Hic ßi yerde 0Lmayan nickLeR 3 | |
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Hic ßi yerde 0Lmayan nickLeR 3 | |
-
26-09-2019, 19:51:54Suskunuz... Hem de ciglik cigliga bir suskunluk bizimkisi... "yuregim susmayi ogreniyor". Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım.. Yuregimde kopan firtinayi gonderiyorum sana sevgili Hasret yuklu gemilerim yollarini bulamadi. Yureğimin kalemiyle yazıyorum; gozlerin kapalı oku sevdiğim... İstanbulda sOn BaHaR hER ZAMAN kolay deil sevilemde sevmek Bu aci dayaniLmaz oLdu artik . Sensizliğin son noktasındayım. Meleğin"dim ya,şimdi yokluğunda ucuyorum, Meleklerde acı cekermiş oğrendim sonunda sen varken bu kadar ozlemiyordum,bu kadar beklemiyordum. .yokluğunda bitmeyen umut var. . ne garip Ey yokluk, bu kadar meraklı mısın bende kalmaya?. . . KaLBin ßir Yırtmac GiBidir...Sonuna Kadar Acık !!! (((!))) GéRc€Kl€r AcIdIr g€rCéĞ!m aCıTıRıMmM ؟؟؟ (((!))) ؟؟؟ Tam dune alışırken bugun oldu. Sokakta Birini Gordum TakıLdı GozLerim GozLerine..a$ığım Zannetti Bni Kendine..Halbuki Ne BiLsin ! Benziyordu GozLeri GozLerine...! SoyLedikLerimDen coK SakLadıkLarımda GizLiyiM... Herzaman seninleyim dediğin gun bile yanımda yoktun.... ναу вє ! ιcιмιz∂єкι cσ¢υк ∂α gαуяı мєşяυ cıктı ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя.... Kucuk kelebeğin tul kanatlarının pırıltılı tozları parmak uclarıma karıştı. Onlar oradan ne zaman ucarlar sen yuregimden o zaman . ßU DunyaDa KonuKsuN ßu DunYaDaN KopUksuN Şimdi GitS£m KoymazKi..KaLsaM Neye YararKi.. Sana AşK HiC YaKıŞmaDı..ßen YaKıştıRaMKi..!! $eytanLa Dans Eddim =* araLarında weriLmis oLanLarda 0LabiLir.. teraziyi unutmayaLım arkadaşLar __________________