Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı dikkatle okuyun.Yurt başvurusunda bulunmayacaktım fakat cevremin ''ne olur ne olmaz başvur'' ısrarıyla yurt başvurusu yaptım.Başvuru yapmak istememin sebebi benden daha cok ihtiyacı olanların yurda yerleşmesiydi.Neyse yaptık başvuruyu bugun siteden bakayım dedim.Cıksa bile kayıt yaptırmayacağım ki yedeklere gecsin sıra diye.Karşıma cıkanlar karşısında guleyim mi ağlayayım mı bilemedim.Onceliğim yoktu ve oyle işaretledim forma.Yurt kazanmışım hemde genel yurt.Gelelim asıl konuya.Altında ne yazıyor biliyor musunuz? Şehit cocugu olduguna dair belgeyi yanında getirecek.Şok oldum.Bu nasıl bir yanlışlıktır ya? Hani bunca kişinin hakkının yenmesini gectim şehit cocugu ne demek ya? Duyanda sırf yurt alabilmek icin yalandan şehit cocugu yazdıgımı sanacak.Şimdi sizden istediğim bu yanlışlıgı nasıl duzelteceğiz onu soylemeniz.Bu nasıl bir sistemdir ya bu ulkede hicbirşey duzgun işleyemez mi? kyk arıyorum yanıt verilmiyor.insanlar buna gore işlerini ayarlayacak bir an once benden alınması gerekiyor bu hakkın