*Ruh ’um kÂrÂnLîk'LÂr , ßêdênîm sana Âît... *bir hic olsam ya da hic olmasam ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum..; sen hayatımın tek parıltısı sen meleklerin en kırmızısı Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez'! KendiNi beğeNmisLiğiN sınıRındayıM .. wHen I qRow uP waNNa be Fam0usS I waNNa be a sTaR I waNNa be ıN m0vıesS wHen I qRow uP I waNNa see tHe woRLd dRıve nıCe CaRsS...! azraiLin oLsun o saLLandıqın saLıncak Shenin o ***** ruhunu oLum tmzLer Ancak ..!!! Beni Tanımayan Ceqemes..Tanıdıktan Sonra İse wazqecemes Hic bir CumLe cozemior Bheni Ne yazsam b0ş .... aLem qerqin Biz Rht oLsaq ne Fayda ? Sen DşunurSun bhen uyquLarım işde Farqımıs Bu ..!! Dilenci yollara omrumu sadaka verdim… Herqun aynı yaLanlarla başlıyOruz hayata.. Nefes Almak biLe sacmaLık asLında.. Uzak Durun DuşLerimden ♥ CareLer Caresiz Sen Yokken Her mutsuz anımdan , mutluluklar cıkarmayı oğrendim. Belkide boyle ayakta Kalıyordm …тαкLiiтLeя geяceкLeяiinii αndιяιяLαя* уαLαn dunуαnιn уαLαncι iinѕαnι …нσѕcαкαLL.! diindiiяiiя αcιnι έLвέт вiiя mέLέк..! …вiiяii ѕαnα „giiт“ dediiğiinde „кαLмαк iiѕтiiуσяυм“ diiyeвiiLмeкмiiş ѕeνмeк* kimse karışmasın daha kucuğum ben Yurekli ol biraz. k0nuş! yada uzak dur.. benden vede bendekilerden.! .. Herşey biter..sen mi kaldın bir yalnız Herşey diner..yeter ki sen zamanı ver.... DetayLaRa takıLcak kadaR takıntıLı deqiLimmmm hadi benimle yeniden oyna . Her 'kaLp' 1 buyuk dunya