Kibarlıktan cıt kırıldım bak darıldım Karın kasım kasıldı gulmekten ben yarıldım Eskilerde izler hafızamda sisler Silinmeyen bir gercek varsa catlayan duvar coker! Bitti demek zor alevi dost yuze duşman Mumlar sonmez oldu bastığım nedenler husran! Bilinc altı tuz buz ayna omur yalancı sayfa sen yaşamda tayfa o gemiden firarda. Bir cocuk var ve birde kanayan acıları Bir sokak var gorduğunde ağladı. Bilki amasız amansız acımasızdır elalem Sen seversin o sever oyun biter divanem Acıdan miden bulanır baş doner nerde carem Aramaktan dizler coker omuz duşerki madem KADER ELLERİNİN ARASINDAN YOK OLSUN DARGIN CEHRE SAHİBİNE DOST OLSUN SONEN MUM SONUNCU DONEN KUŞ HABERCİN OLSUN SORULAR SUALİN SİTEMİN DUAN OLSUN mukemmel değil ki, ne umdun ki benden benim kusrum anca naz, seninkisi Mesavi Hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın Bir adam ve bin keder. billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz Ahlaksız merhametsizin yanında kaLmaya devam ederse maskeLer duşer Şak Şak cıLAr yanında gider Kaşım kac kere aCıLdı yarıldı Burnumdada kan Yinede rap dedim yurudum acık devettiğim her an Şimdi bazı bebeLer konuşup rap i kufurLu ezme Ama haberLEri yok hece cok yakınLarında gece Ne oLacak diorsun bardağam rakıyLa doLsun Senin korktuğun yerde benim mekanım oLsun Bu gece olumune hissettim Kiskanc gozleri mahvettim Aydinliklara kossana evlat Bize bak yanlis yapani hep yak InkÂr etme,sukret yasamak cok net Cunku reddettin,kendini kestin Poyraz ile karanliklarin uzerine estin Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali Dert cile cekmek sokakta surtene ekmek yok Devriye gezen memurlar sok oluyor Rap doluyor kalbimin odalarina duşmanlık besliyoruz biz Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz.. Bunalimin esiri oldum ciktim Agladim her gece tek basima Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hÂl Olumu dusundum her gece bedenim yatsin artik cansiz ve Birini dusundum beni tutsun ceksin bu adam hep sanssiz Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kotuler aliyor hep yol Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor Cevreme kendime baktim inanamadim muskul hayrete dustum Kaldim yine tek basima bombos dunya ahiret hayata kustum __________________