[ Yok Bole Nick.... /}}} Her Derde Deva NickLer
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- [ Yok Bole Nick.... /}}} Her Derde Deva NickLer
-
26-09-2019, 19:49:50nefes almak harap olmuş bedense harap elimizden duşmuyor nedense esrar şarap umit etmek zaten bana coookkk uzak be kardeşim..... Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac yemektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek goturmektir... EY VEFASIZ BIRAKIP GİDERKEN HİC DUŞUNMEDİN Mİ Bİ ESRARKEŞ OLACAĞIMI SENİ ARAYIP BULAMAYINCA CANIMA KIYACAĞIMI HANİ TEK BENİMDİN TEK BENİ SEVERDİN NERDE SOZLERİN NERDE YEMİNLERİN GENCLİĞİMİN KATİLİ OLDU SENİN O ESRARLI GOZLERİN SABIR DERSEN FAYDASIZ NE SEVGİDE NE AŞKTA NE DE HAYATTA GULMUŞUM IZDIRABIM DOĞUŞTAN BEN DOĞARKEN OLMUŞUM USTURAMA JİLET TAKARIM VUCUDUMA DERİN FACALAR ATARIM ALEMİN KRALI OLSAN NE YAZAR BE GULUM SENİDE MERMİ MANYAĞI YAPARIM BİR KIZ SEVDİM VERMEDİLER SEN SERSERİSİN DEDİLER ARAMA AŞKIN CİLVESİNDE BAHANE BEN SERSERİYSEM BUNDAN SA-NA-NE uyumaK zor uYanmaK KoLay oLacak .. Saßahı ipLe ceKeceKsin .. Ne qeceLer rahatLatacak seNi Ne quNduzLer oLmeyi isteyip oLemeyeceksin..! Millet dayı olmuş etrafı boş bıraktık cakal dolmuş yuruduğumuz gayri mechul yolmuş alem dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz DUMAN olmuş.. Sitem etme ALLAHA gunahkar olursun gonul verme KULUNA İSYANKAR olursun Genc yaşımda kalbimi aşka duşman edemem beni bilirsin kararımdan donmem cok geciktin her şey icin artık vursanda OLMEM… Sigaranın ucunda aşkın tuter bu aşk ancak mezarda biter benden başkasını seversen onun kollarında geber .. SENİN RUHUN FAHİŞE OLMUŞ GUZELİM BEDENİN BAKİRE OLSA NE YAZAR BEN SENİNLE TOPRAGA GİRERİM DİYENLERİ COK GORDUMAMA BEN OYLE DİYENLERİ TOPRAGA COK GOMDUM kız diye onem verenin guzel diye kaşar sevenin mafya olsa mekanını kral olsa tahtını yakayım kurtlar vadisne ozenip rajon kesenin sagır odaya ozenim ajan olmaya calışanın kaybolan yıllara ozenip beline silah takanın bizde sokaklara ozenip piskopat takılırız ben oldukten sonra aklına gelirsem mezarımın uzerine 1 şişe şarap bırak orda rahat icerim gozlrim esrar 2 fişek ottur duygularım erıon 20 gram tazdur gozler vardır sozleri yaratan sozler vardırsaatlerce aglatan... biz ne cakır gibi rajon ne polat gibi kelle keseriz biz sadece dostlarımızı allahına kadar seweriz Olmek! kalbin durmasıı değil be guzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi uMuTLaRiMiN KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR oMRuN aCiMaSiZ aZRaiLi BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN eMaNeTiNi Paramız mı Var Esrar Almaya Şeklimiz mi Var Kız Tavlamaya ßir Canım Var Oda Feda Olsun Sana. Resti Cektim Kadere ßelki İsyan Oldu Taştı Tek ßir ßaşıma Kaldım Kahbe Acısı ßende SakLı Ama ßundan