Dudaklarında Gozum Yoktu Oysa.. Kalbini İstemiştim Bir Tek Tek Hayalimdi; İki Kaşın Ortasına Opucuk Kondurup "Helalimsin" Demek.... Satıp Savdım Elimde Kalanları En Kotulerini Duşmanlarıma Reva Gordum İyilerini; Dostlarıma Kendime Yenilerini Yaratmak İcin Sıvadım Kollarımı Senin Haberin Olmadan Sevdim Seni Sana Sormak Aklıma Bile Gelmedi! Ve Bilesin Ustune Aşkı Giydirdiğim, Soz Verdim Ben Bu Yureğe, Hicbir Harfi Sensiz Bir Cumleye Kurban Etmedim! Soyle Şimdi Bana Sen Olmazsan Ne Aşkı Nede Hayatı Tanımam Gozlerimi Bile Kırpmam Eğer Sana Kavuşacaksam Eğer Ellerini Tutacaksam Her An Yanında Olacaksam Hayatımı Gozlerinin Onunde Bitirir; Sana Gelecekse Olume Sen Diye Koşarım! Sonsuz kovalamacaların sonucundayız Elde; Ucgen Vucutlu Bir Sıfır Tavanda Ondalık Bir Yağmur Yıkılmadı Dağ… Catlamadı Toprak… Yarılmadı Deniz… Dunya Aynı Dunya Eylul De Gecer Sessiz… Omur De Geciyor Sensiz Bak Bitti Bile… Acımadı Değil Mi? "Yeter" Demek Yetmez Ki Bazen.. Ah İcimde Bir Oyku Ağıtlarla Biter. Guler Yuzume Taptığım Bir "Sen", Ah İcimde Ki Turku Dudaktan Kalbe Duşer. Duşer..De..Hani Bir Gun Olur Da Azrail Bana Guler.. "Ozgurluğume" İhanetimdin Aşk Olsun Dedim.. Sol Yanımı Dinledim Dinledim De Bilemedim; Ben Koşmayı Oğret Dedim Daha Yuruyemeden Ben Bırakıp Gittin.. Sahi Ben Senin Neyindim Ki Yar(!) Boyle Kolay Vazgecebildin? Sakın.. Arkana Bakma, Sakınnn... Dedim Ya, Kaldıramazsın Dilimin Pasaklı Kufurlerini! Simdi Ebediyete Kadar Sus, Silindin Acil Servis Gibi Yetiştim Butun Kanamalı Sevdalarıma Yanlarına Gittiğimde Odaları Boştu Carşafları Temiz Bir Kucuk Not Bile Yoktu../..”Kurtardığınız İcin Teşekkur Ederiz” Bu Yuzden Emekliliğimi İstedim Yorgun Aşkların Baş Hekiminden Tazminatım Suskunluk Beni Ait Olmadığım Şehirlerde Aramayın Adresimin Caddesi../..Burukluk Noktalarımı Koyamıyorum Sevda Sonlarına [.] Ya Unlem (!) Olup Cıkıyor Karşıma Yada Bir Soru İşareti (?) Virgullerle Yetiniyorum Bazı Gunler Uzayıp Gidiyor Oylesine () Nokta Koymak İstiyorum Sevdamıza B-İ-T-S-İ-N İstiyorum Bitmiyor Maalesef Bitiremiyorum Sensiz Dar Bana Bu "Şehir" Guluşun "Okyanus" Ustelik En Mavisi Kollarımı Actım Sen Sarana Kadar Unuttuğum Acamadığım Kadar Ozlemim.. Benim Unuttuğum Kadarını Sen Ozler misin? Bekleyeceğim Ta Ki ; Gozlerim Gozlerine Değene Dek... Sonra Yine Pervazsızca Tuneyecek Umarsızlık Yureğime... Ve Ben Her Yeni Gune Umutla Başlayarak Bana Duşen İki Kelimeyi Tekrara Duşureceğim... '' Sevmek Ve Gitmek '' Kussam Kac "İntihar" Cıkar İcimden... Kessem Kac "Ayrılık" Akar Bileklerimden. Ah Yar! Ah! Yoluna Can Diye Diye Benden Gectiğim Ah Suskuların Şahı Bir Cozebilsem Boynuma Doladığın Sessizliğin Duğumunu