uZuntulEr uZun biR tatiLe cıKsa (!) ßenDen eksiLen biRşey yok ayNaya baK .. hissettikLerim beni aLt usT etSin senide tiTreTsin (!) Senin isTediğin kadar benim (!) Senden neFret eTmem hic Birşeyi değiştirmiyo .. cuNku Sen neFret eDiLen kişi oLmayı benimSeemişSin (!) Yokluqunun deminde , ayRılıqın son perdesindeyim .. Bitecek birazdan aşk oyunumuz, kapanacak sahnemiz ve son selam seyircilere (!) Ardından veda zamanı .. Uzulme (!) BiR daha hic donmemek uzere qidiyoRum .. Senden neFret ediyoRum .. SuRatına tuKurmek isTiyorum (!) Ama SonRa Beni iLqiLendirmediğini faRk ediyoRum .. ................... hayaTım aRtık qoRuntuLenemiYoR Hayattaki anlamszlıkları anlamlaştrmak icin caba gosteren ve anlamsz veya anlmlı harektler ypmak icin uraşan anlamsz salak insnlardan bıktm...!! ##Y0o0k 1$te y0k Hér$y YaLan!!# __ snLe basLar bitermm!! Kan qormek istiyo qozlerim.. ya akmalı benden yada akıtmalıyım bi yerlerden olum istiyo bedenim.. ya øLmeLiyim yada øLdurmeLiyim ruhsuz bedenleri. CıĞlık istiyo kulaklarım.. uzaklaşsın ruhum artık senden gereksiz sevgimizi bu sefer yen !!! S۪۫۰۪۫E۪۫۰۪۪۪۫۫۫N۪۫۰۪۫İ۪۫۰ ۰C۪۫۰۪۫O۪۫۰۪۪۪۫۫۫K۪۫۰ ۰O۪۫۰۪۫Z۪۫۰۪۪۪۫۫۫L۪۫۰۪۫E۪۫۰D۪۫۰۪۫I۪۫۰۪۪۪۫۫۫M __eX'ten NEXT olmaz__ ●...ψεи!đεи вaşℓaмa иоℓųЯ...● OlEcEğİmDeN dEğİl AlEmİn BeNsİz KaLaCaĞıNdAn KoRkUyOrUmM...!!! :P ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєcтιм !! Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Sacmaladım. Gitt.. Ama geLmemi ßekLeme.. bu Sefer Geriye Saramam Hic bişeyi.. ben o fiLmi Coktan bıraKtım.. Kalbimin Otesine Gitme, Kaybolursun.. HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı вυ кαLp ѕαdece ѕeνмenii вeкLeмiiѕ.!! ."bNa iHTiyAcuNn YqOkk ArtIkkK.ŞeNiNnn OlAnA İİ bK"“ [ «::: L :::» .«::: O:::» .«::: V:::» .«::: E :::» ] ☻ ♪ ♥ № ۩ ♦ ♠  ▒ √ ∫ ۞ ۝ ۩ ¶ ¤ 【★】 『★』 ★☆★ 【酒不過一盃接一盃●心不過醉了又再醉●愛不過頽廢了頽廢●妳不過走了不再囬→→→→】 █▓▒ ۩≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈ ۩ ▒▓█ ]|II| +*¨^¨*+ αуηι нαтαуι ιкι кєz уαρмα +*¨^¨*+ ؟؟؟єη cαвυк кυяυуαη ѕєу goz уαѕι∂ιя؟؟؟ ׺°”˜`”°º× ιηѕαη gєηcℓιgιη∂є ogяєηιя, уαѕℓαη∂ιgιη∂α αηℓαя ׺°”˜`”°º× ...ιηѕαηℓαяα ucuη¢u вιя ѕαηѕ νєямє ιкι∂є кαℓ... ؟؟мєуναѕι cαмυяα ∂uѕuуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟ мα∂єм ∂αнα є¢єℓιη gєℓмємιѕ, вσѕυηα ¢αη cєкιѕιρ ∂υямα ∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм…уuяєğιη∂є уєя вυℓαмαм…gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм… ikimizde $a$kınız g*te geLdi a$kımız pa$a gonLum isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran donene kadar YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_-> Kacırdığın her$ey icin pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hic ßir$ey icin sana acımam..!!! Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa cekip gitmekmi???? UzuLmem Veya mutLu oLmam icin kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! SeNi SevMeYi AğıR OdUyoRuM.. ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın.. ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...! Nefret.. Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini soyLeyenLerden, senden bahsedenLerden.!! SnnLe ßen ßu Oykunun Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dunya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..! **ѕαкıη uzмєѕιη ѕєηι кαяşıℓıкѕız ѕєνqιℓєя, вαqяıηα тαş вαѕαяѕıη α¢ıℓαя вιяquη ∂ιηєя. gι∂єη qιтѕιη αℓ∂ıямα уαηqıηℓαя∂α ѕoηєя.. ѕαкıη ∂oηuρ вαкмα αя∂ıηα кяαℓ'ℓαя oη∂є qι∂єя.. **gι∂єηє кαℓ ∂ємєує¢єкѕιη.gι∂єηє кαℓ ∂ємєк zαναℓℓıℓαяα gιт ∂ємєк тєявιуєѕιzℓєяє.∂oηмєуєηє ∂oη ∂ємєк α¢ιzℓєяє уαкışıя... ** ѕєη кαℓвιмє gιяєη уαѕαк ѕєν∂α кυяşυηυѕυη.уα ѕєηι σяα∂α вıяαкα¢αкℓαя вєηιм σℓα¢αкѕıη уα ∂α ѕєηι cıкαяıякєη ¢αηıмı αℓ¢αкℓαя ѕσηυм σℓα¢αкѕıη. Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan cek GIT..!! Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi >>> sEwMiŞtİr yUrEğİm Bu SeSsiZ hAlİ!!! ' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!Gİtmem gerek bu şehirden... dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK.. ' BaZéN sOnLaR Ba$LanGıCTR KaCı$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRı cOp Dİé Atmı$M KoPeq oLan bUyuRSN KaRı$tıRSın.! BilmedikLeriMi AyakLaRıMıN AltıNa ALsayDım BaşıM GoğE EreRdİ....!” __________________