feda Edebilirim.ama Sakin Aynaya Bakma... Ne varsa aradigim bil ki sende bulmusum, senden once yoktum seninle var olmusum, sende butun umitler sende butun hayaller, beni sende arama ben zaten sen olmusum.. GOZLERINE BAKTIGIM AN DUNYANIN YARISI YOK OLUYOR SENINLE GECEN HER AN, SENSIZ GECENLERI ZORLASTIRIYOR... HER SEYIMSIN.... Seni tanidigimda hayatim anlam kazandi.Sen varsan her sey tamam, sen yoksan her sey yalan.. Askimsin, Guzelimsin Yuregimdeki Tek Dilegimsin, Tutunacak Tek Dalim Sen Asim, Yarinlarim Sen Helalimsin... istemem sevmeni artik unutulsun bu fasil...Kullenir gun gelecek,yoksa bu ates benide....Cok zamandan berridir ozledigim buydu asil...goremezsin ben uzaklarda iken golgemide...elveda askim Bir gul olmak isterdim neden mi? Beni koparip kokladiginda vucudunun derinliklerine girip, Bir daha oradan cikmamak icin.. Seni Seviyorum.. Bu gun bir meyhane kesfettim mezarligin tam karsisinda , Eger ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karsisinda... VEFASIZ sendin beni diller dokerek mutlu eden, lakin ne cabuk bole vefasiz olu verdin yokmus bilirm ben gibi hep aska gulen sevdim diye guller gibi heyhat soluverdim BAZI ASKLAR OKYANUS GIBIDIR. GORMESENDE SONUNUN BIR YERLERDE BITTIGINI BILIRSIN. SIMDI OKYANUSLAR BILE KISKANIR SANA OLA SEVGIMI. GORMESEMDE SONUNU BILIYORUM. SONSUZA DEK SURECEK... Bir sarki bestelesem icinde sevgimi anlatsam. Her dogan gunde daha cok umut ve sev dolu olan bir sir yazsam. Ve tum bunlar gercek olsa, ne dersin benimle olmaya... Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebilecegim sevgim var. Anla iste seni ne kadar sevdigimi mavisim... Bir gun zaman ellerinden kayar tutamazsin hasretle yanar yuregin unutamazsin oylesine bendesin ve oylesine sende olurum ki istesen de beni unutamazsin.. Hayatta uc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Umit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye... kalbim kopsa yerinden avucuna atacagim elimden gelse omrune omur katacagim yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacagim YITIK SEVDALI BEN BIR YITIK SEVDALYIM ASKIN ESRARLI KOYUNDA BILMEM ASKI,BOGULURUM DALSAM DALGALI SUYUNDA. Ne seni unutturacak zaman gececek, Nede gecen zaman seni unutmaya yetecek. Yaninda degilim diye seni unuttum sanma, Ayrilik alismayi ogretir, unutmayi ASLA..! gozumden suzulen yas denizi islatiyor.sevda kilim,hasret derdi dokuyor,catlayasi deli yurek sen diye atiyor.of kara gozlum askin seni bekliyor. senden baska bir tane yok bu dunyada,gulumsemeyi asla unutma,gozlerinin ici gulsun gulerken,bakislarin piril piril olsun ve her zaman nemli kalsin goz pinarlarin sevdicegim! Icimdeki kivilcim yakarsa bir gun beni mezar tasina kazirlarsa ismimi ruhum teselli edemezse seni bu sozu okuyupta hatirla beni..! Aksamin son bulan ufuklarinda gunes damla damla erirken hayatta kalan tum duygularimla sana sesleniyorum: Seni seviyorum. BuGuNu yasiyorsam yarinin seni bana getirecegine inandigim icindir.... Her su bir yol bulur kendine her dag bir toprak,her gokyuzu bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsin... Segmenden saray gozlusune... ask bir eskiyanin hayata itirazidir susarsa catisma konusursa savas yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eskiyayim ve sana asigim Seninle tattim ben her mutlulugu,birakip gidersen bil ki yasamam,canimdan omrumden ne istersen al,GULU SUSUZ SENI ASKSIZ BIRAKMAM Eger bir gun gok yuzunun kara mavi cizgisinde bir kirlangic surusu gorursen bilgi kanatlarindaki buruk gulumsemelerle, islak tebessumler benden sana kalanlardir.. Sahinim oyy sahinim; cekemezsen gulun nazini ne dikenine dokun ne gulu incit.. Sen, yalcin bir tepede, hircin ruzgarlara karsi korunaksiz bir papatyasin, ben ise seni kaybetmemek icin koklerine sarilmis, topraginim.... Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gozyasi ister! Sirf Hayata Giciklik olsun diye Hep gulumse!!! HADI UYANDIR BENI SOYLE GORDUGUM ZAMANSIZ BIR DUS MU HADI GIT, UZAKLAS, YOKLUGUNA INANDIR BENI GERCEKTEN, YORULDUM HER BULDUGUM YERDE SENI KAYBETMEKTEN. HADI GEL TUT ELLERIMI! BENIMLE YAN! BENIMLE MEYDAN OKU HER CARESIZLIGE BENIMLE UYU BENIMLE UYAN. BIRLIKTE VARALIM ONUNCU AYLARA BEN BIR EYLUL SEN BIR HAZIRAN DENIZI ICERKEN MAVILER TAKILDI BOGAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GIBI CIRPINIYORUM. BU DERIN UCURUMUN ONUNDE HANGI YAZGI TUTUKLADI BENI. HANI O GUN BENI ANLAYAN SEN GITMISTIN YA SENI BASKALARINDA ARADIM AMA YOKTU BENI SENIN KADAR ANLAYAN, YINEDE UZULME CUNKU BEN SENI SENSIZDE SEVEBILIYORUM.... NE YEMINLER BOZDUM GECELER BUYURKEN SENSIZ NE YEMINLER BOZDUM YILLAR GECERKEN SITEMSIZ NE YEMINLER BOZDUM TARIFI BILE IMKANSIZ, SENIN ICIN EY GULUM!!!.... UNUTURUM DESEM DE INANMA SAKIN OMRUMCE KALBIMDEN SILINMEZ ADIN BIR SIZI ICIMDE SENDEN DE YAKIN KALBIMIN SESINI DINLER BULURUM SENI. YARI DALGALI OLMAMALI DENIZ YA DURMALI YA KUDURMALI YA GIRMELI HANCER SONUNA KADAR YA DA KININDAN HIC CIKMAMALI YARI GONUL VERMEMELI SEVGILI SONUNDA SEVMEYECEKSE,, HELE YARI DUDAK HIC DOYASIYA OPMEYECEKSE!. ONUN GUZELLIGINI HERKES GORUYORSA O BENCE AZ GUZELDIR. HERKES BILIYORSA O BENCE HIC GUZEL DEGILDIR. ONUN GUZELLIGINI YALNIZ BEN GORUYORSAM BU SEVGIDIR. ONUN GUZELLIGINI YALNIZ BEN BILIYORSAM BU ASKTIR. HIC KIMSE BILMIYORSA BU YANLIZLIKTIR. HAYAT YASANDIGI KADAR VARDIR. GERISI YA HAFIZALARDAKI HATIRA YA HAYALLERDEKI UMITTIR. HUSRANI ISE BIRTEK YERDE KABUL EDIYORUM. YASAMAK VARKEN YASAYAMAMIS OLMAKTA. Ne dunden daha az Ne yarindan daha cok Seni bugunde, Dun oldugu gibi Yarin olacagi gibi Coooooooooooooooook seviyorum. Duygular vardir anlatilmayan sevgiler vardir kelimelere sigmayan bakislar vardir insani aglatan insanlar vardir ki asla unutulmayan, iste sende onlardansin!!! Hadi gokyuzunden senin icin tuttugum,uzerine tum duygularimi yukledigim, yildizi al, yuregimden yuregine yollar var, hadi benim icin uzaklardan bir tebessum yolla... Hayat ve yasadiklarini bir okyanus gibi dusun.... Cilgin ve deli dalgalara isteyerek girmezsin... Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman cosacagini sen bilemezsin." Meleklerin saclari salkim salkim, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kustuyu vadiler. Bulutlara oyle baktim. Ama simdi yalnizca gunesin onunu kesiyorlar, yagmur ve karla kapliyorlar her yeri. Cok sey var yapabilecegim, bulutlar cikmasalar yoluma... HATIRLAR MISIN! SEN DOGDUGUNDA AGLARKEN HERKES GULUYORDU. OYLE BIR OMUR GECIR KI HERKES AGLASIN OLDUGUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE.. HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDIYLER. HEPSIDE GOKYUZUNDEYDI. AMA BEN GUNESI YANI SENI SECTIM SENIN ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM. (ama sen anlamadin yazik!!!!!!....) KUCUK KELEBEGIN TUL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UCLARIMA KARISTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UCARLAR SEN YUREGIMDEN NE ZAMAN? GOZLERIN GOZLERIMDE, ELLERIN ELLERIMDE, KALBIN ICIMDE VE RUHUN BEDENIMDE OLDUGU SURECE SENI SONSUZA KADAR SEVECEGIM. DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZIKLIGINI VE DUSUNUYORUM ASIK OLMANIN REZILLIGINI. INAN YANINDAYKEN CEKIYORUM EN COK HASRETINI. BU AKSAM ICIMDE TUHAF BIR SIKINTI VAR DUNYADA SANKI BIR BEN KALMISIM SANKI HERKES NERDE KEDER VARSA BIRAKMIS BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIS ALMISIM ONUMDE SOGUT AGACI HERZAMANKI HALIYLE, CARESIZ HAVUZ SU RAHAT, INSANLAR SUSMUS SESSIZ BIR YAGMUR GIBI BASLADI BENDE KONUSMAK IHTIYACI!.. GUZELSIN SIRINSIN, SAHANESIN. CEKTIGIM CILEYE TEK BAHANESIN. MELEKMI SEYTANMI BILMEMKI NESIN. TUZAKTAN TUZAGA ATSANDA OLUR. BEN SENI SEVIYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR. NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIGINLA, BENDE YAZMAK ISTERIM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA. BIR ILK GIBI YASAYACAGIM ICIMDE, KALAN SON SEVGI PARCASINI SENINLE, SAKIN AYRILMAYALIM ASKIM OLSEM BILE ELLERINDE.. BU GUZEL ASKIMIZA NOKTA KOYMA, SANA KUCAK DOLUSU VIRGUL