arkadaşlar ilk zamanlar iyiydi ama şimdi artık saniyeler suruyor.programı boşuna denemeyin artık. Muhterem Arkadaslar, İnternetten ucretsiz telefon goruşmesi yapabileceginiz bir site var. http://www.lowratevoip.com/en/index.html Bu siteden programı indirip Turkiye ici goruşmeler icin arayacağınız numaranın başına 0090 getirerek daha sonra arayacağınız şehrin alan kodunu girerek (orneğin ankara icin 0312 ) ve arayacağınız sabit numarayı girerek arıyorsunuz. Orneğin:0090 312 345 ** ** "" Sadece Ev telefonlarınımı arıyor Hayır Her turlu Telefonu arıyor CEP Telefonlarını da arıyor Hadi koaly gelsin BEDAVA TELEFON Konuşmasına BUYURUN..! Diğer ulkeler icin de kodunu ve telefon numarasını girerek ABD, Almanya, Japonya vs konuşun Yukarıda linkini verdiğim ilgili sitede hangi ulkelerle konuşabileceğiniz listesi mevcut. Programı kurduktan sonra bir kullanıcı adı seciyorsunuz eğer uygunsa size haber veriyor eğer o ad kullanılıyorsa başka bir kullanıcı adı giriyorsunuz. Tabi ki bu LİMİTLİ yani limit dolunca her kullanıcaya bedava 10 dakika veriyor. Limit dolunca arama yapamıyorsunuz.Limitiniz bitmiştir diyor(İngilizce) Uzulmeyin Limitim bitti konuşamayacağım diye.Her şeyin bir kolayı var, her şeyin bir caresi var demişler bUyuklerimiz. Care Ne:YENi bir kullanıcı adı almak yeni kullanıcı adınızı girerek limit doluncaya kadar konuşabilirsiniz Tekrar başka bir kullanıcı adı alarak Limiştler doluncaya kadar BEDAVA konuşun Hatırlatma: Kullanıcı adı alırken mail adresi yerine kendi mailinizi yazmanız da gerekmez.Oraya herhangi bir mesela: [email protected] yazın herhangi bir mail kayıtlı olsun veya olmasın Muhterem Arkadaşlar ben bu programı bilgisayarıma kurdum iş yerinde denedim evi, cep telefonunu ve Almanyayı aradım ve cok rahat konuştum . Konuştuğunuz karşı telefona herhangi bir ucret de yazmıyor .Konturlu bir cep telefonunu aradık konturune baktık kontur duşmemiş. Aşağıdaki resimde gorulduğu gibi program acıkken Dialup durumunda isterseniz ortadaki numaralara basın isterseniz klavyedeki numaralara basın her iki durumda da numaraları tamamladıktan sonra alttaki yeşil telefon tuşuna basıp arıyorsunuz, bitimek istediğinizde Kırmızı telefon tuşuna basıp kapatıyorsunuz. [IMG]http://img220.**************/img220/2629/lowph5.jpg[/IMG] arkadaşlar ilk zamanlar iyiydi ama şimdi artık saniyeler suruyor.programı boşuna denemeyin artık. şimdilik www.gizmocall.com sitesi var.yakında oda azalır gibime geliyor __________________