CooLOrc l Ağır Roman l Azalarak bitiyoruz , sesimiz cıkmıyor..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLOrc l Ağır Roman l Azalarak bitiyoruz , sesimiz cıkmıyor..
-
26-09-2019, 18:36:13İnsanı yoruyor başkasının şarkısı... İcim kendimden yorgun benim.. Bir elim sağ cebimde, bir elim sol cebimde. Bu huznu sizde bilirsiniz.. Uzun bir yolculuğa cıktığımda , kendine dikkat et oralarda , bir an once gitte gel , beni sakın unutma , başka kızlara bakarsan gozlerini oyarım diyen birinin olmaması ne kadar da kotuymuş meğer.. Gecenin bir yarısı cep telefonuna senin bu saate kadar sokakta ne işin var yazılı bir mesajın gelmemesi ne kadarda kotuymuş.. Yinede cok seviyorum seni , bilirsin , cami avlusuna bırakılan hicbir cocuk annesinden nefret etmez.. Uşuyorum. Kimse farkımda değil Birileri bir şey yapsın Ateş yaksın, cay demlesin Ne bileyim, bir şey işte Biriniz de soyleyin lan, neden beni sevmiyor? Birkac dostla sohbet ederken sen, biraz da alkol varsa masanda şayet, yalın bir pişmanlıkla ağzından cıkacak olan “Beni ondan başka kimse bu kadar cok sevmedi.” cumlesindeki o'yum ben.. Hepsi bu. Kafamı kaldırıp, ileriye doğru baktığımda, yalnızca uzuluyorum.. Sensiz gececek bir omur.. "Dunyanın eksen eğikliği kadar eğilsem sana, yine donmezsin etrafımda bilirim. Senin ateşin bana, karanlığın bana, tutulman o'na, bilirim.." İyi forumlar __________________