Dur dokunma sakın bana ! Yalnızlığım kıskanır sonra .. Senin bana ihanet ettiğin gibi ihanet edemem 'Ona . . Boşversene ! Aşk mı kaldı artık.."Herkes gorduğunu sever olmuş. Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş" .
MutsuzLuğun ßıyıkLarı vaRdır.. YaLnızLığın Da sakaLLarı.. Ne Fark eDer şimdi ..? İsteR aşağı tukuR,isTer yukaRı !!
Ne gerek var kafiyeli cumleler kurmaya.. Ozledim işte, o kadar..
Soğuk buralar..Ayaz icim...Mevsim hazan... Sahi..Senin de nefesin kesilecek gibi oluyor mu birazdan...?
Hoşcakal Bugun damarlarımda kan yerine ayrılık dolaşıyor.Bugun ellerime ellerin yerine yalnızlık dokunuyor(!) Ve aşk şimdi cok uzakta uyuyan bir cocuğun kalbidir ..
İnsan yaşamı boyunca aslında bir kişiyi sever. Onceki ve sonrakiler birer arayış, kacış yada aldanıştır.. [Goethe]
Yok mu ayrılıkların caresi. Amacsız bir orumcek onunu ordu yalnızlığımın. Dokunup bozsam gunah mı? Peki sensizliğimin sevabı kime. Bu goz yaşlarımla girecekse birileri cennete. Ben hıckırıklarımı helal ettim bile...
``Anlamıyorlar Ki ... Sen Benim Yaşama Sebebim Değil.. Yaşamımsın Aslında.. Her kar yağışında Aklına ben geleceğim İcine dert olacak Yarım kalan sessizliğim..

Gozlerine Bakmak Yada Elini Tutmak İmkansızdı Sanki... Bir Tebesumunle Bile Enkaz Olan Yureğim,Yerinden Cıkıp Sana Gitmek İstiyor..
Yalnızlığım... Yanımda kimse olmadığından değil... Sen olmadığındandır...!

Ateşe koşan kelebekler gibi koştum sana tum şehir gordu beni, bir tek sen gormedin ...?
Dort yanı Huzunle cevrili YAR 'a parcasına AŞK Denirmiş, Yureğimin Coğrafyasına duşunce Anladım Necip Fazıl Kısakurek
[IMG]http://img155.**************/img155/3938/timeforyoubydamedemort.jpg[/IMG] Arayıp sormasamda Unuttum seni sanma Dunya bir yana sen bir yana
Şimdi aşk metreye uflesem, kac promil cıkar yalnızlığım ? Yalnızlığımızında Bi Sebebi Var ; ` G e v ş e k aşk` ları Sevemedi Gonlumuz . Kırgınlığımız Lunαpαrk ' tα unutulmuş kucuk bir cocuğun nєfreti kαdαr ...Sorun αtlı kαrıncαlαr değiL ! Arkαmızdαn donen donme dolαplαr İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi kadar ilginctir. ' Acısını o an yaşar, yokluğunu omur boyu ..!! Sevgi Varsa Yureginde, Taşıdığın Yukun Ağırlığı Vız Gelir ..! Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin; ama elini acsan kacacak, sımsıkı tutsan olecek. İşte boyle bir şey seni sevmek. Yaşarken oLmek De Neymiş. Severken Unutmak İcin Cırpınmanın Yanında..! Oltαnın ucundα,Bαlık olmαyα rαzıyım,hep sαnα tutulαn... Sen yeterki kendine doğru cek beni, Gerisi yαlαn . . . O kadar da onemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mumkun olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer Gozleri surekli gozlerindeyse sana olan merakındandır; ama gozlerini senden kacırıyorsa, o gozlerde sana ait birşeyler vardır O beni '' Herhalde'' sevmiş! Oysa ben Onu ''Her'' ''Halde'' Sevmiştim. "Okyanusta olmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur." Haykıracaksın ama isyan etmeyeceksin. Ağlayacaksın ama belli etmeyeceksin. Onsuz kalacaksın belki; ama asla vazgecmeyeceksin . İki mukemmel insan asla birlikte olamaz. Cunku mukemmel kadın 1. seferde evet demez, Mukemmel erkekse 2. şansı vermez • "BEN SENİ SEVERİM ASLINDA da; • Duzenim bozulur diye korkuyorum… • Durduk yere başımıza SACMA SAPAN BİR AŞK CIKAR • Sinemaya gitmeye, ele ele tutuşmaya falan kalkarız • İşin yoksa; sac tara, parfum sık. • KUSMESİ, BARIŞMASI, • AYRILMASI, BAYILMASI AYILMASI • YOK Ona baktın YOK bunu suzdun tafraları. • Hatta; eninde sonunda kacınılmaz ayrılması. • Bu kadar ceremeye ne gerek var. • Uzaktan sev YÂR, UZAKTAN '
"Dikkatli bak; Buyuk aşklar ya sonsuzdur ya da onsuz".
S.c.s nedir ya? Seni cok seviyorum demeye uşendiğiniz birini, ne kadar sevebilirsiniz ki..? Sevgilim doğruyu soylediğine yemin ederse, ona inanırım. Yalan soylediğini bildiğim halde... William Shakespeare Kalpmidir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır korukleyen? Sahi sevmek nedir? Bir muma ateş olmak mıdır? Yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Hz. Mevlana Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkca doyamamak mıdır aşk" ?
Kim o, deme boşuna… Benim, ben. Oyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen.
[IMG]http://img377.**************/img377/5861/sensiz8mf5jxsb6pz5.jpg[/IMG]
» Belki sol yanımıza yatarken ezdik yureği! Ve bu yuzden aşk şekil değiştirdi..
Soranlara -O gitti diyorum guluyorlar... Ve ekliyorlar; -Sen sanki buradasın!