Guncel İletiler.. Guzeel Gondermeler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Guncel İletiler.. Guzeel Gondermeler
-
26-09-2019, 19:34:40Belki tavırların beni en ağır kufurlere tahrik eder ama benim yuzumdeki o iplemez guluş senin gelmişini gecmişini tatmin eder. Sen bana bir adim gel; ben sana gelirken ekmekte al gel derim. Boyle de samimiyimdir. Bir pazar gecesi sendromu : Sakal Trasi Aşk oyle kotu bir hastalıkktır ki 2 kişiyi yatağa duşurur mp3'u okurken ilk iki harfi ingilizce okuyup uc sayısını turkce okumamızın da mantıklı bir acıklaması vardır umarım. Bir turk olarak ilk defa kullandığım WeChat programında canım kardeşim Servet Derviş Demirezen e anlam ve ima dolu bir cumle kullandım : ' senin ben amk ! ' - isir beni edward - bunu sana yapamam bella - kan benim damar benim Erkekler gobekleri icin " turk kasi o ya" diyebiliyosa kadinlarda selulitleri icin " bacak gamzesi " diyebilmeli.. Ben esitlikten yanayim Sevenler gece olur sevenler gece aglar.. ne lan bu ? Sevenler 2. Ogretim mi Gidene uzulmeyip varilani guclendirmek gerek Yaptim diye olsun ama yapmadim diye pisman olmasin insan - oglunuz ne is yapiyor ? + benzinli araba kullaniyor - verdim gitti... Pazartesiden nefret edenler; oda size bayilmiyor .. Irkcilik ypksa eger neden beyaz iphone siyah iphone dan daha pahali. Bu hayatta cizgisini koruyan tek şey sakızın fiyatı. Ben doğdum 10 kuruştu, olecem hÂl 10 kuruş. Kaynak : https://www.facebook.com/Nzm.AckGz __________________