Okul Oğrenci Nickleri Sozleri *biraz şen biraz deliyim hoş gorun ben liseliyim *mart ayların cingenesi matematik derslerin işkencesi *ben sanki zayıf almak icin doğmuşum. *kırk oğrenci bir olmuş bi oğretmeni kandıramamış *benim havam karneyi alana kadar *aşk cağlatır zayıf ağlatır *en faydalı ders boş gecen derstir en guzel gunler tatil gunleridir *iki dersi cok severim biri muzik biri beden cunku kızlar diyorlar ki ya pop ya top *yıllarca dolmamışsa beynimizdeki ders hanesi neye yarar en deneyimli fen dershanesi *senin icin fizik bitmiş kimya okeye donuyor farkında deilsin *seviyorum seni boş dersleri tatili sevdiğim gibi *aşk ağlatır sınav sovdurur matematikci inletir. *liseli ağlamaz sil gozyaşlarını zaten ağlasanda kimse anlamaz *bir seni sewdim bir de boş dersleri *liseliyiz bize herşey caiz kimimiz metroseksueliz kimimiz elli sekiz *bizim aşkımız bir omur deil uc yıldız cunku biz liseli sevişgenleriyiz *insan gun boyu duşunduğu şeylerin toplamı ise ben şimdi yok muyum *sakın ha kopyaya teşebbus etmeyin kimyanızı bozarım (kimyacı) *uzun ince bir yoldayım yine karnem birle dolmuş. *birbirimizi keklemeyelim sevgilim lise biter bizimde aşkımız biter *dun gece sarıldım anatomine ama yine dağıldın duştun be sewgilim *ben sanki zayıf almak icin doğmuşum. __________________