İddia Ediyorum Bu Kadar Cok Nicki Hicbiyerde Goremezsiniz...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İddia Ediyorum Bu Kadar Cok Nicki Hicbiyerde Goremezsiniz...
-
26-09-2019, 18:25:42вαzєη кα∂єяι вєℓιяℓєя уαzı уα∂α тυяα.. inSan oğLu nankOrduR değer weRmez kimseye .bende inSan^m sonucta fasLasıNı bekLeme .! Yureğimin kısır israfları icinde sessizlik boyunca haykıran soğuk ruzgarda donuyorum!!!!!!!!! Kotu bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak Benden kurtulmak istersin Umutsuz her kacışında [ İlacın icin donersin yine * bana *] Oyunun adı aşkkan ve gul Sen katilsin bense maktul Cek hancerini son kez op ve beni oldur..* gєcιşтιямє gєcмєѕ goz ∂ışα ∂єğιℓ ιcє вαкαη∂ıя kendimi tanıtmak isterdim ama...MUKEMMEL'in tanımı olmaz ki ! kaLßine zorLa oqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] ßa$ka renk mi du$Lemi$ kaLßin kırmızı odaSında ?? sizler ozel yada eşiolmayan kartaneleri deilsiniz sizler sadece curuyen organik maddelerden ibaretsiniz! SéssizLiqiMiN aRdıNda yaTaN $iZ0fRéNik MmuTluLuquMa kapıLıp qiDéRkéN aqiR ßaSaN kaRamsarLıqıMıN iciNdé ß0quLuy0rum... Acı cékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MupTéLaDıR YaRaLaRıMm... ~Aşk icin kurduğum "duşlerin" yerini.. Kocaman "yanılgılar" almış !. CURUq wisne =>İsyan cunku duvarları insan yarattı doğadanmı korktu ki kendini betonla kapattı!.. Ne oldum deme Ne olcamda deme.. Ne oluyo laan ! de.... huhzuhauah.. xD deĞilim sizin giBi oLmamda ! gokdelenlerdeN tuKurucem SuratınıZaa (alayına) Yerinde kaL desemde dur desemde beklemez zamaaN yollar ayrılırmıı bir nefeslik tadım warken... nefret gozlerimde sozlerimdee durmuo faslaaa tamam anladım yarınımı weremem aslaaa sonuna kadaar yoLunaa kadar alırr gotururr yanlızlıık bana ne kadar yakınsan o kadr uzaksın aRtıkk bana ne kadarr yakındın ama UZAK DUR ARTIIIK Boşuna bu aşk şarkıLarı YaLan bu kadar aşk adına YazıLan şiirLer YaLan aşkLar YaLan hayatLar YaLandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz Sucumuz sahte kişiLikLerimiz ! Sana Cinayetimin İpucLarını Bırakıyorum...Vasiyeti oLmayan oLuLer uLkesinden... ¢нυℓѕυzρєru ИoO PaИi¢ !!!.....ИoO Hey¢aИ bИ Koycaм sИ sus¢aИ Olumu gordum saklambac oynuyordu. Hep o sobeliyordu cocukları dudaklarının kıyısından..! Olumu gordum saclarımda saklaniyordu.. Hep o tariyordu saclarını kırmızı bir aynada!! Olumu gordum aciyi gordum nefreti gordum! Olumu gordum olumu gordum olumu gordum.. Olumu gordum kaybolmuş yuzlerinde. Olumu gorduk tekmelerin golgesinde.. Olumu gorduk asilmis hain iplerde! Olumu gorduk lacivert ceketlerde.. bérabér yuruyéLım yaqmurun ısLLatıqı zıfırı karanLık o sokakLarda bénı hıc bırakma korkuLarLa wé yanLızLıkLa doLu bu pémbé hayaL dunyasında... SenSiz can ceki$melerim bogusuyor RUHSUZ bedenimle.. Bir ic isyan misali hukmedemiyor beynim kalbime.. Agir geliyor pompaladigi kan iliklerim.. Hani et tirnaktan ayrilmaz derler ya.. ’’YALANNN!!!’’.. tirnaklarimi soktuler bir bir etimden.. Polliannayı qoren? Kendi mutLu dunYamda muDsuz yaSıOm ben... - kOyun sayıyorm dURmDn.. -biTmiO hC derdim.