Her TeLden NickLer+şekiLLi ( +rep ve yorumLarınızı bekLiyorum )
Sosyal Medya Haberleri, Yardým ve Sorular0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumlarý
- Sosyal Medya Haberleri, Yardým ve Sorular
- Her TeLden NickLer+şekiLLi ( +rep ve yorumLarınızı bekLiyorum )
-
26-09-2019, 19:30:10InsánLár inSánLárI yørárkén, insánLár inSánLárdán kørkárkén, bén háLá téhLykeLy øyµnLár øynáyIb ánnémi kIzdIrIørµm.. Gun olur devran doner..Horoz Domalır tavuk Gomer.. katLanmayi biLmeyen a$kı cekemez.. a$ka mahkum oLmu$ garip guLemez!.. Turk kızlarından sabun yapalım, Rus kızları yıkansın : )) ã¢ık SøzLû dû$mãñ, 2 ÿûzLû døst'tãñ îÿîdîr! Ya seni sewerek oLeceğim , Yada ßeni sewen ßirinin yanında seni sewmenin ßedeLini odeyeceğim . SahîpSîz KaLıp tµtµŞµn¢a etekLer, Sahîßîne Doner Tûm KopekLer. † iNtihar étti ; Hayallérim † cÂkÂllîk kôpêklîktêñ îyîdîr ! qiddiqinDé áLI$Iørµm Sáná.. hi¢1 áLI$hkánLIk bµ kádár qµzéL øLámáz.. áLI$hkánLIkLár. Dáimá kørkµtµr bény.. dµ$µnky bén yá$ámáyá biLé áLI$hkIn déiLim... Al senin olsun, bende ne varsa, istemem mutluluğu senden uzaksa.. Oynama kırık camla cizer, etme coluk cocukla muhabbet iCine sıcar!!!! eLimi tuT vE Yaşa HayaTı YaşaMak G i b i . . OzGurCe GµñÂhıyl sêvÂbıyl hêrsêyíñlê sêvmêdím mí? bêñí bêñsíz bırÂkıpt bêñ hêp sÂñ gêlmêdím mí? êllêr vÈf ñêdír bílmêz, kÂdír kıymêt bílmêdím mi? IñkÂr êtmê! yÂñÂrsıñ. EsRaRLI Tohumun toPraGa karIstIgInda, haSrEtN Goz yasLarImLa ßuLustuGuNda, ßu Cigara'dan h£r Duman aLdIgImda İnan ki; AKLIMDASIN .. Søn bir gece daha cirkin øLaLim. AynaLara degiL, birbirimize bakaLim. Bir hayatti tutunamadik. geL øna bir søn yazaLim. døkunuslar hissiz, sevgisiz bu ten. aglamakli suratlara maske, føndøten.. KRAL'InIzI kApImdA ßAğLAdım PADİ$AH'InIz GeLsin... KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık. Yûreğimi ßin parcaya ayırıyør $imdinin icime vuran sancısı... İmza atamadık diyé! kucumséméyin! ßiz géréktiği yérdé Parmak ßASARIZ!!! ßana hiC inanma yaLancıyım! Oturup ßirşey anLatma aLaycıyım!! Sénin yaran ßana değmez canım…ßénimle oyun olmaz mızıkcıyım!!! kopeklerin muhabbeti aralarına bir kemik duşunceye kadardır senden cıkan ne olursa olsun SEN kadardır Hayalle yaşarken gercek dunyada Zamanı icmişiz HABERiMiZ YoK ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz ! Bazen Huzun, Bazen Keder, Senin Sevgin Omre Bedel. ßalıkesir ßandirma, ßosver gitsin Aldirma CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar î¢îmdekî pî¢ ; ßéni