Dun gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın ustune ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman icime cektiğimi!” “Dunyada iki kor tanıdım; biri beni gormeyen sen, biri de senden başkasını gormeyen ben.” Kim demiş Avrupa’nın insanları medeni Cırılcıplak bedeni Gaye olmaksa medeni Desenize hayvanlar sizden daha medeni… “On kişi sev dokuzuncusu olayım, bir kişi sev sonuncusu olayım.” “Seni dar ağacındaki bir mahkumun hayatı sevdiği kadar seviyorum.” “Sevmek cay, sevilmek şeker, bizim gibi sevenler cayı şekersiz icer.” “Yaşadığın dunya, yarattığın dunyadır.” “Guneşi sevdiğini soyluyorsun guneş cıktığında perdeleri ortuyorsun. Ruzgarı sevdiğini soyluyorsun ruzgar cıktığında kapıları kapatıyorsun. Yağmuru sevdiğini soyluyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum cunku beni sevdiğini soyluyorsun.” “Kadın ilk opucukte neler kazanacağını bilemez, ama son opucukte neler kaybettiğini bilir.” “Sular yukselince balıklar karıncaları yer, sular cekilince de karıncalar balıkları” “Gulu oylesine sevmelisin ki soranlara dikeni yok diyebilmelisin” “Deniz ya kudurmalı ya durulmalı, hancer ya sonuna kadar saplanmalı ya kınında durmalı. Sevecekse insan ya olumune sevmeli, ya da hic” ONUN GUZELLİĞİNİ HERKES GORUYORSA O BENCE AZ GUZELDİR. HERKES BİLİYORSA O BENCE HİC GUZEL DEĞİLDİR. ONUN GUZELLİĞİNİ YALNIZ BEN GORUYORSAM BU SEVGİDİR. ONUN GUZELLİĞİNİ YALNIZ BEN BİLİYORSAM BU AŞKTIR. HİC KİMSE BİLMİYORSA BU YANLIZLIKTIR. HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR. GERİSİ YA HAFIZALARDAKİ HATIRA YA HAYALLERDEKİ UMİTTİR. HUSRANI İSE BİRTEK YERDE KABUL EDİYORUM. YAŞAMAK VARKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA. Ne dunden daha az Ne yarından daha cok Seni bugunde, Dun olduğu gibi Yarın olacağı gibi Coooooooooooooooook seviyorum. Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan, işte sende onlardansın! Hadi gokyuzunden senin icin tuttuğum,uzerine tum duygularımı yuklediğim, yıldızı al, yureğimden yureğine yollar var, hadi benim icin uzaklardan bir tebessum yolla. Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi duşun. Cılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin. Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin." Meleklerin sacları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştuyu vadiler. Bulutlara oyle baktım. Ama şimdi yalnızca guneşin onunu kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. Cok şey var yapabileceğim, bulutlar cıkmasalar yoluma. HATIRLAR MISIN! SEN DOĞDUĞUNDA AĞLARKEN HERKES GULUYORDU. OYLE BİR OMUR GECİR Kİ HERKES AĞLASIN OLDUĞUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE. HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GOKYUZUNDEYDİ. AMA BEN GUNEŞİ YANİ SENİ SECTİM SENİN İCİN BİN YILDIZDAN VAZGECTİM. (ama sen anlamadın yazık!.) KUCUK KELEBEĞİN TUL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UCLARIMA KARIŞTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UCARLAR SEN YUREĞİMDEN NE ZAMAN? GOZLERİN GOZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İCİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SURECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM. DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DUŞUNUYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ. İNAN YANINDAYKEN CEKİYORUM EN COK HASRETİNİ. BU AKŞAM İCİMDE TUHAF BİR SIKINTI VAR DUNYADA SANKİ BİR BEN KALMIŞIM SANKİ HERKES NERDE KEDER VARSA BIRAKMIŞ BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIŞ ALMIŞIM ONUMDE SOĞUT AĞACI HERZAMANKİ HALİYLE, CARESİZ HAVUZ SU RAHAT, İNSANLAR SUSMUŞ SESSİZ BİR YAĞMUR GİBİ BAŞLADI BENDE KONUŞMAK İHTİYACI!. GUZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. CEKTİĞİM CİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR. NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE YAZMAK