Guzel Msn nickleri Bakmayan Bin pişman :D
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Guzel Msn nickleri Bakmayan Bin pişman :D
-
26-09-2019, 19:25:26En buyuk fırtınalar icinde bile umudunu yitirme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin icinden olur. Gulmek senin icin bir hobi olsun ,eğer bir gun ağlarsan o da galatasaray yenilince olsun seni uzaydaki yıldızlara benzetiyorum. Fakat bir farkın var. Ama sen bir tanesin. Dun gullerle seni karşılaştırdım. Guller guzel fakat sen daha seksisin. Butun vucudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Cunku icinde sen varsın canem Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgun aklına yanına geleceğim!.. Hani gozler vardır ya sozleri anlatır, hani sozler vardır ya gozleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri gec anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır... Aşk dudaktan cıkan bir kelimde değil gozlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna olmek değil uğrunda olunecek bir sevgili bulmaktır. Seni yuz kişi seviyorsa bilki iclerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hickimse sevmiyorsa bilki aşkından olmuşumdur! Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı oğretti belki ama unutmayı asla. Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! Eğer Bir Gun Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gozlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ... Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda soylesen, bu yalanı dunyanın butun gerceklerine feda etmeye razıyım.. Yanlızların adamıyım uyku yok gozlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gozumde. ben seni duşunuyor her gece. Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir Eger birgun gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cunku kursunu beynimde....!!! YAPRAKLAR DoKuLuR,GuLLER SOLABiLiR,SENi HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA! sana gelemediğim gun,bilki olduğum gundur. ...!!! akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğime,varsın deli desinler,dunyalar benim olsun.. Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. devamı icin tıkla turkeyalem Yorumlarınızı Ve Tşkler'nizi bekliyorum __________________