térkétmé hî¢ .. Elimden Gelse Sevmezmiyim Hic ? Ama Napim , Kalbim pic KURAL-1) Ben Herzaman Haklıyımdır KURAL-2) Haklı Olmadığım durumlar olabilir ki doğaldır O zaman KURAL-1) Gecerlidir. yıLdızLar DizDim tOpRagIn uStunE, sIRf duNya gozLeRiNe bEnzeSin diyE, AmA nE yıLdızLar gozLeRiN kAdAr guZeL, nEdE duNyA onLArI hAk EdeCek kAdAr MukemmeL.. Gozlerindeki kini, dudaklarındaki sahte gulumsemeyle ortmeye calışan kişi ne kadar aptaldır Ben ø tatli sensizlikte seninleyim İşte ßoyle gideceksin, salına salına, ardına ßaka ßaka.. " Kimi ßekliyorsunda ßakarsın ardında " demezlermi adama ?¿ Sen ßir gurursuzu sevmedinki guzelim, gelsin ardından!!! O asilce sevdi ve asilce gitti.. Şimdi Sen sadece susmayı dene, ilk gittiğin gißi guclu sansınlar seni, ßu ßeni daha mutlu eder.. (ßu nick SayIlmaz ama ho$uma gitiği icin ékliyorum S0rry) HêrSêy øLur ßîtêr . YÂSÂnÂn HêrSêy unutuLur Gîdêr . Sên ûzûLmê SêvgîLîm . ßu GûnLêrdê GêLîr Gê¢êr . . Hava YağmurLu tufeği omzunda Her Yani IsLanmIs nobet basInda Seni duşunuyor hayaLin karsInda bIr aSker agLIyor nobét basInda ' Buyuk sıcrayışı gercekleştirmek isteyen, birkac adım geriye gitmek zorundadır. Bugun yarına dunle beslenerek yol alır... Sen ßENım KoyNumDa,CanVeRECek HAsReTım . Sen BEnım SoNu oLuMLe ßiTeCek MuHeßßEtImSın !!! HiC KimSe Sevdama Senin KadaR YakiSmadi, Ve Sevdam HiC KimSeyi Senin KadaR YaSatmadi.. Kağıttan Hep DuşLer AğLasakta SiLinirLer.. Ne SenDen GeCerim Ne MeyHaneDen....! ĞonLumun Farkı yok ßir ßiraNe'Den...! En buyuk mutluluk mutsuzluğun kaynağını bilmektir... Donduğunde ßu a$k SÂñ ß0l qéLéCék; RuzgÂr Térs yÔnDéñ éséCéqh KUCUKTUM YARAMAZDIM...BUYUDUM.. ARTIK YARABİLİYOM. dogayı SeviyorSan ağac dik . vatani SeviyorSan pkk S*k u¢amıyan ku$Lara tek ¢ozum eX. Cumhuriyet Tektir Vatan Tektir Cumhuriyet İcinde Cumhuriyet Kurmaya Calışan Namerttir. Hicbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GunahLar kadar.. Kirasi odenmistir omrumuzun dort duvarda, kimse gormez, gunes ilk bize dogar.. ûzérîmé Gåzété ôrtûn ; µyµyåcågIm .. Hayatta Hicbir$eyim Az oLmadı Senin Kadar Ve Hicbir$ey ozLemedi Seni OzLediğim Kadar..! DushLerimde pusLu ßir intikam biLeklerimde ßayat ßir intahar øySa oLunucek ßirseyh yokmush Sen gidince ya$anacak ßir$ey øLmadığı kadar ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir . Koyun ! Síz kµtµ kµtµ pénsé øynÂrkén , bíz kµtµ kµtµ EFES í¢íyørdµk ßeni õyLe ßir yaLana inandır ki, õmrûmce sûrsûn døğruLuğu... µzaklara dµ$sédé yølµm , øLµm bilé øLsa sønµm , vérdigim søn néfésté bilé ; VATAN SAOLSUN DIYORUM . . Durdurun Dunyayı inicek var.. oLmek sorun değiLde kefen tarzıma uymuyor.. YıLdız ßir Goktê GuzêL ßirdê AyyuktÂ, Ay ßir YıLdızL Guzêl ßirdê ßÂyrÂktÂ, DuşmÂn Pusud GuzêL Døst YÂnındÂ, KÂn DÂmÂrd GuzêL İntiKÂm YÂkındÂ!!! C × GuL BaHCeSiNe GiReN GuL oLuR... GuL oLMaSa BiLe GuL KoKaR... Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuC.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuC ; GéRéK§íZ Umduğunu deiL.! ßuLduğunu GoturecekSin..! Ne koşkler ne saraylar yapıldı,Sultanı senin olduğun,Ama hicbir zaman goremeyeceğin.. ßir elimde silah birinde Kuran, Geldi diyorlar bak $ehitlik sıran !! ßabam bile olsa karşımda duran, Once V A T A N sonra V A T A N karanLIk øLmadan aydInLIk deqersiz bir pIrLanta.. şÎmdÎLérdé gôzûmûn ΢Îné ßakan hérké$ Cıkarı péşÎndé takma ÎfadéLér ardÎndan gÎzLénmÎş tûm fé$atLar hé$apLar égoÎ$t $évgÎLérdé $akLı rûyaLarının $ayıLarını ma$kéLérÎndé gÎzLénmÎş tûm yûz hatLarını. ßÎr zaman $éLamdı ßu adamı vé adımı unutmadı.. hérké$ ma$ké takmış! Intıhar a meğiLLi gayrimeŞru duŞLerim wAr Uğruna olecek 1 milyon insan bulamayan ulkeler, kath-i suretle İSTİKLAL' e kavuşamazlar.(M.K. Ataturk) Gîtmêsêydî; Øñuñ kulu ølurdum ¢îgñêyîp gê¢tîgî yølu ølurdum bîr ômûr Â$kıyl dølu ølurdum ñê yÂzık buñlÂrı bîlmêdên GITTI.. hadi gir ruhuma, sar beni.. cal fikrimi, deli et beni.. fırtınalar kopar icimde, unuttur bana kendimi.. Arabam cupe mAvi uflerim Abi .. Sév!y0rum diy0rsuñ Hérkésé vér!y0rsuñ!!! Suyunu boşa harcama ! Rakı'yı sek ic Yılda 160 Ton suyu Boşa harcama Sen Benim Kaderime Verilmiş Cennetimin En Degerli Melegisin AsaLet; boyda degiL, soyda. inceLik; beLde degiL, diLde. DogruLuk; sozde degiL, ozde. guzeLLik; yuzde degiL, yurekte OLur ! î¢îmdekî pî¢ ; ßéni térkétmé hî¢ .. Abileriimizden Ogrendik $ Harfinden Orak Cekic Figurleri Turetmeyi.. $arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa . . . »SîqÂrÂm SÂn ßénzîyøR SévqîLîm qozLerîmî YÂ$ÂRtıyøR Âr Sır îCéRKén HîcLîğîmî ßîtérkén ßîTTîğîmî HÂTırLÂTuyør ßÂn $u uC kuru$Luk SîqÂr Tıp Tıp ßénzîyøR SÂn ZéHîrLîyøR Âm Zévk VéRîyøR Âm înSÂn SéVqîLîm... hayat ebedi olsaydı unutma derdim hayat mechul sadece hoşcakal diyeceğim Nokta Cumlenin Sonunda Anlam Taşır Nokta Koymakta Cakallara Değil Kurtlara Yakışır. Kıymet Bilmek Akıl iStER. Dun Nefesimdin, ßugun Nefretimsin.. EsRar , CiqaRA , Gel Sende Kafanı Yaşa . . .! :ÂkşÃ‚m cokér ÂqIr ÂqIr'd Sonr ßÂ$LÂrdık , ßéLki Ciddi ßéLki hÂrmÂn TÂk/L/rd/k quzéLdé oLurdu S€nLéykén yÂp/$t|r Â$k/m uqrun sÂrÂrd/k qittiqin qundén ߀ri tozpémßé oLduq A$k/m ték ßÂ$ımız kÂLd/k ciqÂr ßilé yÂwÂ$ donméyé ßÂ$LÂdı CiFt CiFt cékérkénnn ߀n Guzele Guzel Demem Kafam Guzel Olmadıkca.. Gozlerim Esrar 2 fi$ek Ottur, DuygularIm Kokain 20gr Tozdur..! KÂßuLLéñd!m §é§!z q!d!