Başkasına mı bakıcak gozlerin, başkasına mı dalgalanıcak sacların?
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Başkasına mı bakıcak gozlerin, başkasına mı dalgalanıcak sacların?
-
26-09-2019, 19:43:20Ve bir gun, asla sahip olamayacağın birine aşık olduğunu anlarsın. Her guzel şey biter derlerdi de inanmazdım. Bitmesin diye cok cabaladım, bocaladım, hırpalandım, orselendim ve cok yandı canım.. Her canımı yaktığında, yine senden bekledim caresini.. Caresizliğimden mi? Elbette hayır, seni istediğimdendi.. Ben seni istiyordum, bir başkasını değil ki. Birine duyduğun sevgi ve sinir doğru orantılıdır. En cok sevdiğin insana, herkesten cok sinirlenirsin “Aklımdan cıkmıyor. Aklım cıkıyor. O cıkmıyor.” Birbirimizi tanıyan iki yabancıyız şimdi, sen tanımıyorum diyorsun, ben tanıyamamışım. Ben 10 dil de bilsem yine sana kendimi anlatamam. "Bana guc veren zaferlerim değil, yaşamdaki yenilgilerimdir." demiş biri. Yuzune gulucukleri carparken ne de hoştur halin. Oysa ki, herkes bir miktar zalim. "Dunyaya ne anlam veriyorsanız odur, bakan kişinin gozlerindedir anlamı'' Yine aynıyım, o kadar cok ağrıyor ki başım, belki de boynumdan assalar beni, başımdan kurtulacağım icin sevinirim... Sonra ne oluyor biliyor musun? Cok ozluyorsun.. Elin bin kere telefona gidiyor mesaj atmak icin ama Tekrar uzulmek istemiyorsun. Tekrar konuşursan alevlenecek duygular var cunku.Sonra ne oluyor? Surekli cevrende onun ismini duyuyorsun. Bir yandan mutlu gorunmeye,bir yandan onun hakkındaki şeyleri oğrenmeye calışıyorsun. Sonra ne oluyor biliyor musun? Onu hatırlatacak bir şey illa buluyorsun. Bir anda en guzel anılarınızı duşunuyorsun. Sonra ne oluyor biliyor musun? Sevmeye devam ediyorsun.. Sevmediğim insanların olumunu gormek istiyorum, sevdiğim insanlardan ise once olmek... Hic ulaşamayacağın kadarım işte. Farz et ki sen insan, Ben insanlık... İki gunluk ol istemiyorum. Mesela beraber ilk senemizi kutlayalım istiyorum. Defalarca kavga etmiş hatta haftalarca kus kalmış olalım ama bizden başka kimse bilmesin istiyorum. Sana hediye secerken yorulmak istiyorum. Yağmurda beraber ıslanmak, uşudugumde kıyafetlerini giymek veya bana kocaman sarılmanı istiyorum. Aşık olalım demiyorum ama birbirimiz olmadan da bişeyler hep ters gitsin hani. Durmadan kıskansan boyle, gozlerine baktığımda affetsen yine. Beni sevmen icin cok ozel nedenlerim yok. Sevmelisin, cunku; seni seviyorum. Adın gectiğinde aptalca gulumsuyorum. Senin kotu olduğunu duşundukce nefesim daralıyor. Başkasıyla olabileceğini duşundukce kalbim acıyor. Benim olmasan da varlığını hissetmek hoşuma gidiyor. Şimdi boyleyse bide benim olduğunu duşunsene. Her şey toz pembe gelebilir bana. Hayatım şimdiki kadar karanlık olmaz. Cunku; hayatım tamamen sen olursun. Bir şey olduğunda ilk yanına koştuğum ‘değerlim’ olursun. Belki istediğin gibi biri değilim ama, seni mutlu etmesini bilirim. Bu yuzden beni sevmelisin. Duşta şarkı soyle, yağmurda dans et, olabildiğince yuksek kahkalar at ve hayatını yaşa. Sadece tek bir hayatın olacak, unutma. Hala yalnız mısın? -Sadece ozgur. Peki mutsuz? -Sadece alışmış. Peki ya aşık? -Sadece eksik. Peki ya sen? Hala bekliyor musun? -Beklemek, şimdi hic duymayan birine, dunyanın en guzel şarkısını soylemek kadar anlamsız. Peki ya umut? -Umut, şimdi hic gormeyen birine, gok kuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız. Ona bakarken, kafamın icinde şampiyonlar ligi muziği calıyor.. Bir kızın kahkası bir erkeğinkinden daha neşelidir ama bir erkeğin ağlaması bir kızınkinden cok daha anlamlıdır. Tum huzunlu şarkılar yokluğunu anlatmaya yemin etmiş gibi.. bazen evde o kadar cok canım sıkılıyor ki kapıyı acıp ooo kimler gelmemiş deyip kapıyı kapatıyorum. Ve "seni seviyorum " dersin cevapsız kalma