iyi forumlar. KaliteLi KadınLara Sahip Cıkmaya Gerek Yoktur . Onlar Zaten SahipLerini BiLirler (: İnsan biLmediği şeyi merak eder , Herkez biLir biranın tadını - vodkanın acısını : BiLirmisin diğer şeyLerin kafasını , Gorduğun HaLisunasyonun Gercek OLma Payını.. Yaşanacak o kadar şey varki hangisinden başLayayım biLemedim , Bende gittim en eğLenceLi yeri sectim ; Senin hayaLLerinin biLe yetişemediği , En Yuksek YerLerde PiizLendim Hayatı nasıL yaşarsan yaşa Bi şekiLde yaşa , Ama asLa keşkeLer sarmasın diLini şu bomboş hayatta Bizim dunyamız 12 ' den sonra değiL 24 saat oynuyor , Sizde kapanan perdeLer bizde asLa son buLmuyor ,) Ben her zaman derim ' Rakı ' gibisi yoktur ; İcmesini biLmeyeni kaLdırımLarLa seviştirir , İcmesini biLenide en keyifLi muhabbetLerLe eğLendirir Cıkarsızca yaklas ki , yerin Başımın ustu olsun.. Araba kullanırken sinyal vermeyen kadından şok acıklama: 'benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez Sucluları, vahişeleri, hırsızları, keşleri severim.. Konu samimi olmayan riyakarlara ve ********lere gelince, nefretim yıllarca ve omur boyu surebilir...!! HayaL' Lerle yaşayan Muzik'sizde Dans eder.. )) Herkesin goruşu farklı olabilir,sizin goruşunuz doğru gibi gorunse de karşı tarafın bakış acısı da doğru olabilir.. Bir Guzellik yap, Ama Sadece Kendine. Dunyayı bok goturuyor be oğlum, masallar mı masum olacak, Selim? İyi biri olmanin mutlu olmak icin yeterli bir meziyet olmadigini, Kotulerin kahkahlarinda anladim... Bazılarına aşık olmayın; belki arkadaşlıkları daha guzeldir. __________________