GETIRDIM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BENI SANA KAVUSTIRACAK TEK SEYIN OLUM OLDUGUNU BILSEYDIM, AZRAILIN GELMESINI BEKLEMEZDIM. Hic sonmeyecek olan sevgimiz yavas yavas baslamisti, Solmayacak bir gul olarak hafifce acilmisti, Gezdik,dolastik cocukca oyunlar oynadik, Ama birbirimizden hicbir zaman bikmadik, Hatirlar misin ilk cikisimizi,yuzunde hep o tatli gulusun, Keske dakikalari gecmeseydi bitmesini istemedigim o gunun.. benim yalnizligim seni getirmeli gecelerde.ilik bir yaz gecesi katran karasi yuzun. kah yasanmisliga, kah yasanacaklara bir kufur savurmali kafa tutmali dalga dalga vurmali gercekler yuzune donup ardina bakmali korkmamalisin bir kez daha, bir kez daha demelisin(Huzun evine dondu...) Yanlizlik benim eski sevgilim yalnizlik benim en vefali yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii birakmiyor!! Bir kat daha yok sevgi katindan baska,tat bulamadim alemde tadindan baska,dunya da ne bir tac ne de bir tat,ebedi saltanatindan baska.Ozluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek guzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldir.Eger kalbim seni unutacak kdr adi ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildir.Ben senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugunde sevmedim cunku bugunde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek.. DuYGuLaR VaRDiR aNLaTiLaMaYaN..SeVGiLeR VaRDiR KeLiMeLeRe SiGMaYaN...BaKiSLaR VaRDiR iNSaNi oMuR BoYu aGLaTaN...YoLLaR VaRDiR aSiLMaSi GuC oLaN. KaLPLeR VaRDiR aCiLaRLa PaRCaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDiR HiC uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BiRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSin Askta yarin yoktur sevgili. Zaman ileri dogru degil, iceri, yureklere, derinlere dogru islemeye baslar, bilgelesir. Hic bilmedigi sezgileriyle bulusur. Yuku cok agirdir, kendiyle bulusmustur. Hem disindadir dunyanin, hem de ortasinda. Hindistan'da Ganj Nehri'nin kiyisinda yakilan yoksul adamin hissettikleride onunladir, yitirdikleri de... Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulubesinde yasayan kadinin ciplak yalnizligi da. Her sey onunladir, ona emanettir sanki, ama o, cildirtici bir yalnizlik icindedir » Dunyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi aglayip kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluga layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor... » KAC KADEH KIRILDI SARHOS GONLUMDE BIR TURLU KENDIMI AVUTAMADIM KAC GECE AGLADIM BOYLE GIZLICE NE YAPTIMSA SENI ^^UNUTAMADIM^^ » SEN VARYA SEN SUTLAC KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, CIG KOFTE GIBI ACILI, DOLMA GIBI CEKICI, BULGUR GIBI ASIL, ASURE GIBI KARISIK, VE ICLI KOFTE GIBI MUKEMMELSIN YA!!!!!!! Sesini duysam da her an gormek gibi degil. ozledigimi bil, her an hic bir sey seni sevmek gibi degil.. CAMLARIN BUHARINA SENI CIZDIM ERIYIP AVCUMA DUSTULER, DEFALARCA oPTUM AMA YINEDE HASRETINI GIDEREMEDILER. Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaslarimla gulmeyi, Kavusmak icin sabretmeyi, Herseyi ogrendim ama sensiz olmayi asla ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLdugunu ogReTTiLer, 1 DakikaNiN Da 60 Saniye oLdugunu ogReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanin sonSuza Dek SuRDugunu ogReTmeDiLer .. SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM Ask bir su damlasi olsaydi okyanuslari, Bir yaprak olsaydi butun ormanlari, Bir yildiz olsaydi tum kainati sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum... APANSIZ UYANIRSAN GECENIN BIR YERINDE UZUN UZUN DALARSA GOZLERIN KARANLIGA BIR SICAKLIK HISSEDERSEN USUYEN ELLERINDE BIL KI BEN O AN SENI DUSUNUYORUM... Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yagan ilik bir yagmur gibi dolarim icine delice esen bir ruzgar gibi..bir sonbahar gunu yururken eline duserse bir yaprak sakin birakma! benim elimdir sakin unutma! » Gunden gune yok olmaktayim.. Butun isiklari attim bir kenara anlamiyor musun.... GOKYUZU GUNES OLSADA SENSIZ YINE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gozlerime bakabilirmisin.... » Varliginla baslayan bir gunun yoklugunla bitmesine alisamadim, aklimda oldugunun yarisi kadar yanimda olsaydin Hic Sensiz Kalmazdim ! » Gunu gece olsun diye yasiyorum, Cunku gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmis olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAGIM... » Varmi daha agir yuk, hasreti cekmek kadar. yasama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayriligin, hasretin her seyin bir hazzi var. seni anmak da guzel seni ozlemek kadar. » Seni ne kadar sevdigimi ogrenmek istersen vur kir kalbimi kalbimden akan kan yazacaktir ismini o zaman anlarsin sana olan sevgimi.. » Kalbimdeki aska, dudaklarimdaki guluse, akan gozyaslarima, yalnizca sen layiksin.. Cunku benim icin cok ozelsin askim.. » Hasret kapimda nobetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gozlerim onu ariyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanina opsem doyasiya koklasam.. » Geceleri uzaklara ciglik olur sesim, denizden cikan yosun kokusundan keskin sana ozlemim, bu sabah sirf senin icin aralandi gozlerim, gunaydin benim Her$eyim.. » Bin Omrum Daha Olsa! Kollarinda Son Bulsa! Sana Kavusmak Varsa!! Olmek Bile Dugun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! Inan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim Icin! O Bilir Seni Nasil Sevdim!!!! » DudakLarin'Da A$kiN YankiSi var SevDan'a KapiLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BagLayaN BuyuK uMiTLeRim var.. YikMa DunyaMi SaNa VeRecek SON Bir CaNiM Var!!! » Iki kisi birbirini severse; sevgi olur. Biri kacar, digeri kovalarsa: ask olur. Ikisi de sever lakin kavusamazsa: efsane olur. » Korkma!Sakin sevmekten korkma.Kursun sesi kadar hizli gecer yasamak ama oylesine zor ki kursunu havada sevdayi sicacik yurekte tutmak.. » Sil bastan yasama sansim olsaydi eger; kusursuz olmaya calismaz rahat birakirdim yuregimi korkmazdim cok riske girip sana asik olmaktan.. » Ne zaman sagir bir ressam, kristal bir zemin uzerine dusen gulun sesinin resmini cizerse,iste o zaman seni unutur bir baskasini severim... » Yalnizlik gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yagmur sokaklarin, tebessum dudaklarinin, sen ise yalniz Benimsin! » Safak vakti yagan bir cig tanesi kadar Masum,gun batiminda denizlerden esen ruzgar kadar Cilgin ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Ozelsin. » Hepsi Gidici Sen Kalici , Hepsi Anlik Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye.. » Kucuktum, adam olmadi dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, ugruna olmedi dediler, Oldum, is isten gecti, dediler... » Sevmekmi? Hic Tatmadim? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YasAmakmi? BosVer! AsK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IsTe O Benim Dunyam! » Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum. Unutulmak korkusuyla her an agliyorum. Ruyalarimda gordugum tarifi zor kiz, beni vursunlar ama sana dokunmasinlar.Umut iklimine seni yazsinlar! » Yillar Sonra Dus Kirikliklari Ile Geldin Ve Duslerle Gidiyorsun.. Aslinda Ben Sana Turkceyi Konusmaya Mecbur Oldugum Kadarindan Fazla Mecbur Oldum » Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birsey kalbimdeki sevgini silemez. Seni olene dek sevecegim. » kalbimi kirmak denize yazi yazmaya benzer, kirilan kalbimi duzeltmek ise gece gunese dokunmak kadar zordur.sen denize yazi yazdin simdi gece gunesin dogmasini bekleeeeeeeee » Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ates nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. » Yalnizim, yalnizligim beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu sarkiyi soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akip geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR » Ask gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulasilmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakin seninle yasanacak kadar