[Yeni] 2008'e Damgasını Vuran Nick'Ler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- [Yeni] 2008'e Damgasını Vuran Nick'Ler
-
26-09-2019, 19:24:35Soleyecek Sozlerim arasında 'adın' yok.. Meleğindim yokluğunda ucup kayboLdum ! Yakalamam, yaşamam lazım ama Elini uzatmıyor hayat.. Kesersin Bileklerini Kesilmez..İşte o zaman anlarsın iki Defa oLunmez!! Yalnızlık Bir gereksinimdir. Son kez İnan yalan oLsa da. Bilirim geri gelmezler ama en guzel gunlerini yolla Bana. ...ßunCa aCıyı ßoşa Cekmez hiC kimSe... Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM.. 45515612165156126545 kere saRıL bana... ' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Gorunmék Uzéré TamamLanmış 1 Ruh Numunésiyim..! Dilek Tutmadan Kaydı Tum yıLdızlar :S Herkes kendini cok iyi biliyor... Şimdi Yol Ver Kendine!! Bir anlık mutluluğum sizi cok mu uzdu? ~Aşk icin kurduğum "duşlerin" yerini.. Kocaman "yanılgılar" almış !. Boşuna bu aşk şarkıLarı YaLan, bu kadar aşk adına YazıLan şiirLer, YaLan aşkLar YaLan hayatLar YaLandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz Sucumuz sahte kişiLikLerimiz ! Hoşlandığımız ßedenlerin İcine Hayalimizdeki Ruhları Koyuyoruz Sonrada Adına Aşk Diyoruz . Karşıdan bakarsan gorursun Dostunu ! Kişisel Birşey Değil Bu.. Yaşamak zor buralarda.. Ozlemekten KOrktuğum Her anı cope attım. x| Seviyorsan, buLutLara takıL qeL.. Yine Gidersin !? || Kimseyi Oldurmedim..ama Surundurduğum Cok oLdu || Hayata Ban.! ++| Pamuk PRénsésin ParTisiné CağıRıLmayan CiRkin Cadı |++ eLimde Artık Herşey SiLiyorum Dunu… Lanet Ediyorum gecmişe…. Yaşıyorum bugunu.. yoksa hayat takLaya mı getirdi biZi ?! "Sigara icmek oldurur.." // valla mı? Niye iciyorum sanıyorsun?! __________________