Sıradansın! Bunu ne kadar erken kabullenirsen hayattan o kadar erken tat almaya başlarsın. Sıradan olmak değerini bilen icin buyuk nimettir. Yanlış anlaşılmayı umursamadığım gunden beri kafam cok rahat.. Siz ne yaparsanız yapın, insanlar istediği yerinden anlıyor zaten lafı. "Uşursun, sevgili.. Kıyafetlerin yetersiz kalır yokluğuma.. Hadi omrumu al ustune.." Belki hic birşey yolunda gitmedi, ama hic bir şey de beni yolumdan etmedi. Yeterince acımasız insana denk gelmeyen herkes, kendini cok guclu zanneder. Bazen saatlerce anlatırsın ama ikna olmaz, sonra bir kufur edersin, her şey anında cozulur. Ben tilki donmesin diye dukkanı ateşe verenlerdenim. Artık coğu insan, hislerin ve davranışların yapmacık olduğunu bile bile ilişki yaşıyorlar. Ya tutarsa hesabı. Yazık. Hayal kırıklığının en kotu halidir, beklediğine değmemesi. Kendimden bile uzaklaşmak istediğim gunlerim oldu benim. Kolay mı sanıyorsun, bir koşede yokluğuna ağlamayı? Şimdi ben senin yanında değilim ya. Seni uzen, inciten her şeyden uzak dur. Tamam mı? Senden nasıl uzak kalınır, aklım almıyor. Ozledim seni... Sesini, saclarını, gozlerini, tenimde soğuyan nefesini... Beni ben yapan, sende olup benden uzak olan her şeyi... Ozledim... Oyle seviyorum, oyle cok hasretim ki sana anlatamam... Bir dilek hakkım olsa ellerini tutardım... Peki ya bu gece, senin icin takvimden başka ne değişti? Hayalini kurduğum huzurdan kilometrelerce uzaktayım. Yanlış zamanda karşılaştığımız mukemmel insanlar vardır. Bir de doğru zamanda karşılaştığımız yanlış insanlar... Sαrıldığındα her şeyi unuttuğun kişi olmαyı isterdim, bir omur.. Tek istediğim; onun sesi, onun kokusu, onun yanı. “Dunyadaki en guzel histir, sevdiğin tarafından sevilmek.” “Sonsuza kadar konuşabileceğimizi hissettiğimiz insanlar en guzelleri.” Yine gece yarısı oldu. Yine huzun, yine keder, yine yalnızlık sardı dort bir yanımı.. __________________