Pc nizin başında değilken kişisel iletinize yada Plus ' ta dışarıda bolumu icin ayrılmış ozel bolume aşağıdaki nickleri yazabilirsiniz .. A.F.K. y.o.k. Aşkım tuvalete gitcem geliyorum Atımı tımarlıyorum Wc’deyim cağrı atın gelirim.. Olmeye gitti başaramasa gelicek.. İiting (eating yemek yerken kullanabilirsiniz) Watch the mach (mac izlerken..) İcerdeyim, luzumluysa caldır.. The Dush (duştayken kullanabilrsiniz) Hemen donemeyecek Oldu yok Xyz gelince 3 kez havla WC [A]way [F]rom [K]eyboard Ayemnatetder İ’m not at there (burada yokum) Bedenim burada aklım başka yerde.. Aklım burada bedenim başka yerde.. Cumadayım.. (koyduğunuz gun fark etmez ;-) ) ZzzZ (uykudayken) Dersteyim, Luzumluysa titret.. Bişi yazanın ağzına def-i hacet yaparım. ( Def-i hacet : Ciş ) Rahatsız edenin .. Adamına gore varım yada yokum.. Buraya reklam verebilirsiniz .. ( Plusta dışarıda durumu icin ozel yazı yazılabilen alanda guzel duruyor ;-) ) Adam olunca titret gelirim.. Geberde yazama emi, YOKUM.. Too Busy.. (cok meşgulum) Ark.la yiyişiom.. Musluk tamir ediom ( ne alakaysa ) Ruhum tecavuze uğradı azcık yatmam lazım .. Hastayım, olumle penceleşiom.. Buradayım ama cvp wermicem.. Sorf.. (int.teyken kullanabilirsiniz ) Sonsuza kadar AFK.. Caldırsanda gelemem. Kuvvetli titret gelirim.. Alıntı değildir.. Kendim gorduğum veya kullandığım iletilerden oluşturdum ;-) , Yorum yazın yeter .. __________________