Merhaba arkadaşlar. Yine yepyeni sozlerimle karşınızdayım Herneyse sozlere geciyorum Yapmayın şoyle şarkılar kardeşim. Yapmayın artık.. Gece gece kulağımızın icine kadar girip, tam melodinin en damar noktasında bir sigara yaktırtmayın bize. Zaten sigarada sağlığa zararlı değilmi? Hele hele,Sen onu asla unutamıcaksın tarzında şiirleride yasaklayın radyolarda. Calmayın kardeşim. Sokmayın artık bizi deprasyona , sağlığa zararlı sloganını gectim, sigaramızda yok fazla.. En onemlisi de, Satmayın şu alkolu dayı daha fazla.. İciyorum iciyorum, ama bir turlu telefonla arayamıyorum işte onuda.. G*tum yemiyor, ceviremiyorum numarayıda. Zaten konturumde yok fazla.. Sorma şu 'nasılsın' sorusunu kızım bana.. Sorma işte amınakoyayım. Bitkin, bunalmış, kendinden vazgecmiş, seni ozlemiş, ve unutamamış birisi olsamda ' iyiyim' demek zoruma gidiyor anlasana..Son olarakta , Kirletmeyin artık sizde bizim icki icmek icin kullandığımız o parklardaki kuytu bankları kardeşim.. Yiyişmeyin artık.. Gezmeyin elele ya. Opuşmeyin orada burada. Para kalmadı mınakoyayım. Bizede yazık.. Bir gun biri cıkıp sana "kimse seni benim kadar sevmedi" derse.. Ona benden bahset. Annenden değil.. Ben hic bir zaman babamın durumunun olmamasından utanmadım cekinmedim , ulan yeri geldi cebimde 5 kuruş olmadan gezdim yer geldi dolmuşa binemeyip sen sevdiğimin yanına koşarak gittim ama hep gittim hic para muabbetini ortaya dokmedim. Ulan dedim benım param olsa da olmasa da ozledim koşa koşa da giderim diyip koyulurdum yola. Paramın olduğu zamanlarda oldu hic birşeyini eksik etmeyip eksiğini tamamlamaya calıştım hep . Benim babam bizi gecindirmek icin aylarca eve gelmezdi ulan kucuktum 6 ay eve gelmediğini bilirim , kafamı yastığa gomup saatlerce ağlardım , cunku mutluluk yoktu para olsa ne ki ? o adamın golgesi yoktu evimizde. Biz babadan fakir adamlarız ama adamız cunku babamızdan boyle gorduk , paranın insanları fırıldak yaptığı devirde , biz sadece para ile kıyafetimizi değişen insanlarız karakterimiz hala yerinde. Bizi biz olduğumuz icin sevin. Gerisi muhim değil. Eskiden her şey cok guzeldi. Hatta aşk bile. Yanlışlıkla birbirlerine carptıktan sonra yere duşen kitapları toplarken aşık olma devri bitti. Şimdi yanlışlıkla birbirine carpsa birbirlerini oldurecek duruma geldi dunya. İphone o iphone senden pahalı diyerek karşısındakini kucumseyen baba parası yiyen insanlar cıktı ortaya. Ve, Değişti duzen, bozuldu insanlık.. Adını bile bilmediği adamın koynunda sabahlayan biri icin, yureğinden verip, omrunden eksiltenler kaldı koşe başlarında. Sonuk bir sigara, boş bir şişeyle.. Omrumun tam bitişine denk geldi gozlerin, Cana can olmak yerine, canımdaki canı alır gibi gittin... Ben herşeyi ilk sende gormuştum aslında , herşeyi ilk sende yaşadım ilk sende tattım. Omrum boyunca belki sayılı kadınla beraber olmuşluğum vardır ama sen başkaydın , ne bileyim ulan onlardan cok farklıydın senınle gecirdiğim gunler cok başkaydı. Guveni , guvenmeyi sende gordum ben sevmeyi sevilmeyi , aslında giden bu gencliğime de acımıyorum cunku iyi ders oldu bana . Şimdi ilk sigaramı da yakıyorum , calan huzunlu bir kac şarkıya doğru. İkinci yada ucuncu cekişimde sigarayı boğazım yandı , gozlerim yaşardı cunku ilk defa iciyorum bu meredi. Daha kulluğe bile koymayı bilmiyorum , icime cekemıyorum . Yanan boğazım senin kadar acıtmadı canımı aslında , masanın uzerinde ki fotoğrafımıza bakıyorum , iki uc fırt daha cekiyorum , cekmeye calışıyorum diyorum ki kendi kendime ; Bırak sevmeyi sevilmeyi , 1 dal sigarayı bile araya veriyorsun oğlum sen .. Goruşmek uzere __________________