***Her TeLden NickLer GeL Nicksiz KaLma***
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ***Her TeLden NickLer GeL Nicksiz KaLma***
-
26-09-2019, 18:30:18gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gulu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! 40 dk ders bekle bekle bitmiyor..10 dk tenefus aşkımıza yetmiyor… Agac kurur dali kalir insan olur adi kalir sayet ben olursem bu soz size hatira kalir Ağlasam cizgi cizgi, Gozyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dunsuz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor huzunlerim, Seni seviyorum Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan Ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! Alem oyuncu olmuş sokaklar Sahne Sevdiğim Bi kız vardı O da Olmuş *****!!! AlEmIn dErDi bEn oLmUşUm dEmEkKi zAmNıNdA FeNa kOyMuŞuM aLıRıZ eMaNeTi BoZaRıZ aDaLeTi maHaLLemiZDen GeCiLmeZ eLimiZDen Su iCiLmeZ ŞiFa CoCuĞuYuZ BiZ BiZe RaJon KeSiLmeZ Allah'ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım. Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın... $arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz C€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!! ASLIYA SORMUSLAR :"ASLI NEREYE GIDIYORSUN," Keremin yanina demis... Kerem nerede demisler???? Asli cokk uzaklardaaa demis... oraya SENIN omrun yetmez demisler.. BENDE YOLUNDA OLURUM DEMIS!!! Aşık olup ızdırap cekeceğime nezle olup burnumu cekerim Aşk aynı gul gibidir. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını acarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa catışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir.Ve aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer. Aşkıma bir ceza ver kalbim seni sevmesin..Senin yalan aşkına Allah muhtac etmesin AşKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM... ! Atasını tanımayan, it peşinde gezer! Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna. Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar ama yureklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum ama yureğimdesin BİTANESİN Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum "SENİ SEVİYORUM bızım sevgımız senın aklındn olculmez kızım bıızm sevgımız oyleısne deıl olesıye dır ama anladım degmezmıs meger bızım sevgımız senın gıbılere GozLerin daLarSa ßiLki duşundum Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Optum, GozLeriNden Yaş damLaRSa ßiLki SenSiz OLduM.. Ben sana uzaktan bakmayı ben seni uzaktan sevmeyi ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim Bitanem Ben seni unutmak icin sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime değil, Guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım Ben senin yasadigin gizli bir macerayim, Anlatilmaz bir roman,kapanmaz bir yarayim, Sigindigin limanlar unutturamaz beni, Ben senin yureginde en buyuk FIRTINAYIM!.... BEN SENSİZ GECEN GUNLERİME UZULURKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GUN SENDE SEVECEKSİN ben yeryuzunde geğil gokyuzunde buldum seni yıldızların parlaklığını gozlerinde sonsuzlugun bedelini ise o yılızlarda gordum benim sana olucak sevgim sonsuza dek surecektir aşkım Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat bilirmisin bende sevgi nedir ? Nefesin kesilirse al canım senindir..Gittiğin yolun sonu ucurumsa Aşkım geri don o son adım benimdir..ii gcler aşkısının bitanesi Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile DuĞun Gelir Bana!!! Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. Bir elveda sozuyle titrettin yureyimi yiktin butun umitlerimi hayallerimi oysa donup baksaydin son bir defa gozlerime iste o an anlardin ruhumdaki depremi BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! Bir Gun O Guzel Gozlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İcin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!! Bir sıcak yuz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir cehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler huznumu arttırıyor biR zamanLaR sSenin ichin aqLardım biR Zzaman Dunyayı yakaRdım am4 $imdi $eRefsizimki seninN ichin ßi kißrit biLe caqkmam bırakma beni sewdiğim,gidişine dayanamam,hasret gozyaşlarımla kendimi awutamam donerim dersin ama kadere inanmam bıraktığın anılarınla ben sensiz yaşayamam Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz. biz ne cakır gibi rajon ne polat gibi kelle keseriz biz sadece dostlarımızı allahına kadar seweriz BİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA OLURUZ Bizde bilirdik sevgiliye pırlanta almasını.....ama dostlarımız actı yedık ictık pırlanta parasını Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZÂHmêT oLmÂZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!! Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende kiymet bilmez buda sana kapak olsun ii oturttum helal olsun tipin yok ki şeklin olsun hadi cnm ikile yolun acık olsun Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. Cehennemin ortasında tek guluşluk cennetimsin Daha boyun bir karış.Otur hanfendı olmaya calış.Peşimde dolaşma otur dersine calış -- DeLiYiZ DoLuYuZ SoZuMuZ GeCeR ŞiFa CoCuĞuYuZ ŞeKLiMiZ YeTeR ŞiFa meRKeZ aKıLLı oLSun HeRKeS Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez Deniz ya kudurmalı ya durmalı hancer ya sonuna kadar girmeli ya kanına girmeli sevecekse insan ya olumune yada hic sevmemeli Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım.. Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım dunyadakı herkes serefsız be gulum ama sen ustune alınma cunku sen herkes deılsın ama herkesten daha SEREFSIZSIN DUN GECE DOLAŞIRKEN SOKAKLARDA, HER SAAT İSMİNİ KAZIDIM DUVARLARA, YİNE TESLİM OLMUŞTUM AKŞAMLARA, SENİ DUŞUNDUKCE DALIYORUM RUYALARA Dun gullerle seni karşılaştırdım. Guller guzel ama sen daha guzelsin. Butun vucudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Cunku icinde sen varsın.. Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin.. ECELE SOZLU , OLUME NİŞANLIYIZ , TESADUFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ Eey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk cicekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tum varlığım senin olsun... Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim en buyuk hayalim seni gormek,en buyuk dileğim seninle olmak,en buyuk korkum seni gorememek,en buyuk umudum seninle bir omur boyu yaşamak cnm ii geceler.. Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha cıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren cıkan belli olmaz Esaret Baglarında Gul Olmaktansa Ozgurluk Daglarında Diken Olurum Farkımız tarzımız istanbullu olmamız-ya tam sustururuz ya kan kustururuz huyumuz kurusun bu alemde ne kural tanırız nede kral Fırtınan şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmez Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn giDen gitti | gittiği gun bitti | giDeni ben diil | giDen beni kaybeTTi gozlerim kaldı sende istesem verir misin?seni seviyorum desem bende seni dermisin?yaprak değil ciceğim,hayal değil gerceğim.sana son sozum sevgilim seni daima seveceğim GOZLERİN GOZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İCİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SURECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM. Gul Bahcesinde Gecsede Omrum, İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum, Seni Koklamak Olsada Olum, İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum. Gul nedir ki ? Solup gider. Gun nedir ki ? Gelip gecer. Ateş nedir ki ? Soner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter… guller guzeldir ama senin kadar değil, seni herkes sever ama BENİM kadar değil. guller nasıl kuruyor susuz kalıca umitler nasıl tukeniyor cağresiz kalınca benimde dunyam kararıyor sen yanımda olmayınca Gullere ozenme guller sana ozensin, uzme tatlı canını sen gullerden de guzelsin. Sevgi kadar masum sevilecek kadar ozelsin… Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır... Gulmek senin icin bir tutku olsun , olurda bir gun ağlarsan o da mutluluktan olsun Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor.. Haberin yok oluyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok oluyorum Ayrılırken ben iciyorum Haksızlığın Onunde Hic Bir Zaman Eğilme! cunku Hakkınla Beraber Şerefinide Kaybedersin Hasret kapımda nobetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gozlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına opsem doyasıya koklasam Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam sana... Hayat Mucadele Demektir En Guzel Duygu Yalansız Sevmektir Sevgine Gozyaslarını Feda Etmektir Ama AsıL MarifeT Gormesende Sevgisini Yureğinde Hissetmektir Hayati gozyaslarinla odullendirecegine gulucuklerinle cezalandir.... Hayatın icinde zamanla yarışarak gecmişi hayal ederek akıp giden bu omurde en guzel şey SENSİN Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi ruyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen. HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE... İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GOKYUZUNDEYDİ. AMA BEN GUNEŞİ YANİ SENİ SECTİM SENİN İCİN BİN YILDIZDAN VAZGECTİM. Ister Sev İster Canımı Yak İstersen Burusturup At Ama Sunu İyi Bil Buyumek İcin Acı CekmeK SarT !! !!!Kahretmişim hayatıma her gece iciyorum,Sevilmeden sevmenin cezasını cekiyorum!!!: Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Cunku benim icin cok ozelsin aŞkım kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum... ! Kendini Bilmez,Ağırdan Satan,Burnu Havada,Arkadaş Deyip Arkasından Konuşan Ve Arkadaş Olduğunu Sandığım Butun Herkesin A.Q Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım olurum karşına cıkmam.rahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak… Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak… koşeye oturmuş esrar ceken,carşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AşIK GORURSEN BEN! HATIRLA ¦ Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem