İyi forumlar. Gozlerin diyorum , ve bir sigara daha eksiliyor paketten . ' Dunya Yansa , Eğilir Sigaramı Yakarım . - Bilmem Anlatabildim mi ? Bizim miLLi iceceğimiz sudur . YoğurtLa karıştırırsan ayran , RakıyLa karıştırırsan bayram oLur .. ' YanLış İnsanLarda KaLmış , Bir Hesabım Varsa , YaptıkLarı K*hpeLiğe ; GuLuşum Bahşiş KaLsın .. Bir Kızın En Guzel Frikiği , Gulerken Saklayamadığı Gamzesi Olmalı . ! Yine Yağmur Yağıyor , 'Sıradaki İlk Şimşek' ; Bizi Hak Etmeyen Eski Sevgililerimize Caksın . ! Benim Bu Cılgın Halim Sensizliğin Bedeli Olmediğim Kesin Ama Yaşadığım Şupheli.... ' Seninle Rakı-Balık Gibiydik . Olmazsa Olmaz Değildik , Ama Olsaydık İyi Giderdik . . ! Ya Guzel Gunler Bizim Olacak Yada Kimsenin Gunu Guzel Olmayacak . ! Once Umut veriLir , Sonra Unut DeniLir, Kalbi Or*spu olanlar Bunu cok İyi biLir.."" Ben sperm gibi insanlar tanıdım adam olma ihtimali milyonda bir.. Recetene Yol Yazdım Guzelim, Sabah - Akşam Alırsın ; ) - Dun Ona Sarılarak Uyudum. + Eee Sonra?? - Fotoğrafları Biraz Kırışmış O Kadar __________________