Arama yaptım verildi İse Ozur Dilerim.Irklara Gore En Hızlı Askerleri(Casus Haric) ve Ozelliklerini Yazdım.Umarım Beğenirsiniz. Romalı Irk 1-)Genelde Saldırıda Ek Guc olarak kullanılır. 2-)Hammadde Taşıma kapasitesi yuksek olduğundan Roma ırkı icin en ideal Yağmalama Askeridir. 3-)Sadece Silah Dokumhanesinin Geliştirilmesi Yeterlidir. 4-)Basım Maliyetleri Yuksek ve Ayrıca Beslenme Maliyetinin Yuksekliği Nedeniyle Gercek Saldırılarda Kullanılmaz. GalyaLı Irk 1-)Travian'ın En Hızlı Askeridir. 2-)Coğu GalyaLı Oyuncu Tarafından Yağmalamada Kullanılır. 3-)Sadece Silah Dokumhanesini geliştirmek Yeterlidir. 4-)Basım Maliyetleri Ozellikleriyle Orantılıdır. 5-)Saldırı İcinde Cok İdealdir. 6-)Beslenme İhtiyacları ise Cok İdealdir. Cermen Irkı 1-)Diğer 2 Askerden Farklı Olarak Savunma Askeridir. 2-)Oyunun Başlarında Cermenlere Karşı Onemli Bir Saldırı Gucu Vardır. 3-)Oyunun Başlarında Silah Dokumhanesi ile Zırh Dokumhanesinde Geliştirilmesi Gerekmektedir. 4-)Paladin Travian'da En Cok Hammadde Taşıyan Askeridir. 5-)Oyunun Başlarında Kahraman OLarak Yetiştirilmekte Ayrıca Biz Ozelliğidir. 6-)Beslenme İhtiyacı Ozelliklerine Gore Epey İyidir. Verildi Diyen Arkadaşlara; Tamamen Kendim Yazdım.Bu Yuzden Alıntı Olamaz Ben Bunu 2. ye Yazmıyorsam Eğer. Kendi Calışmam Rep Bekliyorum. __________________