Gécici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum... Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ uMutLar TuKéNDi GéNé iCiYoRum aNNé. . GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir.. Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Gotureceği Sadece Tozudur ! SEN HİC HAYATINDA HİC OLDUN MU??? Omrum seni beklemekle gececekse ve olum seni beklerken gelecekse bil ki seni orda da bekleyeceğim.... Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu kalbim bir tek aşık olamaz.. Camların buğusuna yuzunu cizdim,damla olup avucuma duştuler,onları defalarca optum ama Senin hasretini dindiremediler. Aşk bir Havuza benzer. İcinde enayiler yuzer, vallahi ben duşmedim abi, beni itiklediler. NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DoNéNé kaDar !!xD oLmayan şeyLeri var sanmışım, şimdi yokLukLarına aLışmaya caLışıyorum.... kimse anLamaz biLiyorum.Canımı yaksada hayat .. "bak" ben guLuyorum Uzaktan gorup adam sandım kusura bakma ben miyopum hayatım. Gecmişe donuk keskelerle yaşamaktansa gelecege donuk belkılerle yasamayı tercıh ederım Sanmaki Gidişin BeniM Bitişim...Bu seniN s0n SeviLişin..!! InSanLaR GuLuMsEyErEk mUTsUzLuKlArInI HeM gIzLeMeSiNi HeMdE yEnMeSiNi OgReNiRLer!!... SığMıo İciMe SığMıo DerTLeriM GuLErMi BiR GuN BaNa ZaliM KaDeRiM !! ?? ßu LafLaR sna kapak oLsun fénA otuRttum héLaL oLsn tipin yokki şékLin oLsun ikiLé canım yoLun acık oLsun ßir Gun ßir SiLah ve ßir Gul iLe Sana GeLeceğim Ya Gulu aLırSın a$kım oLurSun Yada SiLahı Cekip ßeni WururSun.... Oyuncakları Bırakıp Yureklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı.. Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur... Ucurumdan duşerken tutunduğum dal olsan olmekten değil seni kırmaktan korkarım.. ˙·٪٪•●Unut gitsin, aksin Gozlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Ruzgara duran Tas gibi..·٪٪•● İsT€R Ah €T...İster Kin Duy...KeNdiNe GoRe HaKLıSın..AdıMı KoTu An...SoNuMu €LinLe YaZ...SeNDe ßiR Gun AnLaRsıN..!!! Farklı Sitelerden Topladım.ALINTIDIR. Konuyu okuyupta yorum yapmayan emeğine saygı bulamasın.