İSTERİM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA. BİR İLK GİBİ YAŞAYACAĞIM İCİMDE, KALAN SON SEVGİ PARCASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM OLSEM BİLE ELLERİNDE. BU GUZEL AŞKIMIZA NOKTA KOYMA, SANA KUCAK DOLUSU VİRGUL GETİRDİM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN OLUM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM. Hic sonmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı, Solmayacak bir gul olarak hafifce acılmıştı, Gezdik,dolaştık cocukca oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hicbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk cıkışımızı,yuzunde hep o tatlı guluşun, Keşke dakikaları gecmeseydi bitmesini istemediğim o gunun. benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerde.ılık bir yaz gecesi katran karası yuzun. kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir kufur savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gercekler yuzune donup ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin(Huzun evine dondu.) Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor! Bir kat daha yok sevgi katından başka,tat bulamadım alemde tadından başka,dunya da ne bir tac ne de bir tat,ebedi saltanatindan baska.Ozluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek guzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldir.Eger kalbim seni unutacak kdr adi ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildir.Ben senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugunde sevmedim cunku bugunde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek. DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN.SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN.BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı oMuR BoYu aĞLaTaN.YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GuC oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRCaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiC uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın Aşkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doğru değil, iceri, yureklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir. Hic bilmediği sezgileriyle buluşur. Yuku cok ağırdır, kendiyle buluşmuştur. Hem dışındadır dunyanın, hem de ortasında. Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleride onunladır, yitirdikleri de. Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulubesinde yaşayan kadının cıplak yalnızlığı da. Her şey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, cıldırtıcı bir yalnızlık icindedir yine de. ALMIş ELiNE BiR cIcEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK cIcEK NERDEN BiLECEK. yaşıyorsam gelecek gonlerin bana seni getireceğine inandığım icindir Sensiz Kaldı Bu Gozler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de gecer bu gunler YanLızlık gorundu Bir sabah Vakti Karşıki Dağın arkasından Yeni Bir Gun Deyilmiş meğer gorduğun o ışık sacan sıcak şey kolay olmayacak seni unutmak belki gece gunduz ağlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım BENI KAYBEDERSEN BIRDAHA ASLA BULAMAZSN O AC GOZLU KALBINE RAHAT BATMASIN Unut dediler unuttum. Ama seni değil unut diyenleri aşkım seni gunde bir defa duşunuyorum o da 24 saatime maloluyor gulu bir seni hergun gulu soluncaya dek seni olunceye kadar seveceğim sevmek kolaydır.sevilmek zordur.muhim olan sevmek değil sevilmeye laik olmaktır bir gun benden ayrıldıgında ole birini sevki sana savuracagım kurşunların onune gecebilecek kadar cesur olsun dunyada o kadar insan tanıdım senin gibi değildi cunku onlar bintaneydi sen birtanesin yaşadığım aşkların en guzeli TARAMAM SACIMI DAĞINIK DESİNLER, GUZEL GİYİNMEM FAKİR DESİNLER, SEVEMEM KİMSEYİ SOZLU DESİNLER, SEN TESKERE ALANA KADAR İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi.Hepsi parlıyordu,hepsi gokteydiler.Ama ben sadece seni,guneşi sectim.Bir