KUL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BU GOZLER SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI? laf dalaşına girme kapak olursun,uğraşma etiket olursun,insan ol belki yanımda yer bulursun Meyhaneden masam kaldırıldı,karakoldan defterim duruldu,savcı kalemimi kırdı,darağacına tesbihm asıldı,sevmek bu kadar sucsa beni asın razıyım. Millet dayı olmuş etrafı boş bıraktık cakal dolmuş yuruduğumuz gayri mechul yolmuş alem dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz DUMAN olmuş.. MuSLumCuYuZ JiLeT aTaRıZ ŞiFaLıYıZ Can YaKaRıZ aLem DeDiKLeRi BuYSa oLuMuNe isYanKaRıZ Ne dunden daha az Ne yarından daha cok Seni bugunde, Dun olduğu gibi Yarın olacağı gibi Coooooooooooooooook seviyorum Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın gulum ne olacak diyorsun bardağım rakıyla dolsun senin korktuğun yerde benim mekanım olsun-- Ne yıldızları istiyorum gece yarılarımane guneşi istiyorum karanlığıma cok değil birtanem sadece seni istiyorum Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YuReKtE OLmALı..TeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YuReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn TaŞıMa O YuReGiiii Ofkeni yapraklara yaz sonbaharda dokulsun, derdini ruzgara yaz estikce uzaklara gotursun,sevgimi kalbine yaz olduğunde seninle gomulsun. Olmeyi ALLAHA, Yaşamayı SANA, Ağlamayı KADERE, Gulmeyi SANA, Sevmeyi KALBİME, Sevilmeyi SANA BORCLUYUM Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım... SANA ILK YALANIMI SON NEFESIMDE SOYLIYECEGIM SIRF YALAN OLSUN DIYE SENI SEVIYORUM DIYECEGIM Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Guneşim Desem Guneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gulum Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Cunku Bu CaN sENİnle YaşIyO... Sen bende bensin, omur verensin , sevgilim herşeyim hasretim sensin.. Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gun bu dunyadan gocup gidersen, BiLKi SENDEN ONCE ORDAYIM ... Sen dunyaya surgun gonderilmiş bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim birdaha cennetine donemeyeceksin Sen yıldızlar kadar parlak ve guzelsin,ama aranızdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin... Seni benden daha cok seveni bulursan, Seni şimdi unutmaya hazırım inan. Seni benden daha cok seveni arıyorsan, Bu canın olmesini bekle o zaman!!! Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. Seni gormek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gun susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla Seni her sabah ilk gorenin guneş olması ne acı. Oysaki seni her an gormeye can atan kalbimin olduğunu bilse birdaha asla doğmazdı. Seni karanlık gecedeki yalancı yıldızlar gibi degil, mavi gecedeki adını gokyuzune yazacak kadar cok seviyorum ! SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESEN BİLE,SENİ OZLUYORUM SEN OZLEMESEN BİLE,HERGUN KENDİME DİYORUM ARTIK SEVMİYORUM SENİ GORUNCE ANLIYORUM Kİ HALA SEVİYORUM SENİ SEVMEK ACILARIN EN BUYUĞU OLSA GEREK SENİ DUŞUNURKEN GOZYAŞI DOKMEK YAŞANABİLECEK EN BUYUK SEVİNC DEMEK Senin icin ağladım,senin icin ateşe atıldım ,acıları paylaştım;şunu bil ki dunya duruna canım cıkana dek buna devam edeceğim.SENİ SEVİYORUM SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI... Sevdigim degil Canımsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil Canımdasin SéVDiMDé Né oLDu : ToRBaCıLaR éN iYi DoSTuM, éFéS PiLSéN iSé ZéNqiN oLDu sévén bu kÂLbîn cığLıkLÂrında , duÂlÂrınd bîlê hÂl sên vÂrsın hîc mî duymuyorsun Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum.... ßir Kopeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Kopeğim Kadar oLamadı.!!! ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada ßu Fani Dunyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ! :- SuSaRsAm CatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM DeStaN(f)SeVeRsEm DEVRİM oLur... s??siz g?c?? ??r g?c? p?rL?y?? yıLdızL?r? u?u?L? ????ı?.Y?L?ız s??i duşu??r?? gozL?ri?i ??p???ı?.Ruy?L?rı?? gir?rsi? diy? ?r???d?? y???ı?? kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum... ! Tablo resimlerine benzemez gecelerin rengi.İcime sığmayan bi acı var.Ya ben fazlasıyım bu Şehirde Ya da biri eksik Tanrım Sana Sen Gibi Bir Sevgili Versin,, Umarım Sende Onu Ben Gibi Seversin.. Sevdiğin Sever Sen Gibi Bir Başkasını,, Sen Sevdiğini Seversin,,,Sevdiğin Bir Başkasını... ¦ TEK KALDIM DUNYADA DUNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN? ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK aŞkIm DğİlSiN aFfEt SoN aŞkIm OlUr MuSuN??? Tesbih cekmekle dayı olunsaydı. Butun İmamlar Dayı Olurdu!!!! Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi vur hanceri kalbime, kalbim kana bulansın. cok derine inme, cunku orada sen varsın.. YAĞMUR MUTLULUGUMA GOLGE DUŞURMEK İCİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM Zaman sevginin buyukluğunu anlatır Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak... __________________