İngilizce Nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İngilizce Nickler
-
26-09-2019, 18:50:07You put me through (sen beni baştan sona ifade ediyorsun) You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago. ( Benim yokluğum icin ağlamayacaksın, biliyorum. Cunku Beni cok once unuttun ) Though I'd die to know you love me I'm all alone. (Beni sevdiğini bilmek icin olmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım... ) listen to each drop of rain whispering secrets in rain... (yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. ) You're too important for anyone. (Sen birisi icin cok onemlisin) i will not be drowned by your thoughtless screaming (senin duşuncesiz cığlıkların arasında boğulmayacağım) You will never be good enough (Asla yeterince iyi olmayacaksın) I have lived and I died for you (Ben senin icin yaşadım ve oldum...) perfect by nature icons of self indulgence just what we all need more lies about a world that never was and never will be (Doğuştan kusursuz Kendine hoşgorunun simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey bir dunya hakkında daha fazla yalan Hic var olmamış ve olmayacak olan) somehow now you're everybody's fool (Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın ) __________________