CooLOrc l Beni hayata bağlayan makinenin fişiydi ellerin, cektin.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLOrc l Beni hayata bağlayan makinenin fişiydi ellerin, cektin.
-
26-09-2019, 19:08:46Merhabalar. Uzun bir aradan sonra yeni yazılan sozlerimizle karşınızdayım Şunu belirtmek isterimki tarafımca paylaşılan hic bir soz alıntı değildir. Kendi yazdığımız sozler,kendi sayfamızda paylaştığımız sozler. Takip etmek istiyenler ozelden bana ulaşabilirler. Emeğe saygı gostereceğiniz umuduyla İyi forumlar. İkinci sigarayı da yerleştiriyorum parmaklarımın arasına,ağzıma nişan alıp ateşliyorum kendimi... Ciğerlerimden başlıyorum olmeye,once ciğerimi yakıyorum,sonra kendimi.. Senide anlıyorum beni sevmek icin bir nedenin yoktu,dudağımdaki sigara icimdeki yangını ort pas etmek icin kurulmuş paravan bir şirketti. Merak etmeyin, bizim de kıymetimiz bilinecektir. Hele bir okunsun selamız, soğusun cenazemiz, alınsın omuzlara tabutumuz.. hele bir toprak olalım.. Hayattayken sevilmediğimiz kadar, olunce sevileceğiz.. olunce.. Sonra sen gittin.. Ben de ellerimi kestim. Seni tutamadığı icin.. Birkac dostla sohbet ederken sen, biraz da alkol varsa masanda şayet, yalın bir pişmanlıkla ağzından cıkacak olan “Beni ondan başka kimse bu kadar cok sevmedi.” cumlesindeki o'yum ben.. Hepsi bu. Ne olur yani ulan, ne olur; Mutluluktan ağlayalım seninle bir kere! "Dunyanın eksen eğikliği kadar eğilsem sana, yine donmezsin etrafımda bilirim. Senin ateşin bana, karanlığın bana, tutulman o'na, bilirim.." "Bu gecenin buyukluğune sığınarak; rabbimden istiyorum seni.." Sana dokunmanın, seni koklamanın, sana sarılmanın nasıl bir şey olduğunu cok iyi biliyorum. Oyle bir sır ki bu, biri daha oğrenirse yaşayamam, anlıyor musun.. Bir suru şeye canım yanıyor, bir suru şeye kufur edesim var. Bir şeylere kırgınım ama neye olduğunu bilmiyorum. Aslında o kadar cok kırgınlıklarım, kırılmışlıklarım var ki hani secemiyorum en ağır kırılganlığım hangisidir. Boylece bende kendimi kış ruzgÂrlarına bırakmış gibi davranıyorum, Kırılganlığım olduğunu biliyorum ama neye olduğunu bilmezlikten geliyorum. Nereye gidiyorum ben de bilmiyorum. İnan ki. Neyse, durum şu; biz aslında boktan bir yolun icinde mutlu olmak icin kıcını yırtan birkac iyi adamız. Mutlu olmayacağız belki ama ağlamamak icin biraz daha direneceğiz. __________________