eklenti gorunumu Windows Live Messenger'ın 8.x surumu ilekullanıma sunulan ve Winamp, Windows Media Player gibi medya yurutuculerinde dinlenilen parcaları kişisel ileti olarak gosteren "Ne dinliyorum?" ozelliğinin internetten izlenen vidolar icin olan versiyonu kucuk bir eklentiyle kullanıma sunulmuş. Now Watching adlı eklentiyle Youtube, Google Video ve MySpace TV sitelerinden izlenilen videolar Windows Live Messenger'da kişisel ileti olarak gosteriliyor. Yapılması gerekener uc adımda sıralanmış : 1. MSN veya Live Messenger'ı calıştırın. 2. Now Watching eklentisini calıştırın. 3. Youtube veya diğer video sitelerinden videoları izleyin. Eklenti ile sadece videonun adınıgosterbildiğinzi gibi, videonun ilgili sitedeki adresinide gosterebiliyorsunuz. Ne izliyorum eklentisini buraya tıklayarak doğrudan indirebiliyorsunuz. Eklentinin ekran goruntuleri ise şoyle : Ne izliyorum? Ana Ekran Firefox'ta Youtube - Başlık ve bağlantı Firefox'ta Youtube - Sadece bağlantı Internet Explorer'da Youtube - Başlık ve bağlantı Internet Explorer'da MySpaceTV - Sadece başlık Onemli Not : Bu yazılımın Microsoft tarafından resmi olarak yayımlanmadığını ve 3. parti bir yazılım olduğunu goz onunde bulundurunuz. Bu nedenle bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden bildirgec.org ve ilgili yazar sorumlu tutulamaz. __________________