^^ne karısık bi hayad bu..! Simşek yiyiip gOk guruLtusu sıCmaLısın eVLat. dedemden oslu sosler Kıslar eskden bi gazoza kanardı şimdi redbul vodqa CuzDan da para yOqqi evLat uğrasma dede yOrqun...sana Para Mı.? yedişdirCem.. ♥ Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır. . Alayına Y.O.L(; ♥ CeHenneM boş. . . BuTun ŞeyTanlaR buRda (; Sahip Olacaklarımla Değil Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yuzden Hic Kimseyi Aramıyorum ! Oyle bir demki ruhum Hic olayım derken meğer hep olmuşum KorkMa biR daHa geLmeM ustuNe (. * bnm yo0L werdiqLeirm miLetin iLqi aLanı o0Lm$ wayy anASını satim.. Kimin elindesin unutuldun mu sende sinsice?? cozum sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece?? *taNrı hepiNize birer yuz weRmi$.. ama siz oNu ba$ka yuZLere ceviriy0rsunuZ.. ıSsız sokaqın. . . . O piS kO$eSinde. . . AqLayarak oLmek iSti0rum. . .! sesinizi biLe duymak istemıyorum hePiniz yaLansınız cıkaR icin uqRaşan basiT waRlıkLaRsınız aDisiniz sıfaTsızsınız LaneTLeRin en buyuqu uzeRinize oLsun>. † маѓїјцапа † | ßèи ßιқтιм аŕтιқ ] : Gіdiџогцź ōĿцмé...џоĿсцĿцқ мéźåřå... eCeLin GeLmesine Gerek yoq sEn aLdın Canımı .. ArkaNa bkma qDéRkéN.!Sn hiC svMéDn ki Zatn..! uC GunLk aŞk aCıTmas qié Tum anıLar brer biRéR yok oLmaz qie.! qOsLéRdE yAs YoqSa RuH qOqqUsAıNa sAHißß OlAmAzZz !!! Oчsa tek diLekti mutLuLuk... aşqќımızZ cέhέnnέmέќặĐặя .. DnyaDa teqqq armaqanm orTa ßarmaamm a$qın oLcuLémeDiqi dakikaLarda éLvéDa déMéq n3 kaDar zo0rDur.¿.. kaLßimé 1 tuRLu o qiDDi Diémi0Rumm! x(( ...t3q DayaNaıMm*seNsnn...«3.. ''åğLåyån påLyå¢o'' ^^ hérséЧ b0mb0q ... wé yiné kimsé y0q..!! BirRr kocucuk cocukK vaRmıshHh aLTına sıCar sıCar ağLarmıshHh ßugunlerde yeni hobim seni uzmek artık zorum alış aşqq her daqqa qıwırırr .. ßiLmiOrum ! ηє уαяıη υмяυм∂αηє ∂є ∂uη .. †ıк..!†ıк..!кiм..!0o..!(-ßђєи..!-λsк..!)ßi..!Siq†iя..!qi†..!Yђλ ..! anLam§ız coCukLarın cıqLıkLarı qßi.. xS ZéKa Ya$ıN ßaNa AßLa DiYo .. ßir Duş'Tum KırıL(dı)m . . icimDéki Son zeHrini De attıM Buqun ! ѕєωєяєк υηυтмαк σℓυя i$мi ؟ Sana Hém Séx Hém Dé Séyahat K0kan ßiR TékLifim 0Lacak .. " !!! Ś*кт*я Q*т !!! " .. || ћéр ѕéη .. || sи oLмadaи ßu kaLß hissédéмéS .. TaRTı$aCaKsaK éĞéR..ßaNa ßi DaKKa İzn WéR..ßéYnimi CıKaRıP GéLéYim..$aRTLaR é$iT oLsun.. ĶąƒÃ‚мĐã ßίnŁēŖcё SţŖés Sus ĶΘήu$Μã SéSińi ΚéS ! --------------- Ekleme --------------- kimseler gormesin kimseler biLmesin ...!!! BenimLe yasasin oLsun bu sevda !!! karsima zamani alSam ne FaydDa ? sensizlik gonLum'e kiskaCc .... dDun qece sabahlLara kadDar aqladim qozlerim tum Ferini ßitirmisH ... Kohne bu gonLum unuttu Herseii .... Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ... Ya$mÂq SefMék kÂdÂr GûzéL Olsay İdi. UnUtuLmaQ OlMek kaDar ACı olurdu.... Siyah biLé kaybétmi$ aSaLétini yokLuğunun karanLığında... Git dedim "me"yi ekliyemedim qi† aЯ†ık qeCéLérImdeη kIrILaη kaLbImIη paЯcaLarı Saηa ßatmasIη qiT.. ßέηi ßıЯakIη Kέndi haLimέ †έЯapi orduLaЯıηızı qέЯi cέkiη aЯ†ıq soη quηLeЯdé duЯquηum OyLέ βiя aŞk Yaşamak İstİyoяum кİ SonSuz Yaяını DuşunmέDέn SέVgimi Hic βiя zaman taяtmadan Hic βiяşέyden Hic βiя Kimsέdέn şuphέlέnmέdέn Koяkmadan uяkmέdέn Kέndimi