CooLorc l Bir Bağımlının Gunluğu l
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLorc l Bir Bağımlının Gunluğu l
-
26-09-2019, 19:34:10Merhaba arkadaşlar . Facebook sayfamızda kendi yazdığımız sozleri elimizden geldiğince sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz http://www.facebook.com/BirBagimlininnGunlugu reklam gibi oldu biraz ama davetlisiniz Yeni sozlerle karşınızdayım. Yarım bıraktıklarınız arkanızdan ağlar derdi annelerimiz biz daha cocukken . Hep annelerinin sozunu dinlemeyenlere aşık olmuşuz.. Ve değişmeye başladık. Once icimizdeki masum cocuğu kaybettik,sonra hayallerimizi.. Utangaclığımızı kaybettik,Seni Seviyorum derken kızaran yuzumuzu, Ağrıyan karnımızı kaybettik.. Ve en sonunda sevdiklerimizi.. Ten'e gitti sevdiklerimiz, Can'ı bırakıp dokunmayı sectiler .. Bizi ise hayatı yalnız ici kalabalık adam ettiler. Olsun , Dokunmadan sevmek diye bişey var .. hadi unuttuğun yerden al gel kendini . sen buralarda bekleniyorsun .. Ters yakalım bugun ictiğimiz butun sigaraları. Belki bir giden, gelen olur.. Olur da telefonun calarsa bir gun ve ekranda benim numaramı gorursen, lutfen cevapsız bırakma. Anla ki; son caremi kullanabilecek kadar caresizim.. Gelmez, vazgec deseler bile; aşığım, bir gun gelebilme ihtimaline.. Seni bir başkası icin acı cekerken gordum, bu beni sevmiyor olmandan daha acıydı.. Biz ayrılığın olumden zor olduğunu Azer Bulbul'den oğrendik tarkandan değil... Dişlerimi sıkıp hıncımı duvardan alan biriydim ben , sana nasıl zarar verebilirdim ki ? Kimseye 'seni hic bırakmayacağım' demedim.. - Beni hic bırakma dedim.. Cunku ben ictiğim sigaranın dumanından bile tiksindiği halde onu dudaklarından eksik edemeyen bir adamım.. Yani ozetlersek; şans denen illetin bir kez dahi yuzume gulmediği şu hayat oyununda zannettim ki, sen benim odulumsun. Yanılmışım, meğerse sen benim olduğumsun. Bir zaman sonra bir taraf sevmeyi unutuyor , yaşadıklarını , verdiği sozleri , tuttuğu elleri , baktığı gozleri, herşeyi unutuyor.. Ama bir taraf.. Bir taraf ise hep yarım kalıyor , hep paramparca.. Sizlerden tek ricam ctrl+v yaparken alıntı olduğunu belirtmeniz Calınan sozler olsun hayallerimiz değil... İyi forumlar. __________________