AyrıLıq SeninLe Gurur Duyuyor .. ßen mi ?? Beni Boshver ... !!! Søn Gùnè$tì ßàttì ì$tè, Søn kìràydì vèrdìm ì$tè ,Søn sààt'tì gè¢tì ì$tè,Sønàdìmdì àttìm ì$tè, Søn Nèfèstì ¢éktìm ì$tè,Søn dèrdìmdì ßìttì ì$tè, Søn Søzùmdù yàzdìm ì$tè, Sønùm ßùydù Gørdùn ì$tè !!! CeLLadın OLur Bensiz Gecireceqin Zaman [Ya$ayamazsın] AsLıиdα sєssizLiğiмLe dє coκ $єЧ αиLatıяım. DiиLєmєsiиi biLєиє. Herkes ağzına kadar ''başkası'' dolu! ben şahadet ederim ki; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin! ve senden sonra hic kimse hicbir dilde anlamadı beni.. Git DemioRum saDece geLme…! ne haddimiZé déLi qißi sévméK éN iyiSi oLupté topraqa qirméK..!! BaNa quLmeYi armaqaN eTTin aMa neReYe koYdumm...BuLamıoRmm Sana FazLa qéLdiqimi havLayaRak déqiLdé konu$aRak soyLéméyi dénéséydin İcimdéki Hayvan Sévqisi ßu kaDaR azaLmı$ oLmıCakTı [ unLem ] ....наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпє..... [...] KOLpa qeNcLiq 100 metre Uzak Durun benden.[...] ¦ßana cesareti anlatma sana korkunun Kimyasndan ßahsedeceim...¦ xXx L0√3 xXx Hér Gécé oLumu ßékLiyøRuM ßu KÂcıncı IntihÂR , KÂcınCı Yøk øLu$ ? ÂzRÂiL qoRévini YÂpmıyør oLumLé yuzLé$émiyøRuM oLumu †Ã‚DÂmıyøRum ßékcisi øLdum OLumuN.. !!...^^..qiмé иé qαямαи cøямαи ħααđıмđαи _??чαLαи đøLαи мαšαLLαяđαи _?? вéи мυđłυšαм qiмé иé..^^...!! séfDim onu néDénsiz ..séwméDi $éréfsiz .. ama ßiz kaLDırDığımız g*tu inDirmésiniDé ßiLiriz !! $éytAna biLe sEndén Daha cHOq guVeniRm cUnKU o kAdaR YaLancıSın GuzeLim Aşq mı=>>>> TovßE… !!! ucmayı sєviorsan duşmєyide bilєcєksin.. Korkarak Yaşıyorsan sadєcє Hayatı sєyrєdєceksiin.. Son oLarak bir $iir. " a$k " die ßi$e ;">yhkmu$,, sevqi var$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zarar$.. Her$ey yaLan$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$.. Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı.. qeriye ßir qozLeri kaLır$.. Hani qormedikce ozLersin derler ya o da yaLanmı$.. Seni qunLerce ßekLediqimde anLadım.. Hani aqLadıkca unutursun derLer ya o da yaLanmı$.. Her qece ßa$ımı yastıqa koyup **Lamda anLadım.. ak oLunca insanın qozu ßi$e qormezmi$ ayakLa yerden kesiLirmi$derLer yaa oda yaLan$.. a$k a cekmek aqLamakmı$ Unutmatan , ALINTIDIR.