Yepyeni Mukemmel otesi sozler. .>18
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Yepyeni Mukemmel otesi sozler. .>18
-
26-09-2019, 18:36:07'' Yuzun değil huzun gorunur bazen aynada. Cekiduzen veremezsin.'' -Sevdiklerimi cok mutlu ettiğim icin hepsi mutluluktan ucup gitti. . . bi suru sevme biriktirdim gel istersen? Once olacak gibi olur,sonra biraz olur...Tam oldu zannederken Olan sadece sana olur. Ama sen hic gelmezsen Ben hep sevemem ki . . . O gunden bu yana giderken arkama bakmam.Biri illaki gitmek ister ve gider.Arkasından bakmam. Bazı İnsanlar pergel gibidirler.Sivri olan ayakları yere saplanmıştır.Kalem olan ayakları yurur de yurur.Ama hep aynı merkezin etrafında donmekten başka bir şey yapamazlar.İleri gidiyorum zannederler.Ama hayatlarından geriye kalan kocaman bir dairedir "bu akşam anladım ki; bir insan diğer bir insana bazen hayata bağlandığından cok daha kuvvetli bağlarla sarılabilirmiş." yaşadığın hayatı sevmek icin bir nedenin yoksa , yaşadığın hayatı seviyormuş gibi yapma. "sonra belki cay iceriz. şansımız varsa yağmur da yağar. guzel şeyler olur belki. sen gel bence." Artık bırak sana geri gelmeyi, 'bir yerden tanıdık gibi' dahi gelmeyeceğim... Sen ancak arkamdan mendil sallarsın. Cunku ben sumuğunu koluna silen cocuklar gibi sildim seni.. __________________