Sonra S!kt!r Ettim Aşkı. ADAM DeDİĞİN SAPINA KADAR YİĞİT OLMALINe KARINCAYI İNCİLTMeLİ NeDe OZANLARI YAKMALI....OYLe SANSAR GİBİ PUSU KURUP PUNDUNA GeTİRMeKTe NeYMİŞ? ADAM DeDiGin DOSTUM YUReĞİ VARSA eĞeRGeTİRİP ORTAYA KOYMALI!!...! GAMLIYIM AHU GOZLUM SENSIZ GECELERIMDE BIR TESELLI ARIYORUM BU AKSAM GARIPLER MEYHANESINDE BEN BIRCARE BIR KULUM NE GELIRKI ELIMDEN? KALBIMDEN YARALIYIM AYRILMISIM YARIMDEN BENİM SENİ SEVDİGİM KADAR KİMSE SENİ SEVEMEZ BENDEN BASKA HIC KIMSE UGRUNDA OLEMEZ ISTERSEN ELLER KIYBETİNE BİLMEZ BENIM SANA OLAN ASKIM BENIM SANA OLAN DUYGUM VE BENIM SANA OLAN BU SEVDAM HİC BİR ZAMAN BİTMEZ!! Bizler Serseriyiz Gece Gunduz iceriz Tek sucumuz Sevilmeden Sevmemiz.Sanmayinki YaLCın aglamaz YaLCın aglarsa Kimse Susturamaz YaLCınN Kaybolursa Kimse BuLamaz. Anladinmi GuzeLim Herkes YaLCın oLamaz Sende Git İstersen Fathise GonuLLuğun *****Liği Koymaz Bize..!Sende unut git İstersen Bizim GonLuMuz FAHişe DeyiL aMa UnuTaNi uNutuRuz *****Ceeee...!! ARDINDAN AGLAYAN BIR CIFT GOZ PARAMPARCA BIR YUREK VE YIKILMIS BIR DAG GORMEK ISTEMIYORSAN CEK SILAHI DAYA ANLIMA TITRERSEM NAMERDIM SEN VURDUNDA BEN OLMEDIMMI..!! BEN!! SEVDAMIN GOLGESİNDE YETİŞEN CİCEKLERİN TOHUMLARINI ALIP GONLUMDEKİ HASRET DOLU MEVZİLERE EKTİM VE ONLARI BEDENİM HER PARCALANDIĞINDA AKAN KANIMLA BESLEDİM ADINADA NEFRET DEDİM!.ONUN İCİNDİR Kİ NEFRETİMDE SEVDAM KADAR BUYUKTUR.!! CIKARSINLAR SENİ SATIŞABİR LİRA VERENE LANET OLSUN..... hayatta zamanın varsa herşey gelir gecer herşeyin varsa zaman gelir gecer BENSIZ GECEN GUNLERIN HESABINI VEREBILECEKMISIN BIRAKIP GITTIN BENI HELAL OLSUN SANA BU KALBI PARAM PARCA ETTIN BIR GUN DONMEYI DUSUNURSEN BEN GENE BIRAKIP GGITTIGIN SOKAKTAYIM NE YAPARSAN YAP BEN SENI GENEDE SEVIYORUM BE GULUM yaralıyım dertliyimdoğuştan kederliyimoyle başımı dondurdun kibu alemin neresindeyim... sen hic olumun golgesinde yaşadın mı ****sine ¤¤¤ine kurşun sıktın mı bir yetimin elinden tutup kadere rest cektinmi bilirsin kardeş ben bu alemde kral tanımam alemi alem yapan 3-5 cakaldır alem buysa kral benim ama 3-5 cakal icin krallık bize yakışmaz diyorum dunyadakı herkes serefsız be gulum ama sen ustune alınma cunku sen herkes deılsın ama herkesten daha SEREFSIZSIN HaYaT $aHTé !n$anLaR KaHPé HéRKé$Té B!r Ma$Ké!...$oKaKLaRDa YaNKıLaNDı ADıM...$éN$!ZL!Ğé H!C ALı$MaDIM BiDavsiye SewdinisMi Adam qibi Sevin Sewmeyeceksenisde oYnadmayın...!! aLaynısa sLm.. yola kazık cakılmaz daga karsı bakılmaz bıze catalarmutlu derler bızle basa cıkılmaz ben sensiz gecen gunlerime yanarken belkide sen SEVİNECEKSİN..!ama şunu bilki birtanem bir gun sende SEVECEKSİN...! bizde damar yollarında kaldık bu kadar olur ! allahım ya beni al yanına ya da sen gel yanıma bu gece yıne ıctım yanlızz bu kezz serefıne degıl serefsızlıgıne ıctım CAKALIN PADİŞAH OLDUGU YERDE.