Turk yapımı birinci şahıs aksiyon oyunu TARTARUS, Greenlight aşamasını gecmeyi başardı ve oyun Steam uzerindeki yerini aldı. Geliştirici studyo Abyss Gameworks oyunun Steam'deki yerini alması şerefine yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. TARTARUS bu yaz PC ve Mac icin cıkış yapacak. Oyun hakkında : 2230 yılında, Maden ve Araştırma Gemisi Tartarus (MRS TARTARUS 220478) Neptun yakınlarındayken guvenlik protokolunu hic bir işaret vermeden aktifleştirir. Murettebatın hayatta kalması icin tek şansı kopruye ulaşarak tum sistemleri gemi Neptun'e duşmeden once yeniden başlatmaktır. Oyunu geminin maden operatoru Cooper olarak oynuyoruz. Kahramanımız muhendislik veya pilotaj eğitimi olmadan, yalnızca geminin sistem muhendisi ve aynı zaman da ikinci kaptanı Andrews'un yardımı ile hem kendisini hem de murettebatı kurtarabilecek mi ? Oynanış hakkında : Tartarus birinci şahıs perspektifinden oynanan, aksiyon oğeleri ile harmanlanmış, karanlık ve urpertici bir evren uzerine kuruludur. Cooper'ı yonlendirerek gemiyi "Terminal"ler vasıtası ile geri getirmeye calışıyor ve bir anlamda "hack"liyoruz. Gemiyi hacklemek gercekten zor. Kendine has işletim sistemi olan Terminal komutları ve kullanımı oldukca gercekci. Doğru yerde doğru komutu yazmalı veya gerektiğinde once etrafınızı araştırarak size yardımcı olacak gerekli bilgiyi toplamalısınız. Tartarus ikonik bilim-kurgu filmlerindeki gibi Retro tarza sahiptir. Ozellikler : -Birinci Şahıs Aksiyon -Gercekci hikaye anlatımı, basit oynanış ve zengin mekanikler -İleri seviye text tabanlı bulmacalar -Retro-Futuristic Atmosfer MİNİMUM: İşletim Sistemi: 64 bit: Windows 7/8/10 İşlemci: Intel i5 4200H / 2.8 GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460 DirectX: Surum 10 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan ONERİLEN: İşletim Sistemi: 64 bit: Windows 7/8/10 İşlemci: Intel i7 4930k / 3.4 GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 DirectX: Surum 11 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan BSC
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Turk Yapımı Tartarus Yeni Videosuyla Steam’deki Yerini Aldı