CooLOrc lBir semt var, kimine cennet kimine cehennem...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLOrc lBir semt var, kimine cennet kimine cehennem...
-
26-09-2019, 19:35:19Şimdi mesaj bile atsan ateşlediğim sigara kadar keyif vermezsin. Bil istedim. Beyaz gulun golgesinin siyah olduğu şu hayatta bırakalım da "GUVEN" sadece isim olarak kalsın. Keşke butun mesajlarımızı saklasaydım. Birlikte yaptığımız her şeyi videoya falan alsaydım. Sesini kaydetseydim bir yerlere. Kokunu doldursaydım en azından bir kavonoza. Ne biliyim. Cok ozluyorum işte. Kufurum aştı edebimi, dilimde ki senli kufurler bir zamanların tel tel dokulen aşk kelimeleriydi ama bitti .. Kufurler bile ağlıyorsa gidişine, aldırma bu 'siktirlerin' adaletsizce yuzune duvar gibi gelişine .. Alışkınsın .. Yaşını gostermiyorsun dediler, doğrudur dedim ben gizlice ağlarım.. Cok şey değişmedi gidişinle, Bir elveda kondu goğsume, birde yuzuk kaldı veremediğim ellerimde.. Canın Sağolsun.. Emanet gibidir kalbin, her gece umutlarımı kesip mezara koyan.. Ben sana yalan soylemişimdir, doğrudur. Ya yanına gelecek param olmamıştır, ya da bu duruma dayanacak gucum.. İyi forumlar.. __________________