Her zaman doğruyu soyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. -=- Mark Twain Beni yıkamayan herşey beni guclendirir. -=- Nietzsche Hic bir şeye sahip değilseniz hicbir şey kaybedemezsiniz. -=- William Shakespeare Her şeyin bir guzelliği vardır, herkes goremese de. -=- Konficyus İnsanlar her zaman kahraman olamazlar ama her zaman insan olabilirler. -=- Benjamin Franklin Guzel olan sevgili değil, sevgili olan guzeldir. -=- Tolstoy Oyle bir dunyada yaşıyoruz ki, bir peşin hukmu sokup atmak, atomu parcalamaktan daha zor. -=- A. Einstein Gencler ihtiyarların ------------ olduğunu sanırlar, ama ihtiyarlar genclerin ------------ olduğunu bilirler. -=- George Chapman Herhangi bir insan vaktini nasıl gecireceğini, ustun bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini duşunur. -=- Schopenhauer İnsanoğlunun en buyuk zayıflığı, hayattayken insanlara onları ne kadar sevdiğini soylemekte tereddut etmesidir. -=- O. A. Battisa Felaketin bir iyiliği varsa hakiki dostlarımızı tanıtmasıdır. -=- Balzac Gerceğin dağlarına umutsuzlukla cıkılmaz. -=- Nietzsche İnsanların, buyuk tutkuları olmasaydı, kucuk işleri başarırlardı. -=- Longfellow Sucu bağışlayan asildir, ancak ozur dileyen daha asildir. -=- Alphons Daudet Başkalarının bilgisi ile bilgin olabilsek bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz. -=- Montaigne Yanılgı insanlar icindir ama silginiz kaleminizden once bitiyorsa biraz fazlaca yanlış yapıyorsunuz demektir. -=- J. Jenkins Para herşeyi yapar diyen adam, para icin her şeyi yapan adamdır. -=- Benjamin Franklin İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parcasıdır. -=- B. Russel Mutluluk iyi bir sağlık ve kotu bir hafızadan başka bir şey değildir. -=- Dr. Albert Schweitzer Tecrubelerimizle biliyoruz ki kimse tecrubelerden ders almıyor. -=- Bernard Shaw Uzun olan kuyu değil, kısa olan iptir! -=- Gespenter Olumun bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim. -=- Montaigne Bu dunyada beni birkac kişi anladı onlar da yanlış anladı. -=- Albert Einstein Hangi limana yelken actığını bilmeyen tekneye hicbir ruzgar yaramaz. -=- Montaigne Hayat bir hikaye gibidir, ne kadar uzun olduğu değil ne kadar guzel olduğu onemlidir. -=- Seneca Hayatın guzel olması icin eksiksiz olması şart değildir. -=- A. Funicella Akıllı olmak da bir şey değil; onemli olan o aklı yerinde kullanmaktır. -=- Descartes Mutluluğıu tatmanın tek caresi onu paylaşmaktır. -=- Lord Byron Anı yazmak olumun elinden bir şey kurtarmaktır. -=- Andre Gide En buyuk mutluluk ozgur duşunceli olmaktır. -=- Antole France Ey guzel genclik! Kim, sana yeniden donmek istemez ki? -=- Lord Byron Nerede guzel eserlerden oluşmuş uyum vardır, orada adalet ve erdem hukum surer. -=- Konfucyus
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- unlu duşunurlerden muhteşem sozler