Sistem Gereksinimleri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Sistem Gereksinimleri
-
26-09-2019, 19:44:29Lutfen işletim sisteminin, Florensia’yı calıştırabilmek icin gerekli minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol. Oyunun ayarlarını değiştirerek, oyunun performansını artırabilirsin. Minimum Sistem Gereksinimi İşletim Sistemi: Windows 2000/XP CPU: Pentium4 1.3 GHz RAM: 512MB Boş disk alanı: 4GB Grafik kartı: En az DirectX 9 ya da daha iyisini destekleyen bir grafik kartı DirectX: DirectX9.0c veya daha yeni surumleri Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimi İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/Vista CPU: Pentium4 2.4 Ghz RAM: 1GB Boş disk alanı: 4GB Grafik kartı: En az DirectX 9 ya da daha iyisini destekleyen bir grafik kartı DirectX: DirectX9.0c veya daha yeni surumleri DirectX Oyunun performansını geliştirmek icin, işletim sistemine uygun en son DirectX surumunu indirip, kurmanı tavsiye ederiz. Microsoft Windows icin DirectX 9'un guncel surunu indirmek icin lutfen buraya tıklayın DirectX © Microsoft Corporation. Ekran Kartı Ayrıca ekran kartın icin en guncel surucuyu indirmeni tavsiye ederiz. Eğer bir Nvidia grafik kartı kullanıyorsanız lutfen buraya tıklayın (resmi Nvidia web sitesi) Eğer bir ATI grafik kartı kullanıyorsanız lutfen buraya tıklayın (resmi AMD web sitesi) Eğer bir Intel grafik kartı kullanıyorsanız lutfen buraya tıklayın (resmi Intel web sitesi) __________________