Bir Yudum Harf Duşse Hisseme Alfabenden Yalın Ayak Cıktığım Yokuşlarında Duşmeden Bir Yuruyebilsem. Gozlerinde Unutulmuş Hatıra İken , Kelimelerini Yutkunup Susma Ne Olur. Guluşlerinde Tozlanmış, Siyah- Beyaz Fotoğraf İken, Yaşanmışlıkları Susturup Dudaklarında Adımı Bir Kez Bile Anma Ne Olur. Onumuz Bahar Sevgili Yalnızlığına Ekle Bunu Azalsın Sızın.. Sonra Tamamla Yarım Bıraktığım Turkuyu... Demliğe Bir Olcek Eksik Koy Oyle Demle Huznunu.. Şiir Gibisin; Sımsıcak Ve Biraz Buruk Hazlar Ve Elemler Var Sende Geldiğinde "Ben Gideyim" Diyor Huznun, Gulemiyorum Giderken, Seni Gorebilmenin Sevinciyle Ağlayamıyorum Alt-Ust Bile Değil Karmakarışık Ediyorsun Beni Yaz Gununde, Kar Yağdırıyorsun Gonlume Serinliğe Sevinemeden Donuyor, Buz Gibi Kışın Varlığın Ateşliyor; "Isınmak" Gelirken Aklıma Yanıyorum, Kul Oluyorum Coz De Git, Darmadağın Gonlum Sessizliğim Aldatıcı Biliyorum; Fırtına Başlayacak Gidişinle Artık Anladım, Bu Bahar İkimize Birden Gelmeyecek... Sen En İyisi, Tuketecek Başka Duşler Bul.. Bende Var olanları, Tedavulden Kaldırdım... Bakışların Bazen Gri Bir Kış Bulutu Guneş Gizlenmiştir Huznunun Arkasına Ve Sanki Bir Adım Var Trenin Kalkmasına Ve De Ayrılığa... Yolumdan Donemediğim İcin Değil, Seninle Hicbir Yolda Yuruyemeyeceğimi Bildiğim İcin Gidiyorum. Yeryuzunun Butun Aşkları Senin Ve Beni Unutabilirsin.... Yarasında Dikişi Olana Acı Mı Sorulur??? Cek Bakışlarını Gozlerimden!!1 Aşk Bu Şeytan Doldurur... Bilsen Nasıl Tutuştu İcim Seni Gorduğum An, Şimdilerde Sondurme Calışmaları Gozyaşlarımla Surse De; Sende Yanmakmış Benim Omrume Farz Olan.... Biliyorum İmkansız Aşk Bu!!! Ama Hukmedemiyorum Kendime.. Cunku Yureğim Seni Cok Sevdi... İmkÂnsızlıkları Yaşamak Mıdır Sevmek, Yoksa Severken İmkÂnsız Mıdır Yaşayabilmek? Zor Mudur Gozlerine Bakarken Sevgiyi Gormek, Yoksa Sevgi Midir Gozlerindeki Tek Gercek? Kolay Mıdır Bir Anda Vazgecip Gitmek, Yoksa Gitmekten Vazgecip, Sevmek Mi Gerek? Denedim Aza Kanaat Etmeyi, Seni Haddinden Cok Sevmemeyi Denedim. Olmadı, Ben Bu Yurek İşlerini Hic Beceremedim... Gitme Vakti Geldi. Her Hakiki Aşk, Umulmadık Donuşumlere Yol Acar. Aşk Bir Milad Demektir. Şayet “Aşktan Once” Ve “Aşktan Sonra” Aynı İnsan Olarak Kalmışsak Yeterince Sevmemişiz Demektir. Birini Seviyorsan Onun İcin Yapabileceğin En Anlamlı Şey Değişmektir Ne Garip,Hep En Sevdiklerimize En Soylenecek Şeyleri Soylemiyoruz Ya Da Soyluyoruz Ama O Zaman Da Onlar Duymuyor... Soğuk Bir Eylul Gecesinde Bir Yurek Uşudu.. Kapattı Kapılarını.. Artık Acması Da Zor Tedavisi De ... Aşka Yanmalı, Can Dediğin.. Ya Canın Olmalı; Ya Da, Canını Almalı.. Yar Diyemezsin Ki Herkese, İcindeki Yaran