İT OLMAK KOLAYDIR.KONUŞMAK GEREKIRSE SUSMAK ZORDUR.NAMERDİN SOFRASINDA YERİMİZ YOKTUR.MERT OLAN GARDAŞLARIMA SELAM. sayfa guzelde birde burdan okuyun bakma zeytin burnuluyuz ama sesimiz kaba vucudumuzda yara serseri yiz serseri ama serseri larde ağlar bunu unutma cerrah paşalı deilizki ablamız olsun polat deilizki elifimiz olsun biz zeytin burnuluyuz buda size kapakolsun biz yalılardan koşklerden gelme deil zeytinnin isyankar sokaklarındanız sosyete kızı hayat uc bucukla dort arasında gecerya uc bucuk atarsın yada dort dortluk yaşarsın mısın melek misin sanki benden yurekli misin_? kimseye kendimi tanıtmak gibi bi derdimne de kimsenin beni tanıması gibi bi luksum vardır :- SuSaRsAm CatıŞmA(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM DeStaN(f)SeVeRsEm DEVRİM oLur... ben keder uretir dert yaratırım aleme ibrettir her bir satırm kırk yılın başında halim hatırm sorulsa ne yazar sorulmasa neee MUSLUM GURSES Ecelle sozlu olumle nikahlıyız. tesadufen doğduk yaşamak zorundayız.değilmidir sonumuz bir avuc toprak.korkumuz yok olumden tek korkumuz unutulmak KaLbiNDe YoKSa YeRİM MuHiM DeYiL BeN AYaK TaDa GiDeRiM!!! (U)Geleceğim Bekle Dedi Ben Beklemedim Oda Gelmedi Olum Gibi Birşeydi Ama Kimse Olmedi !!!(U) Dermansız Dert Olmaz Sevdasız Gonul Olmaz O Gozler Neden Bana Bakmaz Kusme Sakın Birtanem Yarsız Hayat Olmaz !!! SoNRa BeN NeYaPTıM DeMe!... HaSReT VuRdU DoNduM DeMe!... AkLıM SeNDe BiLSeN BiLe!... AŞka GaLiP HeP Bu GuRuR!!! Ne OLuR BiR SoZ SoLe YuZuMe BaKMa OLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa OLe Yağmur mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :'( Hani insan aglamak ister Gozlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hic gelmez! Iste o zaman olmek isterde ECEL gelmez SiVaSLıNıN GuNLu BiR BaŞKa SiVaSLı DoYMaZ AşKa HeLe BiRDe SeVDiGi VaRSa SiVaSLı OLMeZ ASLa !!! EsRaRı CeKMiŞ GoZLeRi KaNLı YuRuYoR SiVaSTa BiR DeLiKaNLı BoYNuNDa SiYaH BeYaZ ATKı BeLiNDe SiLaHı HaYaTa KuSMuŞ AmA DoSTLaRıNa SeVDaLı BaKıŞLaRı MaHSuM AmA BeLaLı CuNKu O BiR SiVaSLı !!! Goz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßÂktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥Ã‚ŞÃ‚r$Âm §êßêßïm O£ur$êm Nêdêñïm$ïñ SİTEM ETMA ALLAHA GUNAHKAR OLURSUNGONUL VERME KULUNA İSYANKAR OLURSUN usturama jilet takarım vucuduma derin facalar atarım alemim kralı olsan ne yazar senide mermi manyağı yaparım SeN GuzeL BiR KızSıN LiseLiBeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRiSeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıTBeniM VucuDuMda jiLeT izLeRi... Hayatta edindiğim tecrubeler yediğim kazıkların toplamıdır Dikmen merkez akıllı olsun herkes Catılır kaşlar kesilir başlar en buyuk aşklar(semtin ismi) başlarr Gururn başladığı yerde Sevgi son bulur aşk fransada trajedi İngilterede Komedi Almanyada Dram TURKİYEDE HARAM Cekeriz emaneti bozarız adaleti Mahallemizden gecilmez elimizden su icilmez biz (semtin ismi) bize RACON kesilmez ... Dumansız cigaranın patlamayan hapın Kopuksuz biranın Mermisiz silahın Manitasız hayatın taa amk Sevgiler sahte insanlar ***** hayatınız plan Alayınız yalan !!! Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun !!! Alem oyuncu olmuş sokaklar Sahne Sevdiğim Bi kız vardı O da Olmuş *****!!! Kız diye ozen gosterenin.Guzel diye kaşar sevenin .Para olsa icin dostunu satanın . Kral Olsa tahtını mafya olsa mekanını ******* !!! Sevgime ihanet eden sevgiliyi Kurşuna Dizerken Titrerse Ellerim O titreyen Ellerimi Kesmezsem ********im !!! Biz belimize Silahı Silahla vurulmak İcin KoyDuKK !!! ağladığımı kimseye soyleme anne onlar beni kral biliyr. kızdımmı dunyayı yıkar biliyor ağladığımı kimseye soyleme anne onlar beni 1 kız icin bu kadar duşeceğimi bilmiyorlar barda iki bardak tekilaya kulakta bir kupeye satılıp unutulmuşluğu var bu yureğin...!!! buda benden delisormuş deliye sen hic aşık oldunmu diye deli gulmuş deliye ben neden delirdimki diye cek silahını daya sırtıma titrersem namerdim sen vurdun da ben olmedim mi yam sustururuz ya kan kustururuz ezanla başlar selayla biter.anlayana değil alayına gider dedımya guzelım ıste ben buyum oz ve oz garaj altı cocuyum rakı sarp ıcerım dısko dans bılmem mını etekler gıydırıp mersederslerde gezdıremem elerıne oje gozlerıne surme cektıremem dedımya guzelım ıste ben buyum bır daha benı ararsan ılk adresımdelı kanlılar caddesı cebı delıkler kıratanesı eyer orda yoksam ıkınce adresım belı bursa e tıpı kapalı ceza cevı Ya sıksınlar alnımın ŞahınaYa da Ben SIKARIM adının Yazdıgı ALıNaaa.. Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YuReKtE OLmALı..TeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YuReKtE YaŞaMaYıBiLmİyOsAnn TaŞıMa O YuReGiiii Sadece kim olduğun icin deilseninle beraberken kim olduğumu anladığım icin. SeNi SeViYoRuM Sadece kendine yaptıkların icin değilbana yaptıkların icinsaklı kalmış beni ortaya cıkardığın icinelini kalbimin uzerinde hissettiğim zamanuzuntulerimi alıppnların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o guzelliklerio sıcaklığıo ışığı koymayı başardığın icin. Senİ SeVİYQRUM; Hayatımı bir tapınağa cevirdiğin ve hergunu bir şarkı haline getirdiğin icin. SeNi SeVİYQRUM; Cunku sen kimsenin başaramadığı şeyikendimi iyi hissetmemi ve hic bir zaman olmadığı kadar MuTLu olmamı sağlıyorsun. USTéLİK SéN ßUNLARI KQNU$MAYLADQKUNMAYLA VéYA İ$ARéTLé DéĞİL SADéCé KéNDİN QLMAKLA YAPIYQRSUN. Not : Alintidir Arkadaslar... Beyendiğim icin koydum Umarim Sizde Beyenirsiniz.. YORUM YAPANLARİN ELLERİNE SAĞLİK R3p Atanlara Thanks you __________________