guneş uğruna bin yıldızdan vazgectim yağmurlu yurıştım dun gece ben ağladım o yağdı o gokyuzunu guneşi bulutları bense senin aşkını anlattım BİR GUN CEHENNEMDE KARŞILAŞABİLİRİZ SEN KALP HIRSIZI OLDUĞUN İCİN BENSE TANRIYI BIRAKIP SANA TAPTIĞIM İCİN. OGRENIRKEN HASRETINLE SEVISMEYI GOZ YASLARIM AKABILIRLER OZGURCE ICMDE OYLE GUZELSİNKİ ONU KİRLETMEYEYECEGİM SENİNLE Biz sevdiğimizi,opucuk niyetine değil,ALLAH'ın bir emaneti bilip,aynı yastıkta omur surmek icin severiz sen seversin sevdiğin seni sevmez gider başka birine aşik olup başka birini sever başka biride onu SEVMEZ Hepsi gidici sen kalıcı,hepsi anlık sen hayat boyu,hepsi cocukca sen gercekce,hepsi oylesine sen olesiye.Ağlama belki bir yerlerde bir guluşun icin yaşayan wardır seni benden cok seven bulabilirsen ben seni unutmaya razıyım oyle birini sewki,sen onun icin olmeye hazırlanırken,o senin icin coktan olmuş olsun. aşk bir sudur ic ic kudur fazla icme musluk suyudur sen seni seveni goremeyecek kadar korsen seni sevende aşkını soyleyemeyecek kadar gururludur ısıgının vurdugu kumsala kırık bır dal ucu ile SENİ SEWİYORUM yazmak isterdim ama senin hırcın bir dalga olup ta gelip onu silmen den korkuyorum hayatıma geldin tum corak coller yeşerdi sanki yeryuzunde ağlayan cocuk kalmadı guldu toprak guldu gokyuzu mavi daha mavi yeşil daha yeşil şimdi seninle bugun hic yuz vermedim guneşe.seni anlatıp hava attım ciceklere.adını yazdım goğun en yuksek tepesine bir de bağırdım duydun mu seni cok seviyorum diye sevmek kasırgada kalmış gul misali masum dikenlerini ruzgara karşı savurmuş seningibi aglamayi bil, gulmeyi unutma, sevmeyi bil sevilmeden yapma, beni hatirla demiyom ama unutma HAYATTA BİR YANLIŞI BİRKERE YAP CUNKU YAPILACAK DAHA COK YANLIŞ VAR bin yıl omrum olsa bin yıl seniseverim bin yıl senin olsam bin yıl daha isderim aldığımda son nefesimdin sen benim, verdiğim de ise ecelim olmuşsun seni sensiz yasamak inan cok gucume gıdıyor sevilen seveni sevseydi seven kor sevilen nankor olmazdı sevgi seni gormekle değil seni hissetmekle başlar Ben sensiz gecen gunlerime yanarken,belki sen bensizliğe sevineceksin.Ama şunu unutma ki birtanem;bir gun sen de SEVECEKSİN ASKIMI DAGLARA YAZACAKTIM.ASKIMDAN BUYUK DAĞ BULAMADIM okyanusları bir bardağa sığdırabilir misin? ya yıldızları? ama ben kucucuk kalbime sana olansevgimi sığdırdım okyanuslardan buyuk yıldızlardan cok olmasına rağmen SEN VARYA SEN SUTLAC KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, CIĞ KOFTE GİBİ ACILI, DOLMA GİBİ CEKİCİ, BULGUR GİBİ ASIL, AŞURE GİBİ KARIŞIK, VE İCLİ KOFTE GİBİ MUKEMMELSİN YA! Sesini duysam da her an gormek gibi değil. ozlediğimi bil, her an hic bir şey seni sevmek gibi değil. CAMLARIN BUHARINA SENİ CİZDİM ERİYİP AVCUMA DUSTULER, DEFALARCA oPTUM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER. Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu oğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu oğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SuRDuğunu oğReTmeDiLer . SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı butun ormanları, Bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum. APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERİNDE UZUN UZUN DALARSA GOZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN UŞUYEN ELLERİNDE BİL Kİ BEN O AN SENİ DUŞUNUYORUM. Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım icine delice esen bir ruzgar gibi.bir sonbahar gunu yururken eline duşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!( Oyle Sozler Vardır ki Her şeyi Anlatan, Oyle Anlar Vardır ki Her zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yureğimde Sen Her zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan. Her şey yalan dolan bir SEN haric SENİ duşununce tum benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cumleler bile devrik oluyor. __________________