Vazgectiğin an bitiyor savaşın. Ve kaybetmiş olmak umurunda bile olmuyor. Bir kere bile sarılmadığım insanı ozlememem gerekir. İnsanlar surekli kalbinin sesini dinle diyor. Peki ya kalbin sana, surekli aynı sacmalığı yapmanı soyluyorsa? Kalbim ne kadar da ozledi seni bir bilsen. Bir kuş gibi kanatlanıp ucasım geldi sana aniden. Aşkın giriş cumlesi ''iyi olan kaybetsin''dir. Ne kadar sevdiğimin farkında bile değil. Bazen bir kişi yuzunden her şeyi yok sayarsın. Oysaki tek istediğim sana gunaydın dediğimde yanımda uyuyor olmandı. Ve ismin dudaklarımı yakıyor, neden? Gunlerim fotokopiyle coğaltılmış gibi, hep aynı. Sensiz her şey sessiz, olum gelir aniden, senle hayat başlar kalp canlanır yeniden.. Bu yağmur dinmez bu gece. Sen başını omzuma yasla, uyu istersen. Elimi tut. Ne yalan soyleyeyim, cok bağlandım ona. Şimdi bir mevsim değil Koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen donebilirsin artık, Ne de ben kapıyı acabilirim sana. Cunku gidersen hayal kurmaktan nefret ederim. Bitmeyen bir ilişkinin sırrını cozdum. Hic başlamıyorsun. Bir yerden sonra hep aynı yerde hissediyor insan kendisini. Bazen hissettiklerin o kadar farklıdır ki, duygularına karşılık kelimeler bulamazsın. Yani artık ikimiz. Ne dersin? Yaşadığı yeri terk etme arzusundaki insan, mutsuz insandır. Yokladım yureğimin ceplerini, sana soyleyecek tek sozum kalmış;vazgectim. Bazen birinin gercekten yanımda olduğunu hissetmek istiyorum. Sokaktaki herkes biraz sana benziyor, kiminin gulumsemesi, kiminin sacı, kiminin adımları, kiminin bakışları... Bu şehrin butun sokakları sen kokuyor ama ''butun şehir bir sen etmiyor'' . . . Dunya, soyle bakalım, benden gidenleri nerene sokacaksın şimdi? ''Merhaba'' bile diyemiyorken onun senin olabileceğini hayal etmekti aşk.. ''Neden istediği ben değilim?'' Ama sen.. Sen varken, her şey gercek. Belki de kabullenmek, iyileşmenin tek adımıdır. Gunaydın mesajı atan adam, kadınlar arasında coldeki su kadar değerliydi. Paylaşılamazdı. Unutulamazdı. Terk edilemezdi. İstediğin kadar uzağa git. Gozlerimi kapattığımda gorebileceğim kadar yakınsın bana. AŞK, tum dunya insanlarının icinde, sana tanıdığım ayrıcalıktır. Dunyada hicbir şey insanın sevdiğinden vazgecmesine değmez. Bir bankta tek başıma oturup yaptığım hataları, aldığım kararların ne kadar yanlış olduğunu duşundum. Yalnızken daha mı mutluydum? Hayatım kalabalıklaştıkca mutsuzlaştığımı farkettim. Benim icin sevmek, sadece seni sevmek demek. Yanımda ol, nerede olduğumuz umurumda değil. Seni seviyorum, cunku nereye baksam sen varsın. Gulumsediğim, konuştuğum, selamlaştığım herkes sen. Yediğimdesin, ictiğimdesin. Sanki doğduğumdan beri hep icimdeydin ve ben yeni fark ettim seni. Sen, en cok sevdiğim oldun. Sen hep aklımda kalan oldun. Cunku aşktı bu. icimden soyluyorum icime sığmıyor adının anlamı bir adım daha atsan duyacaksın sesimi onumden gecip giderken dursan, dursan belki de bu kadar sevmezdim seni. Kendimi mutluyken duşunduğum de, yanımda sen oluyorsun. Kahrolsun bu karanlıklar Bu mesafeler Bu zaman Ben seni istiyorum Ya seninle yaşamak Ya da sende yok olmak Adını dilime yasakladığım kişi acaba şimdi ne yapıyordu? Mutlu muydu? Aklına geliyor muydum? Beni duşunuyor muydu? Şu an ne yapıyordu? Beni ozluyor muydu? Boyle neler sacmalıyordum ben! Oyle olsa şu an burada olmazdım zaten. Duşuncelerim sacma avuntulardan başka bir şey değildi. Huzun her yerde. Her yerimde. Uyandığımda ilk gorduğum insan ol istiyorum. __________________