OyLέ βiя βıяakmak İstİyoяum кİ aŞka DoĞяu Kişi miSin Diyέ Duşunmέdέn Kollaяına Atlamak İstİyoяum βέnİm mİsİn Diyέ Hic SoяmaDan! ŞşşşTTttt!!! HayaT Seni Her ŞekiLde Yaşarım FaRK eTMez !!!! ßirqun anLarSın hayaL kuRmayı ßékLéméyi umit Etméyi... LanéT édéRSin ya$adıqıNa maziDén Né kaLmı$Sa yırtaR ataRSın Séni Sévdiqimi i$té o zaman anLarSın.... Hic bir şey istemem bir parca guLebiLmek icinağLamak daha guzeLdir.. RahatLar insan ne de oLsa… Zamansız bir olume seyirci kaldın alkışla! Sensiz olmek zamanı şimdi.. Yureimde kaLmam$ki sevGn ve seVgm muTluLkta YokLuk ya$adm hayaLmde beLirdn Bende hiLeLerLe ya$amayı.. GozLrimi kapaTp buLutLrda ya$amyı oğrndm ! xxx KirecLendi kaLp asLını biLme yaNar doNer Bazen snRa soneR kNdi haLine Brakn acıSn teK gRam bLe quLdremedi yaNsn ! Tum bu seVgiLrn beRekti soNsz..Sustm aRtk xxx SenszLğiN souK husRanındaYdm PsikoLojk sava$mda yoKtn BnmLeykn bnLe oLmdığn gbi ! Ve şmdi yureiMi uYştruoR bu veLet tPkı snİ iLk grDuum aN gbi.. xxx GeLdğm 1 yoL kaRanLıktı goremedM $mdi qttiğm 1 yoLmu saNki bnde sevemedM Gecn heRgn aYrı donGuLerle yDi bitRdi bdeNimi.. xxx SacmaLar bu keLimeLer yokLğNda SacmaLar yağmaLar duyquLrımı acImasıZca KaLbm Yazk ses ckaRmadn daYanr KaLbm sakLı sakLı aĞlaYnca beLLi ayRıLığı duYnca daYanamz... xxx $mdi beLki yoLcuYm bak defoLdum hayaTndan anLamaN zor oLsa da yoRuLdm izLemekTen ! xxx aRtk anLa yokLuğm yeteR sana Yok dşunceLerde bo$ hayaLLernde Yokum $mdi baRi yanLız bıRakma qeL benLe.. xxx Careszce baKtm hayaTa tutnCak teK 1 daL ykTu $mdi kaLktm..UykudaYdm ! xxx Gecmi$n toVbesyLe me$guL oLdm oNca zamaN $mdi teRk ettm oNları byK 1er yaLandı her$ey SiLmeLiydm vazgecpte gtmeLiydm beLki Yapamadm ki ben soNunda kaLmaLydm xxx $mdi sen uzakLarda bnde saHte tuzakLarda Sen yaNında ba$kaLarLa..ben iCmde saNcıLarLa !! ayrilLik PamukK olLsa yine acCitiRr... ßendki yurek sende olLsa anlLardin !...ßen 1 kadDinim sendDe adDam olLsayddin !!!! iCimDe 1iSyan akLim karisik Harcadin sevgimi eLinde SoLduumm ... ф Herbiseiimm ... Sin Canimin Taa iCiSinn ...!!! ∆ Dayanamam gitmeee ... !!! Size DoyuM oLmass =)) aMa ßana Hicc oLmass (= Pa$a pa$a qiDiYoR Né iSTéDiqİmi o ßiLiYorhaKKım HéLaL qULé qULé quL kOKLaMam Uzérİné... ßana İnanMaYan KaPımı CaLmaYan SéwqiLiDéN ßaNaNé..YuRéqi oLmaYan HiC qOzu dOyMaDaN SéwqiLiYé quLé quLééé...!!! SéSsİzLik İsTiYoRum..SaDéJé séNiNLé oLmaqq... qéL qiTmé ßéßéqiM ßéNi TéRkétMé oLuRum SéNsiz ßéNi ßiR kO$éyé İtMéé.. ßén İsTéDim Ama SéNsiZ ßİR hİcİM..!! biraz seni bilirlerbiraz beniama ne bilirler benim seni deli gibi sevdiğimi derinlere cek beni kopsun korkuluklar sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın gunahlarını??? sorunum ağlamayı oğrenmek değilgulmeyi unutmak!!! aLem oYuncu oLmuş sokakLar saHne.. dudakLarındaN adIm dokuLuRken İcim titrer!! uzatma ellerini uzak olsun istemezbenden aldıklarını vermeye gucun yetmez karşıdan geliyor bir delikanlıesrar cekmiş gozleri kanlıkolunda uc beş jilet yarası oda bir *****nin son hatırası aynaya baktım unutulanı gordumsende bak unutanı gorursun kıRıLan hayalleRim mİ battı eLine?? Msn Nickleri bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım şİmdi --------im kibirt bile cakmam ..uYkum gİbi geLsene.. bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın cıktığı kadaR SuS..!! yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİk..gonulde aşk olmayınca var bi hafiflik.. İkinci aYrıLık zOr geLdi bana..sensİz olmadı anladım gec oLsada!! herşey biteRmİş..a$k nedensİz sevmekmİş vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN mİdem buLanıyoR gaLİba dunYa tuttu..=) hayat 0 kadar aCımasız ki seVgiLim =( verduğin her$eyi geri aLırda snu geLmez .. 0 guN geLir yuZLe$irsin geCmişinLE s0kakLar diLe geLir soyLemezLEr umut nerde ?...! Beni sevmekten vazgec...Ben senin sahte dunyanda bir masal kahramanı olamam...!Saat 12:00 yi caldığında kurtulamazsın benden Oº°´¨ĄĸĻıΜ ВąşıΜđą đęĝĭĻķīŜēΒēΒīņī ΒīĻΜīŸōŗūΜŸīņē Ņāżāŗ đēŸđī ΒīżėĄđıΜ ĢīΒī ΒīĻīŸōŗūΜ ¨´°ºO Gecmişini ''InkÂr'' & ''IhmÂl'' Edenlerin Geleceği ''InşÃ‚'' Etmesi Mumkun Olabilir mi ¿ Bir ki$inin olumu trajedi bir milyon ki$inin olumu ise istatistiktir. Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım . KahpéLiq |Koymaz |ßizé |ßizim |GonuLLérimiz|Kahpé|DéğiL |Ama |ßizi Unutanı ßizdé| Unuturuz Kahpécé| ..||. ŞİmDi BasKalaRıNIn eLL€RiNe dOkuRsUn BiLeMeM aMa sEnİ BNim qiBi seVeCek qerCek bİrİNi aSLa GoreM€. .||.. тιуαтяσм ηєя∂є ؟ ѕαнηємιşıкℓαяıм вєηι guℓ∂uяєη ραℓуαcσℓαяιşıкℓı кσѕтuмuм ιşıкℓαяℓα ∂σℓυ мαкуαנ σ∂αм σуυη ηєя∂є ؟ Sen ´ben´ olabilseydin de ben´deki sen´i gorseydin… Sen ´sen´ olabilseydin de ben´deki sen´i hak etseydin ! ==>...ßu Ne Sacma Hayat ßu Ne DingiL Hayat Yha ßune KoLpa Hayat Bu ne Manyaq yaşam Tarzı yha.. > İcimde oyLe biR ' Sén ' vaRkiuyutmuyoR benİ qeceLeri********************** ********** .. OLuMsuz aşKını hic€ sayaRsaM HaRamM oLsuNn ßaNa s€nd€nN ba$kaSı... >> Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerceği gorup NEFRET*i tadarsın zamanla.. Bana aşqı Oreteblrsn ama.. UNUTMAy*ı asla ! ************bir kac yaralı ruh birkac bira şişesi elimizde bunlar varh mutlu etmeye yetmes khii **************** SensizDé qecerMiŞş.. takwimden qunler Seni HayaTın KuraLLarına qore diiL.. kafaMa qore yaşadım İcimden Bir ses Uyanma di0r .. BaşLadıım herşE Şimdi biti0r.. KusssaM kaC İntihat cıkar İcimden.. kesseM kac ayrıLık akar Bileklerimden.. baK yiNe ba$a doNdu bu duNya yiNe soNa saRdı ayNı kaSet ßıktıM..!! mutLuLuquM coktaN ifLas etmi$ itiRas hakkım YhoK biLioRm..!! 1 fısıLtı qißi ßaZeN eN buyuK cıqLıkLaR..!! heR susu$ bi kaBuLLeni$ asLıNdaa..!! du$unuo MusuN haYatıN b*ktaN qectiqiNi hayaL eT yuzLerce ki$inin oLmeni istediqiNi..!! zayıF noktaLarımı buLup hep ustuMe qeLdiniZz..!! seNLe ba$Lar biteRiM beN seNdeN ibareTimm..!! Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi! Siliyor Dunlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni..uymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. asLa sewmeDin ßiLioRm asLa du$unMediN ßiLiorm.aMa ßeN heR an akLımıN heR saniyeSiNiN 1 CM'siNde hiSSedioRm seNi o waKitLeR..!! bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..s*ktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!! __________________