Olmalı.. Herkesin De Bir Yureği Vardır Ama, Yurek Dediğin De, Bir Aşka Yanmalı.. Bana 'Nerelisin' Diyorlar. Seni Gosterip 'Oralıyım' Diyorum. Sana 'Nerelisin' Diye Soruyorlar. Oralı Bile Olmuyorsun Sevdiğini Başkasına Uğurlamak Mı Daha Zor; Yoksa Başkasından Geldiğini Bile Bile Onu Karşılamak Mı? Ey! Olmayacak Duamın Oznesi.. Sus Biraz, Dinle Beni Aşkın Abdestini Gozlerinin Yaşından Aldığımdan Beri, Benden Goturduklerin Bir Daha Donmedi Geri… Bir Sabah Uyanırsın Ki Gozunu Actığın Omur Senin Seni Omrun Değildir Aynada Tek Parca Gorunen Bedenin Aslında Lime Limedir... Nefes Diye İcine Cektiğin Ciğerlerinde Parcalanmış Askın Cam Kırıklarıdır.. Bazen Aşk Gider... Al Yalnızlığını Gel ! Korkma,Sıkılmayız.. Senin Yalnızlığın Benim Yalnızlığımla Konuşur,,İkimiz Susarız.. Aramızda Bir Harfin Lafı Bile Olmaz Sevgilim,, Sen İnadına ''Oylesine Severim''dersin Ben İnadına ''Olesiye Severim''derim... Sen Orda 'Seni Seviyorum ' Dersin, Ben Burada Uzerime Alınırım Yaram Var Gocunmak Hakkım.. Şimdi Beni Ucurumdan Atsan,,Duşene Kadar Aklımdaki Tek Şey;Sırtıma Değen Ellerin Olurdu.. Sadece Dip Not Olarak Kalıyorum Hayatında. Beni Hic Sevme Ama Ne Olur Unutma ! Zamanın Olduğunda Uğrayıver Yureğime, Uzun Uzun Sev Beni Gelmesen De Olur, Malum Hayat İşte: "Herkesin Aşk'ı Başından Aşk'ın." Gel Dedim. Uzak Dedi.. Bilemedi.. Gun Gelecek, Uzak Dediği Kadar Bile Yakın Olmayacağım O'na. Ellerim Hep Uşur Benim.... Doktor '' Kansızlık ''.... Der. Ben ''Sensizlik'' Derim Aşkından Arda Kalan Bir Omurluk Susma Orucudur Ey YÂr..! Ve Bil Ki, Mahşerdedir Bu İftar..! Yazgın Benden Oteyse Eğer, Yaması Gozyaşlarımdan DuÂlar Surerim Sana!!.. Omrunun Sonuna Kadar Sevmesen De Olur Beni, Bir Kere Sev Ama Su Gibi, Ekmek Gibi Sev.. Daha O Gun Anlamalıydım Bu İlişkinin Yazgısını Takvim Tutmazlığını.. Aramızda Bir Duşman Gibi Duran Zamanı, Daha O Gun Anlamalıydım Benim Sana Erken Senin Bana Gec Kaldığını.. Kimseye Gostermem Uzuntumu. Gunduz Gulerim, Geceleri Yalnız Ağlarım.. Olmek İcin Oyle Silaha Bıcağa Falan Gerek Yok .. Amansız Hastalıklara Da.. Dudagından Dokulen Ayrılalım ' Zehri Yeter Sana Git Diyemedim Diye Kal Diyeceğimi Mi Sandın ? Soylesene Yar ! Kal Diyecek Hal Mi Bıraktın ? ‎''Hayat Nasıl Gidiyor'' Diye Sorduklarında; Susarak, İşaret Parmağımla Seni Gosterip İşte Boyle ''Gidiyor'' Diyorum.. Alt Yapısı Olmayan Bir Şehir Gibiyim… Ne Zaman Huzunlensem, Gozlerimi Su Basıyor, Ve Ne Zaman Seni Duşunsem, Kalbimin Trafiği Aksıyor Dandik Saatlerin Akrebi İle Yelkovanı Bile Saatte Bir Buluşuyor Bizim Neyimiz Eksikti Be Sevgili ! Pilimiz Mi Bitti ! Ben Orada Değildim. Hic Kimse Orada Değildi. Orası Bile Oralı Değildi. Alıntı