pahasına.. Konuşmak istemediği tek insan benim. "Facebook'ta deli gibi takip ettiğin, surekli profiline girip bir değişiklik olmuş mu diye incelediğin, fotoğraflarına tekrar tekrar bakmaktan sıkılmadığın, mesaj atınca icini titreten, cevap vermediğinde kırıldığın, hele ki ufacık minicik guzel bir laf ettiğinde seni havalara ucuran, yuzunu gormek icin can attığın, sesini duymak icin gun saydığın, hayalinden eksik etmediğin biri olmadı mı hic ? Benim oldu. Bazen, sabahları yuzumu yıkamak icin sıcak suyu actığımda, ısınmasını beklerken aynağa baktığım an gibi yaşamak istiyorum. Mal gibi. Bomboş. -Saat kac? -14:30 -Bu saatten sonra benim sevgilimsin. Bağlanmaya bir turlu cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, surunur gidersin.. Bazen, "İyiyim" dediğimde "Hadi lan oradan, sadece iyiymiş numarası yapıyorsun. Anlat derdini." diyecek dosta ihtiyac duyuyor insan. Konuşmak istediklerin dilinin ucunda, yazmak istediklerin parmak uclarında birikir. Ama sen ne konuşur ne de yazarsın. Tek kuruş kÂrım yok hayatımdaki varlığından, inan zararına seviyorum ben seni... Evet belki hic bilmeyeceksin, anlamayacaksında ama ben seni uzaktan da olsa koruyor olacağım. O attığın mesaja gayet normal bi şekilde cevap verirken senin 3 tur evde zıplayarak lan mesaj atmış yerim lan yerim diye bağırdığın aptal aptal gulduğun gunler olur. Mutlu değilim ama iyiyim. Aslında iyi de değilim. Sadece yaşıyorum. Oyle bir cık ki karşıma ''Her baktığımda ilk defa goruyormuşum gibi, az kalsın oluyormuşum gibi'' hissedeyim seni... Her şey cok guzel olucak masalı yerine "kotu şeylerde olucak ama yanında olacağım" samimiyetini seviyorum. Duşunsene, 3 dakikalık bi şarkı seni koltuğundan alıyor, gecmişe goturuyor, ağzına ediyor, geri getiriyor. Ustelik tek kuruş odemeden. Yalnızlık, milyarlarca insanı gormemezlikten gelmektir. Kaybetmekten daha acı bir şey var, kaybettiğini kabul etmemek. Başınıza gelen en harika şeyin aslında başınıza gelen en kotu şey olduğunu farkedene kadar gecireceğiniz surece -AŞK- denir. Aşık Olmakla sevginin arasında ki farkı sordular; Cevapladım: 'Senin baktığına herkes bakar, ama senin onda gorduklerini herkes goremez. Herkes Aşık Olabilir, ama hickimse senin gibi sevemez. Tek fark Sensin ! Seni Ozel kılan sevdiğin değil, 'SEVGİN . . Ortada hicbir makul sebep bırakmamasına rağmen birini hÂl seviyorsan, gecmiş olsun, cunku o kişi en kotu alışkanlığın olacak. Dokunmak, insana bahşedilmiş en etkileyici sihir. Cunku her dokunuş, parmak uclarında hissettirir sevgiyi. Hem ben sana bişey soyleyeyim mi: "Ben aslında seni gormek filan değil, dupeduz seni istiyorum." - Sen buna bencillik mi diyorsun? Yalnızca seni istiyorum ben. Geriye kalan milyarlarca kadın onların olsun.. Kalbini kıran sozcukler değildi hicbiri. Sen duymak istediklerini duydun bahanendi gerisi. Konuşmadığımız her dakika seni kaybetmekten korkuyorum.. Bir suru şeye canım yanıyor, bir suru şeye kufur edesim var. Bir şeylere kırgınım ama neye olduğunu bilmiyorum. Aslında o kadar cok kırgınlıklarım, kırılmışlıklarım var ki hani secemiyorum en ağır kırılganlığım hangisidir. Boylece bende kendimi kış ruzgÂrlarına bırakmış gibi davranıyorum, Kırılganlığım olduğunu biliyorum ama neye olduğunu bilmezlikten geliyorum. Nereye gidiyorum ben de bilmiyorum. İnan ki. Sevdiğin insanın, seni sevmediğini kabul edebildiğinde her şey bambaşka olacak. Bir gun gelir, dunyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine, butun hayatını anlatmak istersin. Senin adın bile gecmedi; ama ben seni hic unutmadım.. Birşeyi yapmak icin, onu cok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek icin, ona delicesine inanmalısınız. Seninle ilgili duygularım ve duşuncelerim arasında kalmak o kadar ağır ki. __________________