Ağır Roman - CooLOrc
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Ağır Roman - CooLOrc
-
26-09-2019, 18:43:11Bizim kaybedecek hic birşeyimiz olmadı. Cunku can bile emanetti, yaşandı bitti.. Benim, seni anlatacak kelimelerim bitti.. Hani feda ettiğim, Gencliğim gibi.. Ben olume yakınlığımla bilinirim. Yaşamak; yalana samimiyettir. Sen ki yureğim acıyor canım yanıyor desen , bu halimle gozumden akan 2 damla yaş ile sondururum yanan canını.. Bana ; beni hic sevmedin deme.. Soruyorlar,kısaca.."uzun hikaye"diyorum.Onun icin bitti,ben devam ediyorum.. Ucurumun kenarındaydım. "Acısı olan bir adım one cıksın" dediniz. Bir şey olacağı yok, biliyorum.. Belki bir gun yeniden sevilmek ister, gelir alırsın beni unuttuğun yerden, bekliyorum.. Sen ateşini yataklarda sondururken , ben sigarayı kolumda sonduruyordum. Azrail son noktayı koyana kadar , virgul koymaya devam. Bazı insanlar kucucuk yurekleriyle , kocaman hayatları devirebiliyorlar. Ben senin beyazlığında kaybolurken sen simsiyah gecelerde kendini avuttun neyse ziyanı yok. Kendi duşen ağlamaz diyorlar ya, yalan. Okyanus olduğunu bildiğim halde, ateş oldum ben sana.. Koptuk bir gun, ellerimiz başka avuc iclerine taşındı. Bir yanım ondan olesiye nefret etti, diğer yanım kapıyı hic kapatmadı. Duşun işte, denizi yakacak ateş,gelip benim icime duşmuş. Aşk desem yetmez, acı demeye ben kıyamam.. Bu benim hayatım diyerek başkasının hayatına alt ust edemezsin. Yaptığına ozgurluk değil, okuzluk denir. Ben kendimi, elimi cektiğim her şeyin icinde bulmaktan yoruldum. Senin ağırlığın kadar murekkep kullandım sana yazdığım sozlerle. İki damla sevemedin beni, sana da yazıklar olsun.. Kısa cumleler kuruyorum hep, uzun yorgunluklarımı anlarsın diye. Nereye gidersen git, kiminle beraber olursan ol; Ben senin hayatına giren en masum insan olarak aklının hep bir koşesinde olacağım. Ve bu seni acıtacak. Şimdi değil ama beraber olduğun insan seni ilk uzmeye başladığı andan itibaren kork. Cunku o zaman guzelliğinin bir hukmu kalmayacak, ellerini ve gozlerini bir silah gibi kullanamayacaksın. İşte tam da o saatten sonra keşkelere duşeceksin, hep masum olanlar gelecek akına, hep ardında bıraktıkların. Cunku ben şunu anladım hayattan, ''Hicbir şeyin yoksa kaybedecek bir şeyinde yoktur, kaybedecek bir şeyin yoksa korkacak bir şeyinde yoktur.'' Ama sen kork, gercekten kork. Sen de o gozler varken, eller varken seni guclu kılan bahar kokan bu sacların varken kork. Cunku aşk gecicidir, sevgi ebedi. Ben sana aşık olmadım, iyi ki de olmadım. Yoksa bu satırlar beddua ile başlayıp oyle biterdi. Ama ben hala iyi ol istiyorum gozlerine sahip cık ve beni unutma. Unutursan 'olurum'. Saygılar. __________________