ozeldir. » BAZI ASKLAR OKYANUS GIBIDIR. GORMESENDE SONUNUN BIR YERDE BITTIGINI BILIRSIN, SIMDI OKYANUSLAR BILE KISKANIR SANA OLAN SEVGIMI, GORMESEMDE BILIYORUM SONUNU SONSUZA DEK BITMEYECEK. » Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artik bir karar aldim soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. » Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GunesIm Desem Gunes Batiyor, Hayatim Desem Hayat Kisa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canim Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yasiyor.. » Bir ruzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fisildarsa kulagina, cevabini sevgimden islandigin yagmurlarla yolla. » Askina doksem gozyaslarimi, elinle bir defa silecek misin? Su kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin? » Ben kimseyi boyle delice kiskanmadim, hickimseye boyle yurekten baglanmadim, ben kimse icin bir gun oturup aglamadim. Yanlizca senin icin Askim. » Seni Cok Ozledim. Seni Her Ozledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Ozledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!! » Sevmekmi? Hic Tatmadim? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YasAmakmi? BosVer! AsK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IsTe O Benim Dunyam! » Sonbahara INat AgAc Hala YesErmekte, Geceye INat Gun Hala AgArmakta, Ben ISe Kadere INat Hala SenI SevmekteyIM. INat Bu Ya MahsEre Kadar SenI SevecegIM! » Biliyorum Sen GunesSin Etrafinda Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayim Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. » Seni Cok Ozledim. Seni Her Ozledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Ozledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!! » Sonbahara INat AgAc Hala YesErmekte, Geceye INat Gun Hala AgArmakta, Ben ISe Kadere INat Hala SenI SevmekteyIM. INat Bu Ya MahsEre Kadar SenI SevecegIM! » Biliyorum Sen GunesSin Etrafinda Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayim Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. » Ne zaman sagir bir ressam, kristal bir zemin uzerine dusen gulun sesinin resmini cizerse,iste o zaman seni unutur bir baskasini severim... » Isteyipte sahip olamadigim her seyin yerine seni koydugum zaman anladim ki, ben her seye sahipmisim cunku sen her seyden ve herkesten degerlisin!!!! » Bir cerceve astim odama ici bos onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasil olsa.. » Umutlarim Yikildi Senden Sonra Yasamayi Haram Gordum Kendime!!! Bu Dunyadan Kurtulmak Istediysemde Kac Defa Sensiz Gidemedim Olume... » Senin sevgini doldurdum gonul kadehime, senin sevgini icecegim. Senin hayallerini cizdim gozlerime, hep seni seyredecegi. Ilkdefa seni sevdim olene kadarda seni SEVECEGIM... » Buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gozlerin zaman zaman takiliyorsa uzaklara, kulaklarin cinlarsa zamansiz, bilki bir yerlerde OZLENMISSINDiR!!!!! » YASAMAK OZLEMSIZ,OZLEM SEVGISIZ,SEVGIDE SENSIZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAIMA BERABER OLMAK DEGIL.SENSIZKEN BILE SENINLE OLABILMEKTIR. » Sen gullere ozenme guller sana ozensin, uzme tatli canini sen gullerden de guzelsin. Bir gulus kadar ozgur ozgurluk kadar vaz gecilmezsin gulum sen her seye degersin.. » kimsin sen? yasamak isteyipte yasayamadigim umutlarimsin.. yillardir bekledigimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdigimsin.. sevdigimi soyleyebildigimsin.. » Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici cekici ve de guzelsin ama aranizda tekbir fark var onlar milyonlarca sen bitanesin..! » biliyorum okudugun kitaplar gibiyim senin icin yeri gelince hatirlanacaK SENSE YAKTIGIM SIIRLER GIBISIN HIC AKLIMDAN CIKMAYACAK » Yorgunum!! Cunku yorgunlugumun seni sevmek gibi bir anlami var. Yinede seni sevmekten duydugum mutlulugun tadina dusmanlarim ulasamazlar.. » Dusunuyorum da; dusuncelerin en guzeli senin beni dusunup dusunmedigini dusunurken, dusunuyor olmani dusunmek galiba. __________________