Birbirinden guzel sozler.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Birbirinden guzel sozler.
-
26-09-2019, 18:21:25Umarım beğenirsiniz arkadaşlar.Beğendikce devamları gelir iyi forumlar. Hangi deniz nereye dokuluyor banane, ben icimde boğuluyorken. Aranıza biri girdiyse, biriniz sıkı sarılmamış demektir. Hic kimse kalbinin ritmini bozamıyorsa, sakın "ben yaşıyorum" deme. En zoru da, var olan birinin yokluğunu cekmek. Pusulam ol benim mesela. Yonumde yolumda yalnızca sen ol. Ve ben sadece sana varayım. Yaktığım her sigaranın dumanıyla kirlenen ciğerlerimi, bir gun senin kokunla temizleyeceğim. Sen yoksun,ben senden yoksun... Etrafın sarıldı, hadi sende sarıl. Neyse ki seni ozlemek de yakışıyor bana. Arada bir kuselim, barışması cok zevkli oluyor. Gozumden duşsen kalbimden duşmuyorsun ki. Kalbimin kırık parcalarını topla, belki birinde kendini bulursun.. Senin de yaşayamadıkların icinde kaldı dimi? Tamam. Yokluğun o kadar buyudu ki varlığına bile yer kalmadı. En doğru zamanda, butun sahte yuzlerini takınıp gelen yanlış insanlar yuzunden soğuduk aşktan. Bir avuc hacimli kalp denen neden taşımak icin bunca ağır ki? Kaybetmekten korktum en cok. Bu yuzden gosterişli bir gulun peşinde olmaktansa, mutevazi bir papatyaya sahip olmayı sectim. A şehrinden gelen ben ile, B şehrinden gelemeyen sen problemi. Bazılarını tanımadan seversin, tıpkı bir şarkıyı bilmeden mırıldamak gibi. __________________