§Lér!n! .. Ozentimiz Olmayın Efendi Olun yada Efendiniz OLaLim! KaLßim Seni Ta$ıyamayıß ßiqun DururSa , Ruhum Eßedi SonSuzLuqa Kavu$urSa , MeLekLer Sorquya ßa$Ladıqında 3 Sozum oLacak 'SevDim' 'Seviyorum' 'Seveceqim' Sende Siyaha İhanet Et Gulum ßende Matem KaLıCak . Oy tombUlUm tOmBuLuM YoLdAn GeLdiM yOrGuNuM... dunyayı yanağından opecem..Hepimiz tek kanatlı melekleriz. Ancak birbirimize sarılırsak ucabiliriz Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur . Ben UmuTLaRıMı Boş KoVanLaRa doLduRdum...AcemidiR aLdığım NişaNLaR,Ben heR aŞKta KenDimi vuRuRum1.. Getir ulan ! ******* Sattımın dunyası.Polis mi geLicek Jandarma mı? Bir kac tek İkramla gonullerini Alırım tenezzul edip istanbul valisi $ereflendirseler Bir iki toka ile i$i gecistiririm.Herzaman vilayetlerde $anpanya icilmez ya.yAsaktan sonra rakılar ne Hale geldi Tatsında anlasın gorevliler AzraiL Pazar: Gunu Canimi aLacakmi$!.. Pazartesi: SevgiLimi Kayßettim, saLi: aiLemi, Car$amßa: hayaLLerimi, Per$embe: ya$ama Sevnicimi, 13,0Cuma: Dayanma GuCumu. ßuGun Cumartesi: Yarin Kar$iLa$icaz. Kayßedecek neyim kaLdi?? ñ£ IcIñ yæ$ædIgImI bILmIyørSam b1r HIC IcIñ OLUrum ..! vRµhµmµ $éytan'a Sattım $imd¡'1 dEL¡ Cøcµqµm Gunah'Lara H¡zmét éd¡yørµm, Had¡ qeL Dµrdµr ßen¡ EnqéLLer Køy Onume, Vazqéc dE µmµtLÂr kÂnmÂ, µmµtLÂr ßîr gûn îmkÂn§izLÂsîr. hÂyÂtî tøz Pêmßê y§îyørµm §Ã‚nmÂ,hêr Rênk ßîr gûn §îyÂhL§îr ... Ocb ,RızLa , Hayat AkıyoR hızLa . . ! oLum Caresiz KaLip CigLikLar Atti Arkamizdan .. KayßoLsam... hiC oLsam... yada ... hiC oLmasam .. ? FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? Sen mi vardın $imdiye dek ? TEK tabancada ya$ar bu yûrek!. însÂnı yÂ$ÂtÂn hÂyÂllêrî, ôldûrên îsê gêrcêklêrî... :ßuqun Søn. ß¡r yarIñ yøk. Dûnûmûz zÂtên kÂybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLm vÂkt¡ gêLdî. Gêr¡dê qÂLÂñ, Søñ ß¡r høS¢Ã‚qÂL d¡Lêq¡ . Ben ceketimi kaybetmişim,sen duğme arıyorsun.. Gecmişini ''InkÂr'' & ''IhmÂl'' Edenlerin Geleceği ''InşÃ‚'' Etmesi Mumkun Olabilir mi ¿ MÂzérét Gôt qißidir Hérkézdé ßuLuñu®!!! KÂrÂnlîğîn pêzêvênk ølûp yÂlnîzlîğî bÂn sÂtmÂsînÂ, yÂlnîzlîğîn ørøspû ølûp bênîmlê yÂtmÂsînÂ, dûşlêrîmîn pîc ølmÂsîn Âlîştîm Ârtîk.. Bir ki$inin olumu trajedi, bir milyon ki$inin olumu ise istatistiktir. Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım . Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz ! kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén .. wàzqéCd¡m hér$éydén . ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DuşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yureğime! yikildim, yoruldum, varliginla tukendim. KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık. Yûreğimi ßin parcaya ayırıyør $imdinin icime vuran sancısı... Yuregimdeki Yagmurlar dokuLmeyin gonLumdeki acı dokuLmedi .. Bak İbret Al Yere Duşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa... Burda umitler kelebekler kadar yaşar.. A$k Ne zaman ßiter ßiLiyør'musun ¿ ßitti dedi'ginde yureğin Aciyørsa . senin en guzel yerin, tam avucumda tuttugum kalbin.. ôLumSuz 0lÂñ ßéñ DéğiLim dû$Lér!mdy. 0nlÂrd SÂñ émÂñéth.!! gokyuzunde bir yıldız olsam direkt sana kayardım. Karanlığı boyadım siyaha. Siyahında anlamı oldu. Ben yaptım.! VÂrsIn y0lu acIk 0lsun dediqh, Mutluluq 0nÂd yakI$Ir Déd!qh $imdi'de Séñ Gidemezsin arkada$ ߀ny ßIrakÂmazsIn! geri almasini her zaman bildik..zaten gecici odunc vermistik.! !!!...Butun buyuk yanlışlıkların altında gurur yatar....!!! ߀nd€ a$qLaR Pc KapAnInCa ßİt€r GzL-KzLr-ChT-YpMz Anlamak yok, Anlar gibi olmak var... SøzLér né fÂyd , µyµy kÂLsIn hÂyÂt rÂyd .. håyåt ne gårip, våpurlår fålån.. Tum Kaşarlar Eriyecekse Kuresel Isınmaya Evet(H) ßana oyLe ßir $ey yaptınki dostLarlm ßiLe ßana quLdu,Sana oyLe ßir $ey yapacamki du$manLarin ßiLe ağLiyacak àLáyInå 14 sàÑá 24 áyàr'm . ® Oyuncakları ßırakıp, Yureklerle Oynayalı Oyunların Adı "Aşk" Kaldı.. ßense Cocuk.. Gél ßerÂßér 0yun 0ynayalİm, Sen ßenim DuyquLÂrIml ßéñ Sén!ñ HÂyÂtInLÂ.. Hoscakal Ugruna Mavi'lerden Vazgectigim Kan Kirmizisi Eflatunum..! Kan gormek istiyor gozLerim..Ya akmaLı bedenden ya akıtmaLıyım bi yerden..oLum istiyor bedenim..ya oLmeLiyim ya oLdurmeLiyim.. kutu kutu pense elmamı yerse icimdeki cocuk geriye donse... kaptan yemeğe cıktı ve tayfalar gemiyi ele gecirdi! Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm, Ama £n Cøk K£ndî Hîkay£md£ yørµLdµm.. ßen Senin, "ßedeLini YureqimLe odediqim En Masum Gunahınım.. MÂsµmLµgµn sÂhtê êvrênîndê bîr yÂbÂn¢ı, yûzûndê sÂhtê gûLû¢ûk.. herkez gûLû$ûmû gorûyør.. kîmse sava$'ImI gormûyør¡ HÂv GÂzI, Térkos Suyu KrÂlIn mÂdéñ Suyu (: __________________