Arkadaşlar lutfen buraya bir goz atın!!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Arkadaşlar lutfen buraya bir goz atın!!
-
26-09-2019, 18:41:22Tum frmtr uyelerine oncelikle merhabalar, Arkadaşlar benim iki msn'nim var; yalnız bu iki msn'den birinden cok rahatsız oluyorum bunun sebebi hergun değişik kişilerin beni msn'lerine eklemeleri inanın bıktım artık bunun sebebini de pek anlamış değilim.Yani her sabah bu msn'ni actığımda birilerinin beni msn'e eklediklerini goruyorum yani ne demek bu benim msn'i bir yerde reklam mı yapıyorlarda bu kadar kişi beni msn'e ekliyor ki ben msn'nimi actım acalı hic bir yerde uyeliği sadece arkadaşlarımın msn'ni ekledim benim msn'e o kadar halen bunu anlamış değilim benim bu durumdan kurtulmam icin ne yapmam gerekiyor yeni msn acma duşuncesinde değilim bir kac .... kişinin beni msn'lerine eklemesi....yani bu konuda bana yardımcı olabilicek birileri varsa lutfen yardım edin. Ben şoyle duşundum belki profilimi msn sitesinde gorup de tanışmak icin ekliyolardır ki inanın profilimi bile sildim artık gene de ekliyorlar. Artık ne yapacağımı bilemiyorum umarım siz sevgili arkadaşlar bana bu konu hakkında yardımcı olursunuz sağlıcakla kalın.. Allah'a emanet olun. __________________