MsN NiCkLeRi +°+ DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GoNuL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DunYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GuLuM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UcAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz dusun susuz, bir insan dusun mutsuz, bir gece dusun uykusuz, bir bahar dusun ciceksiz,birde beni dusun sensiz. Dal ruzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gordu Suc Ustu,I am Dustu Kic Ustu Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Gecsede_Yillar_Gecsede_Bir_Om ur_Boyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur. Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur. Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Guzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin. Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina, asta oldur beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`&#183&#187 ;HÅ$®€TÏÑ¿L€»»& #165;ÅÑÐÏ»»GÕ&#2 09;LU(v)«(·´¯`· .·÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir... Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! 9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin. Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor.. Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Olumune Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. (f)//*+*(*)_Gozler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Surece O Yazi Silinmez. Gul nedir ki solup gider. Gun nedir ki gelip gider. Ates nedir ki soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter... ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BUYUK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... Sevgi tipki bir gul gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini acarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gul sana tapar Bu gozler seni gordu.Bu yurek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Omrum ise askim ugruna bitti *Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum.... *Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.. *İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur. *Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!! *Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin! *Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam! *Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. *Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba) *ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu oğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu oğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SuRDuğunu oğReTmeDiLer *BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN OLUM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM *BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... *Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *Hayatta uc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Umit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye... *GuLmek Icin Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GuLuŞuNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GuLuŞuN Icin Yaşıyan Vardır.... *Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım olurum karşına cıkmam.rahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM.. *Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere Hele o beklenenler vazgecilmezlerdense.. *Doğan guneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Butun dunya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor *Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama, Biri icin dunyalar kadar onemlisin. *Ben, seni, gozlerimi kapattığımda değil, Gozlerimi actığımda gormek isterim... *Sevdiğinin gozyaşları sahile vurduğu zaman , Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem.. *Bugunde yarın da yureğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep oradayım!! *Aramazdık gece mehtabı yuzun parlarken, Bir sonuk yıldıza benzerdi guneş yanımda sen varken. *Başını goğsume yasladığımda tek bir duşmanım vardır; Gecip giden zaman *ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, DOĞRU CUNKU KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR Gozleri kanlı cekmiş esrarı,yuruyor sokakta bir delikanlı,bakışları mahsun ama belalı,hayata kusmuş ama dostlarına sevdalı,bir insan gorursen beni hatırla Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !! Ben silah şarjorunde taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Bu arada ben zaten oleceğim Bırakta uğrunda oleyim !! Hic kalmadı esrarımız cakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa dondu Nefes nefes cekilen ,Duman duman uflenen esrara değil be guzelim sana muftelayım sana Tane tane yutulan,Cay icinde patlayan Haplara değil be guzelim sana muftelayım sana Bir cift zarla oynanan atıpta goğsune vurulan kumara değil be guzelim sana muftalayım sana sevene can feda sevmeyene elveda Senide GOMDUM !! Sende OLDUN !! Haddini Bilmeyen Herkese Kustum !! Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! S.S.M. Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim … !!!S.S.M. Seni dunyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dunyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dunyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum… S.S.M. Seni unutmayı duşundum bu gece bir sigaranın uzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni icimden ruzgÂr savuracaktı kullerini fakat… seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi S.S.M. yuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa S.S.M. yα вєи fαzLαyıм вu duиyαdα yαdα вu duиyα sєиsiz fαzLα вαиα sєутαиıи тєк guиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: yurєğiмdє goмduм sєиi soкup αтмαк мuмкuи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα ruyαℓαrıи yєтєr bαиα "vebalı bir hucre gibi vucuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular. duşuмdє isтαивuLuи dorт вir yαиı sєиiиLє кαpLı vєвαLı вir нucrє giвi vucuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr. нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M. olum oncesi yorgunluk var gozlerimde.... golgem bile boğmak icin fırsat kolluyor duşuмdє •$1isтαивuʟuи •$47doят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı … oLuм oиcєsi yorguиLuк vαr gozLєriмdє….goLgєм вiLє вoğмαк iciи fırsαт кoLLuyor __________________